NIEUWS

03-01-2018
Eerste healingweekend Noordwijkerhout
Eerste healingweekend Noordwijkerhout

Nieuwe locatie in gebruik

 

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari zal voor de eerste keer een healingweekend in Noordwijkerhout gaan plaatsvinden. Deze nieuwe locatie is van teamlid Andre Straathof. Een prachtige plek in de bollenstreek, rustig en afgelegen. Op de eerste dag vindt sharing, heartdancing en holotropisch ademwerk als voorbereiding plaats op de Ayahuascaceremonie van de volgende dag. De voorbereidende dag helpt je systeem en je lijf te openen, zodat je zoveel mogelijk uit de Ayahuascaceremonie kan halen. De eerste dag wordt nogal eens onderschat, maar wordt door velen ervaren als net zo'n intense en openende dag als de dag van de ceremonie. Een dag met onverwachte hartopenende effecten. 

 

Het healingweekend wordt geleid door Tanja Faber. 

 

Als je voelt dat dit roept, mail dan naar info@degewijdereis.nl voor opgave of reserveer je plek gelijk hieronder:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

01-01-2018
GELUKKIG NIEUWJAAR 2018

Nieuwjaarswens

 

Het gehele De Gewijde Reis team wenst je een fantastisch, liefdevol, verrijkend en magisch 2018 toe!

 

Team 30 dec 2017 banner fb

 

 

Wij blijven ons inzetten door mensen vanuit ons hart te begeleiden en ondersteunen in hun diepste processen naar het hervinden van hun essentie. En dat niet alleen door het schenken van de helende thee, maar met een compleet programma per aangeboden weekend, special of retraite. Voor ieder wat wils! Er komen weer prachtige weekenden aan en wie weet mogen we jou op een van deze weekenden of retraites ontmoeten. Zie voor meer info onze agenda.

 

Dat de magie ook in jouw leven mag (blijven) stromen!! 

 

 

 

Gouden penseelstreek

28-12-2017
Gratis Kerst healingweekend
Gratis Kerst healingweekend

Feedback gratis healingweekend

 

Vlak voor Kerst gaven we een healingweekend voor de mensen die het normaal gesproken niet kunnen betalen; in bijstand, uitkering, alleenstaande ouders, mensen in schuldsanering. En wat voor een weekend was het: magisch! De eerste feedback van dit weekend is binnengekomen en we delen graag wat reacties met jullie. 

 

' Ik heb het weekend als een rollercoaster aan gevoelens en inzichten ervaren. Het was een ervaring die mijn leven zal veranderen. Alles wat ik heb gevoeld en gedacht mocht ik ervaren in een veilige setting, wat ik nog nooit eerder zo heb mogen beleven.'

 

'Ik heb het weekend als zeer intens ervaren. Wat het mij opgeleverd heeft is dat ik weer gevoeld heb hoe het is om liefde te ervaren en mijn innerlijke boosheid aan te pakken. Voor mijn gevoel heb ik mijn hart nog maar een klein stukje geopend. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik weet waar ik naar op zoek ben. Dit zal dus zeker niet mijn laatste reis zijn aangezien er nog een hoop blokkades weg te werken zijn voor ik mijn kleine jongen daadwerkelijk kan omarmen.' 

 

'Mijn weekend was fantastisch, ik ben er overvol van. Vol van de liefde die ik in vertrouwen en veiligheid heb mogen ontvangen van anderen en heb mogen geven aan mezelf. Ik heb geleerd me zonder schaamte te mogen uiten in welke vorm dan ook, dans, spraak, beweging, in contact met anderen, mijn grenzen leren aangeven, durven boos zijn. Dat door juist mijn lijf en leden de liefde en aandacht en energie te geven, de angst en daarmee de depressie verdwijnt. Door mijn handicap te accepteren zal ik niet zoveel last meer hebben van angsten en depressie zal uitblijven. Zoveel inzichten! 

 

'Enorm dankbaar, voor alles, de plek in Zaandam, het hele team, ook speciale dank aan Lars, ik heb gelezen en geluisterd naar alle voorbereidingen om deze geweldige boodschap te mogen ontvangen, en zo heb ik de boodschapvan het Leven mogen ervaren, mijn ziel weer ontmoet, mezelf vergeven en in liefde omarmd.'  

 

Het weekend stond onder leiding van Tanja Faber en een prachtig De Gewijde Reis team.

