Ontmoet onze begeleiders 


Opgericht in 2005 door Lars en Tanja Faber zijn we inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie met een team van 80 begeleiders en 15 ceremonieleiders. Stuk voor stuk ervaren en prachtige mensen met een warm, open hart en zeer diverse vaardigheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

(Scroll naar beneden om meer ceremoneleiders en begeleiders te ontmoeten) 

 

 

element-boven-tekst-home-over-gewijdereis

 


 

 

 

We werken met een team aan ervaren en toegewijde begeleiders, die voor een veilige en liefdevolle ondersteuning zorgen tijdens jouw reis.

 

Tanja-Faber

Tanja Faber
Liefdevol, Warm & Toegewijd

Tanja heeft samen met Lars aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van De Gewijde Reis setting. De meeste tijd gaat op aan de zorg voor hun twee jongens, leiden van healingweekenden, aansturing van het Gewijde Reis team en activiteiten voor en achter de schermen. Haar passie is dansen en dit geeft ze tijdens healingweekenden, jaartrainingen en retraites.  Tanja is universitair geschoold en volgt al jarenlang workshops in het veld van persoonlijke ontwikkeling, waaronder: Focusing, Intuïtieve ontwikkeling, Voice Dialogue, EFT, Queenscode, Tantra en Dans. Tanja wordt door veel Reizigers als zeer liefdevol, authentiek en oprecht betrokken gevoeld en ervaren.

lars-faber

Lars Faber
Ervaren, Sensitief & Wijs

Lars is een pionier en grondlegger van de Gewijde Reis. Muzikant en muziekliefhebber in hart en nieren. Zeer ervaren Reiziger in alle mogelijke bewustzijnsstaten en daardoor betrouwbare en ervaren gids in lichte en donkere dimensies. Zowel mentaal als emotioneel zeer scherp en helder invoelend. Opgeleid in Human Resource Management en als Voice Dialogue facilitator. Brede persoonlijke ontwikkeling middels talloze trainingen en workshops. Lars wordt door veel Reizigers ervaren als leraar, gids en rots in de branding, die veel mensen ondersteund heeft en helpt nieuwe paden in hun leven in te slaan. Momenteel is hij bezig met het schrijven en creëren van een nieuw boek.

Geke-Dijkstra

Géke Dijkstra
Sprankelend, Warm & Gegrond

 

 

Géke is opgeleid in de klinische psychologie en transpersoonlijke therapie. Ze heeft veel ervaring opgedaan in het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Samen met haar man geeft ze hun zoon thuisonderwijs.

Ze houdt zielsveel van dansen en van buiten en in de natuur zijn en ze is gek op lezen. Bij De gewijde Reis leidt en begeleidt Géke met liefde tijdens ceremonies en festivals. 

Sinds 2014 organiseert en leidt zij de internationale tak van De Gewijde Reis. Verder leidt en organiseert Géke vol passie de Sacred Women retraites.

Haar kwaliteit is om er vanuit haar essentie te zijn voor anderen en om de schoonheid en essentie van anderen te zien. Reizigers ervaren haar als authentiek, open, warm en krachtig.

 

Stephen-Monne

Stephen Monné
Aanwezig & Onvoorwaardelijk

 

Stephen’s passie ligt bij het leiden en begeleiden van groepen. Hij heeft zich door de jaren heen bekwaamd in energie-, adem- en lichaamswerk. Om volledig expressie te kunnen geven aan dat wat in hem leeft heeft hij de opleiding tot Soul Voice® practitioner gevolgd, en een training in mededogend en authentiek communiceren. Hij leidt de 2 daagse workshops in Zaandam en de Sacred Voice retraites. Voor zijn eigen proces heeft hij in verschillende rituele settings (o.a. De Gewijde Reis, Santo Daime) vele Ayahuascareizen gemaakt naar de diepere lagen van zichzelf en het universum. Door reizigers wordt hij omschreven als aanwezig, gecentreerd, standvastig, liefdevol en in staat om de vinger op de zere plek te leggen.

