NIEUWS

22-08-2017
Embody the Goddess
Embody the Goddess

3 daagse Vrouwenweekend Embody the Goddess

 

‘A goddess is a woman who emerges from deep within herself. She is a woman who has honestly explored her darkness and learned to celebrate her light’
Stuk voor stuk zijn wij allemaal prachtige vrouwen die mogen schijnen vanuit onze essentie. Onze godinnen-essentie. Leven vanuit de godinnen die wij zijn. Embody the goddess biedt jou de mogelijkheid om de godin in jou te gaan ontdekken, leven, omarmen en te belichamen.

Door middel van o.a. goddess-Heartdancing, sharing, ademwerk, verdiepende oefening en een ontmoeting met Moeder Ayahuasca kan je ontdekken wie jouw eigen godin is. Om haar authentieke ik neer te zetten in de wereld en haar energie, schoonheid en wijsheid te gaan belichamen.

Embody The Goddess is een 3-daagse van 22-24 september 2017 olv Nienke Kanngiesser in Zaandam
Kosten: €365, meer info of inschrijving: info@degewijdereis.nl

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

21-08-2017
Boshuisje te huur tijdens healingweekenden
Boshuisje te huur tijdens healingweekenden

Boshuis Drenthe nog 2 maanden te huur

 

Ons boshuisje in Drenthe is nog gedurende 2 maanden te huur, tot 1 november 2017. Daarna wordt het overgenomen door twee van onze teamleden. 

Als je dus nog wilt voorbereiden in de rust en stilte van de natuur voor een healingweekend, gedurende een healingweekend er wilt verblijven of gewoon eens er tussenuit wilt, dan is dit nog je kans!

Je kan er alleen of met z'n 2-en vertoeven. Er zit een open haard in, tweepersoons hemelbed, badkamer, open keuken, wasmachine en een bostuin. 

 

Ons boshuis ligt aan de rand van het Drouwenerzand, een prachtig natuurgebied in bos en aan heide.

Minimale huur is 3 nachten, prijs is €75 per nacht.  

Meer informatie en reservering bij tanja@degewijdereis.nl. Klik op de foto hieronder voor de slideshow.

 

 

boshuisje_1

 

21-08-2017
Gratis boeken en cd's De Gewijde Reis
Gratis boeken en cd's De Gewijde Reis

Boeken en CD's De Gewijde Reis gratis te downloaden

 

Sinds een week staan Lars Faber zijn boeken, De Gewijde Reis, De Heldenreis, Matrix Guerrilla en Leef Groots.NU op onze website en zijn ze gratis te downloaden. Al geruime tijd waren de laatste drie uitverkocht en nu toch weer te lezen voor de liefhebber! 

 

Ook de door Lars geproduceerde en gecomponeerde CD's Lady Ayahuasca en Lost Inner Worlds zijn gratis via Soundcloud te downloaden. 

 

Het boek De Gewijde Reis en de genoemde CD's zijn ook nog verkrijgbaar in hard copy: http://www.degewijdereis.nl/winkel/index.php?cPath=12.

 

 

DOWNLOAD-JOUW-GRATIS-E-BOOK

10-08-2017
Tantra & Ayahuasca voor stellen
Tantra & Ayahuasca voor stellen

3 Daagse Tantra & Ayahuasca voor stellen

 

Deze 3 daagse is bedoeld voor stellen die met elkaar echt de diepte in willen gaan. Die het verlangen hebben meer te ontdekken van het eigen lichaam en dat van de partner. Het (bewustzijn van het) lichaam en de wijsheid van het lichaam staan daarbij centraal. Het lichaam is immers ons huis gedurende de reis van dit leven. Het huis waar de ziel in reist. Het lichaam waarmee we voelen.

Ook gaan we aandacht geven aan de manier hoe jullie relateren, de patronen, hoe jullie communicatie gaat, de blinde vlekken en ieders verlangens in het leven. Door hier inzicht in te krijgen kunnen jullie samen verder groeien. Met diverse oefeningen en afsluitend een Ayahuascaceremonie.

Locatie: Dalfsen, prijs: €750 per stel
Deze special wordt gegeven door Bert Kwakernaak & Paulien Geerts

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

31-07-2017
Innerlijk Kind 3 daagse met Ayahuascaceremonie
Innerlijk Kind 3 daagse met Ayahuascaceremonie

3 daagse Innerlijk Kind

 

In deze 3 daagse mogen we ons Innerlijke Kind ontmoeten en omarmen. Als je als kind vervelende, traumatische dingen hebt meegemaakt of niet of te weinig bent gezien, heeft zich dat vaak in je lichaam vast gezet. Dat leidt tot blokkades, waardoor je als volwassene wordt belemmerd in je mogelijkheden, levensgeluk en gezondheid. Als dit in je binnenste weerklinkt, is dit weekend wellicht bedoelt voor jou. We Reizen af naar onze vroegste herinneringen en gaan op zoek naar het kind in onszelf.  Met verschillende oefeningen en natuurlijk heartdancing en uiteraard met de ‘moeder’ energie van Ayahuasca onderzoeken, bevrijden we dat wat gekwetst is en heling mag ontvangen.

