Onze locaties

 

De Gewijde Reis beschikt over 3 bijzondere locaties waar de workshops, retraites en ceremonies worden gehouden. Allemaal even uitgebreid als bijzonder. Klik op de locatie hier rechts of scroll naar beneden om de locaties te bekijken.

gasselte

Gasselte

 

In Gasselte werken we met kleine groepen in de landelijke ruimte en rust die zo nodig is om tot jezelf te komen. We hebben hier een gastenverblijf en een fijne sfeervolle workshop- en ceremonieruimte. Mensen die bij ons het terrein opkomen geven vaak terug dat ze zich direct welkom en thuis bij ons voelen en kunnen ontspannen van de stadse drukte.

bekijk-de-slideshow 

 

 

 

Zaandam

 

Onze locatie in Zaandam ligt zeer centraal in Nederland en is ruim en sfeervol. Hier geven we onder meer onze jaartraining en talloze andere workshops en ceremonies. Hoewel de buitenkant anders doet vermoeden, voelen de meeste mensen zich hier direct thuis, er hangt een fijne warme sfeer. Er is een heerlijk terras aan de Zaan, waar je tussendoor kan zonnen én een duik kan nemen!

bekijk-de-slideshow

 

 

zaandam

 

 

boshuisje_1

 

 

Ons Boshuisje 

Ons Boshuisje ligt zoals de naam impliceert, midden in de de Drentse bossen. Door het bos loop je in vijfig meter zo de heide op, een ware oase van rust en schoonheid. Deze plek leent zich bij uitstek om je  een aantal dagen terug te trekken, het huisje kan volledig verduisterd worden voor donker retraites. De ideale plek voor bezinning, meditatie en contemplatie.

bekijk-de-slideshow