Celine-GroenesteinCeline Groenestein
Geankerd & Aanwezig

Celine heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig trainer en ceremonieleider. Als kind werd zij geadopteerd, wat maakte dat ze een lange zoektocht ondernam om zichzelf te hervinden. Na een brede basis gelegd te hebben binnen De Gewijde Reis, maakte zij haar diepste wensen waar; zij dronk Ayahuasca bij de Shipibo Sjamanen in Peru en werd geïnitieerd in de Bwiti (Iboga) traditie in Gabon. Haar achtergrond als yoga docent, veel ervaring met verschillende lagen van (diep)bewustzijn, belangstelling voor lichaam- en ademwerk, geeft haar een brede basis, in haar werk als trainer en ceremonie leider (Iboga ceremonie The Origin). Daarnaast is ze organisator van de Shamanic Warrior Events bij de Gewijde Reis. 

Bert-Kwakernaak

Bert Kwakernaak
Open aanwezig & Warm

 

Bert is iemand die graag vanuit een warm hart de verbinding met anderen aangaat. Hij woont midden in de Veluwse bossen en is een echt natuurmens. Vrijheid, zijn eigen pad gaan, het leven ontdekken en authenticiteit zijn voor hem belangrijke levensthema’s. Bert is zijn leven lang al bezig met lichaamsgerichte activiteiten zoals sporten, dansen, massage en tantra. Samen met zijn partner Paulien verzorgt hij de weekenden 'True Nature' en 'Tantra en Ayahuasca'. Recent was hij twee keer bij de Shipibo-indianen in Peru om daar Ayahuasca in haar puurste vorm te ervaren. Zijn speelse aanwezigheid, openheid en positieve instelling maken hem een fijne ceremonieleider. Bert wordt door deelnemers als warm en krachtig ervaren en voelt goed aan wat nodig is. Deelnemers voelen zich écht door hem gezien. Een krachtige steun en toeverlaat tijdens het reizen.

Miriam-Klein

Miriam Klein
Aards, Warm & Liefdevol

 

Miriam wordt door Reizigers  als warm, liefdevol en aards ervaren. Ze is een echt mensen-mens, leergierig, wil veel ervaren in dit leven en groeien als bewust mens/ bewuste vrouw. Ze heeft de stad verruilt voor een woonplek aan de rand van bos en hei. Dit voelt als thuiskomen. Ze heeft veel ervaring opgedaan in een eigen praktijk voor verschillende massages en energetische behandelingen, waaronder Quantum Touch. Ze (bege)leidt healingweekenden (Nederlands en internationaal) en individuele ceremonies, is eerste contactpersoon als je met De Gewijde Reis mailt en is moeder van 2 volwassen zonen. Dansen, fotografie, lezen, tuinieren zijn haar passievolle hobby's. Ze heeft veel over de wereld gereisd, vele landen bezocht, en de schoonheid van andere culturen en de natuur ervaren. De laatste jaren is het reizen dichter bij huis en vooral de reis naar binnen.

Rob-Hulscher

 

Rob Hulscher
Liefdevol & Sterk

Vanaf het moment dat deze prachtige man voet zette op ons terein waren wij verknocht aan deze grote man met een klein hartje. Rob heeft allerlei meditatie- en healingcursussen gedaan maar dat is niet wat hem tot een geweldige begeleider maakt. Hij straalt een diepe rust en liefde uit, die iedere kwetsbare Reiziger gelijk veiligheid biedt. Ooit had hij een hartafwijking, die geheeld is en plaats heeft gemaakt voor een leven vanuit zijn hart.

Joannie-van-Rijswijk

Joannie van Rijswijk
Sensitief & Puur

 

Joannie heeft een unieke gave: ze is hooggevoelig en kan daardoor adequaat intunen op wat er in mensen en dieren leeft. Daarbij mag ze energie doorgeven via haar helende handen, wat veel Reizigers al heeft geholpen om pijnlijke stukken in zichzelf te helen. Joannie geeft via haar handen ook Deeksha door, energie van hoge frequentie, wat deelnemers ervaren als vrede, harmonie en liefde. Ze werkt daarnaast met paarden en is opgeleid in systemisch werk (familie opstellingen). Ze werkt als coach en trainster in het bedrijfsleven. Haar werk is gericht op het vergroten van de individuele bewustwording binnen alle lagen van de organisatie. Reizigers ervaren haar als warm, liefdevol en oprecht betrokken.