 

Joannie van Rijswijk leidt deze bijzondere 3 daagse in Drenthe. Prijs: € 365 excl overnachtingen a € 10

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

28-06-2017
Ayahuasca en zweethut weekenden
Ayahuasca en zweethut weekenden

Zweethut en Ayahuasca

 

In de zomerperiode geven we maandelijks een zweethutceremonie in een Ayahuasca weekend. Op de eerste dag vindt dan een zweethutceremonie plaats ter voorbereiding op de Ayahuascaceremonie op de tweede dag. Wij hebben hiervoor twee ervaren en zeer gedreven gieters en ceremonieleiders die elkaar afwisselen in het geven van deze weekenden. Het weekend in juli (15-16) wordt gegeven door Lennart Huis in 't Veld (vol), het weekend in augustus (5-6) door Twannie van Weerde (vol) en het weekend in september (16-17) door Lennart. Er zijn nog enkele plekken vrij voor september, dus wil je eens wat anders ervaren en je overgeven aan het vuur en moeder Aarde, voel je welkom!

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

of meer info via info@degewijdereis.nl 

28-06-2017
Nog enkele plekken vrij voor de 6 daagse (inmiddels VOL)
Nog enkele plekken vrij voor de 6 daagse (inmiddels VOL)

6 daagse Leef het Leven waar je van droomt!

 

Ieder jaar organiseren we op een prachtige natuurplek in Noord Holland (aan bos en IJsselmeer) onze 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt! Een intense week waarin er een variatie aan ervaringen wordt aangeboden naast het kunnen deelnemen aan drie Ayahuascaceremonies. Met zweethutten, vuurloop, adem- en stemwerk, heartdancing en meer. Veel mensen ervaren deze week als life changing.

Datum: 12 augustus aankomst (avond) - 18 augustus (avond).

Er zijn nog een paar plekken vrij, dus wil je meedoen, laat het ons weten via

info@degewijdereis.nl 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

05-06-2017
Sacred Brotherhood 23-25 juni 2017
Sacred Brotherhood 23-25 juni 2017

Mannen 3 daagse

 

In een maatschappij waar van alles in gebeurt, waarin de (traditionele) normen en waarden volop in beweging zijn. Alles wat zeker was geldt niet meer. Rolpatronen worden doorbroken. Er dient zich steeds meer nieuws aan. Of eigenlijk zijn het de oude waarden die weer opnieuw in het daglicht komen.

 

Hoe vind je jouw weg daarin, hoe word je steeds meer de man die leeft vanuit zijn eigen mannelijke kern, in het hier en nu. De man die zich verbindt met zijn mannelijke kwaliteiten, welke dat voor iedere man afzonderlijk ook zijn. Waarbij die kwaliteiten gevoed worden vanuit jouw hart. Zodat jouw koningschap weer gaat stralen, de sjamaan in jou weer zichtbaar wordt, jouw lover weer gaat stromen anno 2017 en dat jouw krijger weer in verbinding met jouw hart komt en jij in de wereld STAAT !

Met elkaar ontdekkend en van elkaar lerend hoe we invulling aan ons ‘man-zijn’ geven.

 

Een weekend met mannenheartdancing, zweethut, sharings, oefeningen in gewaarzijn en centering in jezelf en activiteiten die je weer in verbinding brengen met de oerman in jou. En uiteraard een Ayahuasca ceremonie. De diepte van jouw koningsschap in, naar binnen in jouw hart.

Voor dit weekend in Drenthe kunnen zich maximaal 16 mannen aanmelden. De begeleiding van dit weekend wordt geleidt door Bert Kwakernaak en het team bestaat uit 5 mannen.

Het weekend start op vrijdag 23 juni om 13.00 uur en eindigt zondag 25 juni om 17.00 uur. De kosten zijn € 365 exclusief overnachtingen (a €10).

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

27-05-2017
Magische Z'elf 3 daagse met 2 Ayahuasca ceremonies
Magische Z'elf 3 daagse met 2 Ayahuasca ceremonies

De magie in ons....

 

In ieder van ons is een diep verlangen geworteld om ‘thuis’ te komen. Om compleet te zijn. Ons Magische Zelf speelt hierin een belangrijke rol, want zonder dit kindsdeel kunnen we geen contact maken met andere dimensies. Het Magische Zelf is half goddelijk, is licht, vluchtig, magisch, elftachtig van aard. Zonder haar gaven zijn we afgesneden van hulp. 
Zonder haar kwaliteiten kunnen we jarenlang gevangen zitten in relaties en vriendschappen die niet werken, in onbevredigd werk, in een grauwe, grijze wereld die haar eigen grauwe, grijze wetten lijkt te hebben, in een kleurloos bestaan.
Het Magische Zelf weet als geen ander de weg in andere dimensies en het kan bijna onzichtbare tekens waarnemen die je op je pad geleiden. 
Het Magische Zelf begeeft zich in de hogere energie centra vanaf het hart, de keel, het 3e oog en via de kruin.
Het Magisch Zelf uit zich onder andere in dagdromen, fantasie, muziek, zang, dans, magie en kleur.

In deze 3-daagse ga je op zoek naar jouw Magische Z’elf, door middel van dans, verbonden ademwerk, natuurwandeling, een Magisch Ritueel, stilte meditatie en 2 ayahuasca ceremonies met 2 verschillende brouwsels.

Het weekend wordt geleid door Fred Cozijn en Miriam Klein

Datum: 30 juni t/m 2 juli 2017
Locatie: Dalfsen
Prijs: 395 euro, inclusief 2 overnachtingen en (dieet) maaltijden

Informatie via info@degewijdereis.nl

 

RESERVEER-JOUW-PLEK 

30-03-2017
Wil je als eerste, het laatste nieuws in jouw mailbox?

nieuwsbrief-aanmelden-knopVia onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de aankomende Ayahuasca en Iboga retreats, weekenden en ander speciale events.

Aanmelden kan door je naam en e-mailadres hier achter te laten.

 

 

 

 

 

page loading