Een volgend gratis healingweekend zal worden aangeboden op 26-27 mei in Noordwijkerhout olv Rob Hulscher. Heb je interesse stuur dan een mail met je financiele achtergrond en je intentie om deel te willen nemen naar info@degewijdereis. Na beoordeling van je achtergrond en intake krijg je te horen of je voor dit weekend in aanmerking komt en een plekje krijgt toegewezen. 

 

28-12-2017
Vier de Liefde
Vier de Liefde

Een artikel in het tijdschrift Onkruid over tantra en Ayahuasca

 

In het laatste nummer van Onkruid een uitgebreid artikel over het werk dat Bert & Paulien vanuit onze organisatie neerzetten op het gebied van Tantra & Ayahuasca. Een cadeau als je als stel je wilt verdiepen op het gebied van intimiteit, verbinding en persoonlijke processen en die binnen de relatie. 
Wil je meer informatie mail dan naar bert@degewijdereis.nl of geef je op via onze webshop.

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

07-12-2017
Tantra & Ayahuasca voor Stellen
Tantra & Ayahuasca voor Stellen

 

Tantra & Ayahuasca 3 daagse voor stellen in januari 2018

 

Van 26-28 januari vindt wederom een bijzondere 3 daagse plaats speciaal voor stellen die met elkaar de verdieping in willen: een combinatie van tantra en een ayahuascaceremonie als afsluiting. 

Speciaal voor stellen die het verlangen hebben meer te ontdekken van zichzelf, van hun partner en van hun relatie. Het bewustzijn en de wijsheid van het lichaam staan daarbij centraal. De plek waar we thuiskomen in onszelf, waarmee we genieten, pijn kunnen voelen, maar ook waar de liefde door ons heen stroomt. 

 

Met de lichaamsgerichte/tantrische oefeningen de eerste 2 dagen bereiden we ons voor op de laatste dag dat we de ayahuasca drinken. Waarmee we nog dieper het lichaam in gaan om het verder te helen en tot een dieper genieten te komen. Een reis die je individueel maar waar dat kan ook samen gaat maken.

 

Een uniek weekend om voor jezelf en ook samen te ontdekken en jullie relatie te verdiepen. Onze bedding is zoals altijd verbonden vanuit het hart, respectvol, liefdevol en open voor wat er is.

 

In het eerst volgende nummer van het tijdschrift Onkruid zal er aandacht zijn voor dit speciale weekend.

 

Deze 3 daagse wordt gegeven door Bert Kwakernaak en Paulien Geerts. Locatie: Dalfsen.

Meer informatie kan je hier lezen of geef je als stel op:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

22-11-2017
Wil je als eerste, het laatste nieuws in je mailbox?

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de aankomende Ayahuasca en Iboga retreats, weekenden en ander speciale events. In 2018 komen er een aantal nieuwe weekenden aan die Lars Faber gaat leiden.

Aanmelden kan door je naam en e-mailadres hier achter te laten.

 

nieuwsbrief-kno-aanmelden

 

03-11-2017
Documentaire in de maak
Documentaire in de maak

Nederlandse documentaire over het werk van De Gewijde Reis in de maak

 

Afgelopen weekend hebben we een 3 daagse opgenomen in Zaandam waarin de methodieken waar we mee werken bij De Gewijde Reis belicht worden, allen op unieke wijze ontwikkeld door Lars Faber. Het was een fantastische 3 daagse met deelnemers die diep bij hun Innerlijk Kind stukken zijn gekomen en deze weer een stuk verder hebben mogen helen en transformeren.

 

Twee jonge cameramannen/filmmakers uit Engeland gaan deze documentaire ism De Gewijde Reis vorm geven. Mike Donaghy heeft ook de Engelstalige film opgenomen voor The Sacred Voyage een paar jaar geleden, https://www.youtube.com/watch?v=BRc65nb48xs. Naar verwachting zal het een aantal maanden duren voordat alles ge-edit en gereed is. We kijken er nu al naar uit! 

 

 

 Gouden penseelstreek

 

 

21-10-2017
Gratis healingweekend
Gratis healingweekend

Gratis Healingweekend voor de minder bedeelden

 

Regelmatig krijgen we de vraag van mensen of het mogelijk is om korting te krijgen voor een healingweekend of dat er een ruilregeling mogelijk is om deel te kunnen nemen aan een Ayahuasca Healingweekend. Uiteraard is het altijd mogelijk om over korting te praten. Ruilregeling hebben we in het verleden gedaan, maar met een team van 100 begeleiders is er gewoon weg weinig meer te ruilen. Echter nu voelden we dat het tijd is om mensen die van de bijstand, een uitkering, in schuldsanering zitten, amper geld hebben om aan een Healingweekend mee te kunnen doen, de gelegenheid te geven om gratis een Ayahuasca Healingweekend te laten ervaren. 