Lennart-Huis-in-t-VeldLennart Huis in 't Veld
Sterk & Aanwezig

 

Lennart is als de stille kracht van de wind: onderschat hem niet. Gegrond in essentie begeleidt hij mensen op zielniveau, zonder veel woorden en vanuit een diep weten. Kinderen zijn gek op hem en voelen instinctief zijn leeuwenhart – waar zijn naam voor staat. Sterk verbonden met de zweethut ceremonie waar hij in de zweethut als gieter of buiten de zweethut als vuurman veiligheid, ruimte en warmte brengt. Als ceremonieleider brengt hij rust en vertrouwen. Door reizigers wordt hij ervaren als rustig, authentiek, warm en aards. 

Paulien-GeertsPaulien Geerts
Warm & Sensitief

 

Paulien’s blauwe ogen vallen de meeste Reizigers gelijk op; die laten haar diepgang, sprankel en verbondenheid zien. Ze wil het leven écht leven en mensen in hun essentie zien en voelen. Van kinds af aan wilde ze al de onbekende wegen op om het leven, spiritualiteit en de liefde zelf te ontdekken. Moeder Aarde en de spirits brengen haar inzichten die haar diep vertrouwen geven dat alles op het juiste moment gebeurt. In Peru heeft Paulien bij de sjamanen ervaren hoe Ayahuasca en de natuur je weer diep laat verbinden met jezelf. Deze wijsheid neemt zij mee in haar leven en bij het begeleiden en leiden van o.a. de True Nature retraites.  Daarnaast geeft ze sinds voorjaar 2014 met Bert samen de tantrische avonden A Night to Remember. Reizigers ervaren haar als warm, open, oprecht en liefdevol.

Twannie-Vanweerde

Twannie Vanweerde
Down to earth & Relaxed

 

Het spreekwoord ‘ruwe bolster, blanke pit’ gaat voor Twannie op. Met zijn krachtige verschijning en zijn liefdevolle hart is hij voor de reizigers een rots in de branding. Twannie heeft na vijfentwintig jaar in het bedrijfsleven het roer omgegooid en is zijn hart gaan volgen om in de jeugdzorg aan de slag te gaan. Zijn empathie en oprechtheid maakt dat de jongeren Twannie graag om zich heen willen hebben. Twannie staat krachtig en met beide voeten op de grond in het leven. Naast dat Twannie ceremonies begeleid ligt zijn hart ook bij Vuurman van de zweethut zijn. “Dit is echt mijn ding” en doet dit ook met een veel inzet. Twannie gaat ook als vrijwilliger op vakantie met mensen die een verstandelijke beperking hebben, een perfecte manier om zijn liefde voor reizen te combineren met het sociale in hem. Ayahuasca heeft Twannie nog meer zijn gevoel terug gegeven, wat hij tot op de dag van vandaag koestert en nu ook graag wil delen.

Nienke-KanngiesserNienke Kanngiesser
Sensitief & Sterk

 

Nienke is Lifecoach en Kindercoach en begeleidt met veel  inzet jong en oud om de balans bij zichzelf weer terug te vinden. Haar hoogsensitiviteit en intuïtie zijn voor haar kostbare tools die haar hiermee helpen. Omdat ze zichzelf altijd al anders heeft gevoeld en zich niet thuis voelde hier op aarde is een groot deel van haar leven een zoektocht geweest naar wie ze echt is en wat haar kwaliteiten zijn. Na pittige omwegen voelt ze dat haar kracht in combinatie met zachtheid en de liefde in haar hart een mooie basis voor haar zijn geworden, een anker.  
Nienke gaat ook graag als vrijwilliger op vakantie met mensen die een verstandelijke beperking hebben. Daarbij is ze gek op dieren en voelt ze zich op haar plek in de natuur. Ook Yoga, kunstzinnig/creatief bezig zijn, schrijven en lezen zijn een rustpunt voor haar. Voor Nienke is ayahuasca een life-changing experience geweest, thuiskomen bij haarzelf.

Judith-van-den-Heuvel

Judith van den Heuvel
Sensitief & Sterk

Diep dankbaar voor wat de medicijnplanten Ayahuasca en Iboga haar hebben geschonken begeleidt ze met hart en ziel andere mensen in het ontwakingsproces naar hun ware essentie. In haar jeugd heeft ze zich heel onveilig en niet welkom gevoeld mede door seksueel misbruik en emotionele verwaarlozing. Door de intense zoektocht naar zichzelf en de waarheid, alles aan te gaan en onder ogen te komen is ze in staat om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun meest diepe processen. Haar ervaring is dat als alles er mag ZIJN zowel het donker als het licht, dat er in de kern van alles juist ook heel veel lichtheid en humor zit. Haar speelse energie draagt hier graag aan bij. Door haar fijngevoeligheid, liefdevolle hart en helende handen kan ze goed intuïtief invoelen waar iemand zit en wat iemand nodig heeft. Reizigers geven terug dat ze zich heel erg gezien en gehoord voelen en dat ze een rots in de branding in hun reis is. Haar liefde voor dans, zingen, klank, rituelen, natuur, kinderen en dieren geven haar veel inspiratie en levenskracht.

Tanya-Rozenthal

Tanya Rozenthal
Speels en Wijs 

Tanya is een wereldburger en wereldreiziger met russisch-joodse, israelische en duitse roots. Ze is lichaamsgerichte coach/therapeut, yogalerares, muzikant, kruidenvrouw en healer. Ze heeft zich gespecialiseerd in multi-generationele trauma's, vrouwenwerk en Pelvic Heart Integration - healing sexuality. De kracht van het non-verbale, helende vermogens van het lichaam, onuitputtelijke nieuwsgierigheid van het Kind-zijn, de klank als harmoniserende vibratie en de natuur met haar plantmedicijnen zijn haar ware leraren. Tanya heeft haar eigen praktijk in Amsterdam en geeft workshops in Nederland en in het buitenland. In 2009 overleed haar man, heeft ze veel innerlijk werk gedaan en in 2012 deed ze haar eerste retreat bij De Gewijde Reis. Sinds een aantal jaren werkt ze als begeleider, ceremonieleider en trainer bij DGR. Tanya heeft humor, veel kennis en ervaring en wordt als speels en liefdevol ervaren door reizigers.

Anita-Buschgens

Anita Buschgens
Liefdevol & Vrouwelijk

Anita is een reislustige vrouw die gek is op wandelen, lezen, dansen en creatief bezig zijn. Van oorsprong is ze aquatisch ecotechnoloog en werkzaam in het waterbeheer. Naast haar dagelijkse werk, geeft ze intuitieve massages en mensen ervaren dit als kleine kadootjes aan zichzelf. Haar interesses betreft de I Tjing en het sjamanisme en alles wat met harmonie en balans te maken heeft. Van grootmoeder Ayahuasca mag ze zichzelf lichtwerker noemen. Reizigers ervaren haar als een grote oermoeder van zachtheid en troost waarbij alles er mag zijn.

Renee-GrootersReneé Grooters
Vreugdevol & Lief

Renée is een veelzijdig ondernemende vrouw met een groot hart voor alles dat leeft. Zij heeft veel over de wereld gereisd, veel levenservaring opgedaan in een turbulent leven en ontdekt dat je voor innerlijke ruimte niet over de grenzen hoeft. Toch pakt zij in 2013 haar rugzak om een paar maanden bij de Shipibo-indianen te gaan wonen en werken. Hieruit is voortgekomen dat ze sindsdien 2x per jaar Ayahuascareizen organiseert naar Peru bij de Shipibo Indianen. In NL zet Renée zich in voor de kinderen, door bewustwording in het onderwijs te brengen. Renée verdiept zich al ruim 25 jaar in de psychologische en klassieke astrologie. Als begeleidster wordt ze als een stille, liefdevolle kracht ervaren. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, waar ze uren met haar hond te vinden is.

Anouk-Smit

Anouk Smit
Groot hart & Vreugdevol

 

Anouk woont midden in de natuur, tussen bossen en heidevelden in, daar voelt zij zich thuis. Haar levensthema was verlatingsangst en na vele ‘mislukte’ relaties en een lange weg van zelfontwikkeling heeft zij dit pijnlijke stuk jaren geleden geheeld, onder andere door de Reizen met Ayahuasca. Haar spontaniteit en authenticiteit zorgen er voor dat mensen graag in haar nabijheid zijn. Ze heeft een groot empatisch vermogen en een open persoonlijkheid. Anouk begeleidt individueel en ook bij groepen. In de zomermaanden is zij hondenoppas. Daarnaast behandelt zij mensen en honden vanuit een holistische visie met onder andere Bowen therapie en essentiële oliën. Zij leeft samen met haar hond Taka die ze van een leven aan de ketting in Roemenië heeft bevrijd.