 

Op 23-24 december 2017 geeft Tanja Faber in Zaandam een Ayahuasca Healingweekend waar je gratis aan kan deelnemen. Selectie voor dit weekend vindt plaats door middel van een ingevuld intakeformuier waarop je onderbouwd je motivatie en intentie voor dit weekend kenbaar kan maken. Aan de hand van dit intakeformulier wordt bekeken of je in aanmerking komt voor deelname. 

 

Heb je interesse of ken je mensen in je omgeving die dit graag zouden willen doen om hun eigen processen te ondersteunen, om healing op een diepere laag te kunnen ervaren, en werkelijk naar hun eigen processen willen kijken, maar de financiële middelen niet hebben, laat ze dan contact met ons opnemen via miriam@degewijdereis.nl 

 

Als voorbereiding vragen we je het boek De Gewijde Reis te lezen dat je gratis kan downloaden via onze website: http://www.degewijdereis.nl/gratis-e-boek-cd/ 

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

17-10-2017
Sacred Connections of the Soul
Sacred Connections of the Soul

3 daagse met Ayahuasca

 

Als kind zijn je ouders de belangrijkste personen in je leven; zonder hen was jij er niet geweest. Toch maakt dit gegeven niet dat deze relatie altijd maar vlekkeloos verloopt. Integendeel! Om allerlei redenen loopt deze zielsband met je ouders beschadigingen op. Ze waren er niet of ze hebben je juist teveel beperkt en ingekaderd.

Waar was je vader toen je de wereld wilde gaan verkennen? Waarom kon je moeder je niet de ruimte geven om je eigen fouten te maken? Waar was de nodige liefde en affectie? Vind je het lastig om je kwetsbaar te maken, om langdurige liefdevolle verbindingen aan te gaan of om liefde en affectie te geven of te ontvangen? De kunst is om de bron hiervan op te sporen, te helen en de liefde voor jezelf te vergroten, zoals Lars Faber in zijn boeken De Gewijde Reis en De Heldenreis betoogt. In deze drie dagen gaan we daarmee aan de slag.

 

We werken met vragen als: Wat heb je van je ouders overgenomen, wat ben je voor ze gaan dragen en wat heb je zo gemist? Waar ligt voor jou de ruimte om te helen? Hoe kan je jezelf leren geven wat je zo nodig hebt, en niet steeds met anderen in verstrikking komen, omdat je het bij hen probeert te halen.

 

In deze drie dagen gaan we deze thema's verkennen met heartdancing, oefeningen, kleine opstellingen, ademwerk en een Ayahuascaceremonie. Hierbij kun je gaan ervaren wat mogelijk door jou gedragen wordt en niet van jou is en vooral wat je soms bewust en/of onbewust tegen houdt je eigen leven te leven!!

 

Het weekend wordt geleidt door Joannie van Rijswijk.
Locatie: Dalfsen
Prijs: € 385 incl 2 overnachting(en)

Lees meer erover in onze webshop via:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

10-10-2017
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber

De Wedergeboorte van de Ziel

 

Lars gaat vanaf 2018 weer 3 daagse weekenden leiden met als thema: De Wedergeboorte van de Ziel. Een intense driedaagse waarbij je gaat ontdekken waar je in je leven verwond bent geraakt, hoe je de verloren delen van jezelf terug kunt vinden en een deel van je kunt maken. Dit proces van heelwording, waarbij je álle aspecten van jezelf gaat ontdekken en omarmen, noemt hij De Wedergeboorte van de Ziel. Met een reeks methodieken die hij heeft ontwikkeld duik je diep je onbewuste in. Je leert en ervaart om je Innerlijk Kind te bevrijden uit wat Lars 'de kerkers van de ziel' noemt. Je leert het onvoorwaardelijk onder je hoede te nemen, zodat het uit kan groeien tot wat Carl Jung het Wonder Child noemde. De kern van ons wezen, met zijn of haar eigen gaven.

 

Voor data kijk op onze agenda http://www.degewijdereis.nl/Overzicht-agenda/, voor meer informatie en reservering kan je mailen naar info@degewijdereis.nl of direct via onze webshop

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

page loading