Bas-Janssen

Bas Janssen
Energiek & Easy going

 

Bas doet geen vlieg kwaad, maar legt je desgewenst zó neer door zijn decennialange ervaring met de oosterse krijgskunst. Reizigers genieten van zijn rustige liefdevolle uitstraling. Hij geeft gerust spontaan een uurtje Chi Kung voorafgaand aan een Ayahuasca ceremonie, om Reizigers diepe rust te laten ervaren en ze bewust te maken hoe en waar energie stroomt of stagneert. Zijn kennis en kunde neemt hij mee in het begeleiden van persoonlijke processen. Bas houdt van de diepgang van Vipassana, Taoïsme en sjamanisme en is gek op goeie feestjes. Vanuit zijn avonturiersdrang bezoekt hij graag de uithoeken van zijn geest.

Saskia-Schenk

Saskia Schenk
Humorvol & Invoelend

 

Blij dat ze in mei 2013 toch de stap heeft durven zetten naar Moeder Ayahuasca. Het lijkt of hierdoor “zo maar” van alles op haar pad is gekomen nadat ze heel wat mooie reizen heeft gemaakt. Ze is in februari 2015 begonnen als begeleider bij De Gewijde Reis en inmiddels werkt ze ook achter de schermen. Ze is samen met Miriam het eerste aanspreekpunt via de mail. In haar dagelijkse leven werkt ze een paar dagen in de week op de administratie bij een bakkerijmuseum en geeft ze massages. Als je haar zou vragen waar ze blij van wordt dan zegt ze met een hele grote smile op haar gezicht: haar twee lieve meiden, lachen én dansen (oa 5 ritmes).

Dennis-Ox

Dennis Ox
Muzikaal genie

Dennis is een zeer veelzijdig man. Door zijn grote nieuwsgierigheid heeft hij al vele paden bewandeld; van wetenschap tot etherische spiritualiteit, van werken met zijn handen tot creativiteit met zijn geest. Daarnaast heeft hij een grote passie voor muziek en speelt als multi-instrumentalist graag intuïtief vanuit zijn hart. Via klankconcerten, dreamtime, trancedance en soundhealing begleidt hij ontdekkingstochten naar de ziel. Werkervaring als bouwkundige, timmerman en in licht- en geluidstechniek maken hem tot een zeer praktisch ingesteld mens. Als spirituele achtergrond heeft hij jaren boeddhisme beoefenend, naast lichtwerk, Thetahealing, sjamanisme en advaita. Hij heeft veel spirituele reizen gemaakt zowel fysiek als psychisch en blijft zich verwonderen over “het leven”. Deze verwondering deelt hij graag met anderen!

Coen web transp

Coen De Koning
Rustgevend & Stille Kracht

 

Coen is ingenieur en vormgever, misschien wel omdat hij opgevoed is door een vader die een nuchtere Delftse ingenieur is en een moeder met een boekenkast vol spirituele literatuur. Zijn vader werkte voor een internationale organisatie waardoor hij veel van de wereld heeft gezien. Die ervaringen maken dat hij nu ook erg geniet van de rijkdom aan culturen van de internationale retreats van De Gewijde Reis.

Na zijn studies was hij 'zoekende' en rolde zo in een healingweekend van De Gewijde Reis. Dat opende een hele nieuwe wereld voor hem. In deze Gewijde wereld voelde hij zich vanaf dat eerste moment thuis. Hij geniet er dan ook erg van om als begeleider samen met allerlei verschillende mensen die wereld in te stappen. Ook, of misschien juist voorál, als dat spannend en niet gemakkelijk voor hen is. Dan is hij een stille kracht die er voor je is.

Rianne-Wijninga

Rianne Wijninga

Compassie & Betrokkenheid

Rianne krijgt vaak terug van reizigers dat ze zo afgestemd is en intuïtief goed aanvoelt wat er nodig is. Ze heeft een groot hart en veel liefde te geven. Haar aanwezigheid is vaak al genoeg, ze biedt een vertrouwde, veilige bedding waarin mensen kunnen ontspannen. Ze werkt met veel plezier en toewijding in haar praktijk voor massage en bewustwording en woont op een prachtige plek midden in de natuur waar nog echte stilte is. Ze danst graag, volgt workhops en trainingen en opleidingen voor persoonlijke groei en voor het opdoen van inspiratie. De inspiratie die door haar heen stroomt, uit zich in creatief/kunstzinnig werk, met name keramiek en schilderkunst. Nog een passie van Rianne is muziek en ze vindt het dan ook heerlijk om tijdens jouw reis prachtige "Gewijde" muziek te draaien uit alle windstreken.

Joyce-Keeris

Joyce Keeris
Vrouwelijk & Groot hart

 

Joyce is een leergierige vrouw die door lezen, leren en leven zichzelf heeft ontwikkeld. Haar ´spierballen´ kracht heeft ze zo omgezet in een gegronde aanwezigheid met een zachte kracht. Ze houdt ervan om in een gepaste setting een grap te maken om te laten voelen dat het leven niet altijd serieus hoeft te zijn. Als hoedster van het vuur bij de zweethutceremonies straalt ze rust en vertrouwen uit die deelnemers vaak ervaren als geruststellend. Telkens opnieuw wordt ze geraakt door Madre Ayahuasca en de moed van de deelnemers en is er een verwondering en dankbaarheid voor deze prachtige methodes om onszelf beter te leren herkennen. Op dit moment is ze bezig met de opleiding tot tantrische vrouwencoach en ze is moeder van twee prachtige zonen.

Stefan-van-Rooij

Stefan van Rooij
Warme aanwezigheid

 

Zijn eerste reis in 2011 met ayahuasca was zo’n waardevolle ervaring waarna hij heel sterk voelde; aan dit helend werk wil ik bijdragen. Voor hem was de veilige setting die hij tijdens die reis ervoer van doorslaggevende betekenis en daar draagt hij nu met Liefde en plezier zelf aan bij! Van jongs af aan is Stefan al geboeid door spiritualiteit en hij heeft een sterke verbinding met de natuur. Verder heeft hij een grote passie voor muziek en soms speelt hij gitaar tijdens een ceremonie. Hij wordt ervaren als een “stille” dragende kracht. Zachtheid, humoristisch, invoelend, ondersteunend en liefdevol is zoals mensen hem veelal ervaren tijdens hun ceremonie.Verder is hij werkzaam als freelancekok onder de naam Inspiratiekoker, thuis in de vegetarische keuken, kokend voor onder andere “groei” groepen alsook voor catering. Hij woont samen met Rianne op een prachtige stille plek midden in de Wieden (Kop van Overijssel). 

Frans-Boelen

Frans Boelen
Gegrond en aanwezig

 

Frans is iemand die je met zijn kalmte en humor snel op je gemak laat voelen. Ondanks dat hij een geboren Amsterdammer is heeft hij zijn woonplaats in 2012 verruild met de natuur van de Veluwe.

 Frans wordt door reizigers ervaren als een vaderfiguur, sterke boom en rots in de branding. Is vaak zonder veel woorden te gebruiken warm en aanwezig met een groot hart. Na het zelf jarenlang ervaren van emotioneel lichaamswerk, ademwerk (o.a. in Poona en Venwoude) en diverse ayahuasca reizen werd het voor hem tijd om anderen hiermee te mogen begeleiden. Hij heeft in 2015 de opleiding tot ademcoach gevolgd en is sinds 2014 met veel plezier en passie begeleider bij Nederlandse en internationale ayahuasca retreats. 

Andre web transp

 

Andre Straathof
Zachtaardig & Betrokken

 

Andre heeft 15 jaar een eigen bloemenkwekerij gehad,  hard werken en succes aan de buitenkant, maar van binnen voelde het leeg.  Dat was de aanzet om op ontdekkingsreis te gaan in zichzelf.  Hij voelde zich al vanaf  zijn jeugd niet zo thuis in deze consumptiemaatschappij . Maar hoe anders?  Zijn verlangen om meer in verbinding met de natuur te zijn en zijn natuurlijke staat groeide. Zijn hart werd heel blij toen hij in contact kwam met De Gewijde Reis.  De reizen hebben zijn hart geopend.  Daarnaast heeft Clarity hem veel gebracht en het Sjamanisme.  Hij volgt nu een opleiding voor energiecoach en loopt het pad van de  Paqo's. Hij vindt het fijn om met mensen de diepte in te gaan. Hij is zachtaardig en betrokken bij deelnemers, houdt van de natuur, skieen, de bergen, tuinieren, muziek, lezen en sport. Andre is ademcoach en geeft ademsessies in zijn eigen praktijk.