NIEUWS

05-06-2017
Sacred Brotherhood 23-25 juni 2017
Sacred Brotherhood 23-25 juni 2017

Mannen 3 daagse

 

In een maatschappij waar van alles in gebeurt, waarin de (traditionele) normen en waarden volop in beweging zijn. Alles wat zeker was geldt niet meer. Rolpatronen worden doorbroken. Er dient zich steeds meer nieuws aan. Of eigenlijk zijn het de oude waarden die weer opnieuw in het daglicht komen.

 

Hoe vind je jouw weg daarin, hoe word je steeds meer de man die leeft vanuit zijn eigen mannelijke kern, in het hier en nu. De man die zich verbindt met zijn mannelijke kwaliteiten, welke dat voor iedere man afzonderlijk ook zijn. Waarbij die kwaliteiten gevoed worden vanuit jouw hart. Zodat jouw koningschap weer gaat stralen, de sjamaan in jou weer zichtbaar wordt, jouw lover weer gaat stromen anno 2017 en dat jouw krijger weer in verbinding met jouw hart komt en jij in de wereld STAAT !

Met elkaar ontdekkend en van elkaar lerend hoe we invulling aan ons ‘man-zijn’ geven.

 

Een weekend met mannenheartdancing, zweethut, sharings, oefeningen in gewaarzijn en centering in jezelf en activiteiten die je weer in verbinding brengen met de oerman in jou. En uiteraard een Ayahuasca ceremonie. De diepte van jouw koningsschap in, naar binnen in jouw hart.

Voor dit weekend in Drenthe kunnen zich maximaal 16 mannen aanmelden. De begeleiding van dit weekend wordt geleidt door Bert Kwakernaak en het team bestaat uit 5 mannen.

Het weekend start op vrijdag 23 juni om 13.00 uur en eindigt zondag 25 juni om 17.00 uur. De kosten zijn € 365 exclusief overnachtingen (a €10).

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

27-05-2017
Magische Z'elf 3 daagse met 2 Ayahuasca ceremonies
Magische Z'elf 3 daagse met 2 Ayahuasca ceremonies

De magie in ons....

 

In ieder van ons is een diep verlangen geworteld om ‘thuis’ te komen. Om compleet te zijn. Ons Magische Zelf speelt hierin een belangrijke rol, want zonder dit kindsdeel kunnen we geen contact maken met andere dimensies. Het Magische Zelf is half goddelijk, is licht, vluchtig, magisch, elftachtig van aard. Zonder haar gaven zijn we afgesneden van hulp. 
Zonder haar kwaliteiten kunnen we jarenlang gevangen zitten in relaties en vriendschappen die niet werken, in onbevredigd werk, in een grauwe, grijze wereld die haar eigen grauwe, grijze wetten lijkt te hebben, in een kleurloos bestaan.
Het Magische Zelf weet als geen ander de weg in andere dimensies en het kan bijna onzichtbare tekens waarnemen die je op je pad geleiden. 
Het Magische Zelf begeeft zich in de hogere energie centra vanaf het hart, de keel, het 3e oog en via de kruin.
Het Magisch Zelf uit zich onder andere in dagdromen, fantasie, muziek, zang, dans, magie en kleur.

In deze 3-daagse ga je op zoek naar jouw Magische Z’elf, door middel van dans, verbonden ademwerk, natuurwandeling, een Magisch Ritueel, stilte meditatie en 2 ayahuasca ceremonies met 2 verschillende brouwsels.

Het weekend wordt geleid door Fred Cozijn en Miriam Klein

Datum: 30 juni t/m 2 juli 2017
Locatie: Dalfsen
Prijs: 395 euro, inclusief 2 overnachtingen en (dieet) maaltijden

Opgave via info@degewijdereis.nl of via de webshop http://www.degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=23&products_id=380

17-05-2017
Strandfestival 22 juli
Strandfestival 22 juli

Strandfestival Scheveningen

 

In juli organiseren we weer ons heerlijke ontspannen en ongedwongen strandfestival op een stukje afgelegen strand in Scheveningen bij Beachclub Naturel. 

Een dag met diverse workshops: dynamic meditation in de ochtend, middag met heartdancing, Haka workshop en Goddess workshop, trance dance met live percussie, buffet en 's avonds lekker dansen op muziek van DJ Iradi!

 

Op blote voeten, zon op ons bolletje en gewoon jezelf kunnen zijn. Je bent van harte welkom!

 

Aanmelding via onze webshop: http://www.degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=5&products_id=303 

15-05-2017
True Nature
True Nature

3 Daagse in de natuur

 

Een prachtig initiatief van onze ervaren ceremonieleiders Bert en Paulien die bijna iedere maand in de lente/zomerperiode (mei, juni, september) je drie dagen lang mee de natuur in nemen, om de puurheid en ongereptheid van jezelf én de natuur te ervaren. In een tipi/tent vlakbij het water in de bossen ervaar je diepgaande heling door middel van Ayahuasca ceremonies die je bij je roots brengen; je ware natuur.
In deze retreat kun je op een diep niveau contact kunt maken met de natuur en jouw ware aard, de True Nature. Terug naar de roots van de natuur, zonder opsmuk.

Er is een prachtige ceremonieplek met vuurplaats, op een unieke lokatie waar een zweethut, zwemvijver en mooie natuur is. Waar je de wijsheid en ongereptheid van de natuur samen met de ayahusaca mag gaan ervaren. In beide ceremonies wordt live muziek gemaakt die zich verweeft met de geluiden van de natuur en de stilte. 

Naast de ayahuasca ceremonies, gaan we nog andere rituelen/ workshops doen die jouw proces deze 3 daagse zullen ondersteunen.

 

Voor meer informatie bert@degewijdereis.nl / paulien@degewijdereis.nl en aanmelding juni:  

 http://www.degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=23&products_id=373 

 

 

29-04-2017
Don Toņo overleden
Don Toņo overleden

Mexicaanse sjamaan Don Toño

 

Afgelopen week bereikte ons het verdrietige nieuws dat de Mexicaanse sjamaan Don Toño is overleden. De afgelopen 8 jaren heeft hij jaarlijks bij ons ceremonies gegeven met de medicijnplant peyote. De hikiru ceremonies die volgens de Huichol traditie werden gegeven, werden als zeer bijzonder en helend ervaren. Samen met zijn rechterhand Raùl Hernandez, die de zweethutceremonies gaf voorafgaand aan de peyote ceremonie, heeft hij hier bij velen een stukje healing mogen brengen op zijn eigen bijzondere wijze. Voor altijd heeft hij een plekje in ons hart. Dank Don Toño voor alles wat je ons hebt geschonken met je energie en zijn. We zullen je missen....  

11-04-2017
Nieuwe website online!
Nieuwe website online!

Op 11 april 2017 is onze nieuwe website online gegaan! Super trots op Lars Faber en Agnes Szelejak (webdesigner) hoe ze de website van De Gewijde Reis getransformeerd hebben tot een sprookje dat je meeneemt in onze werkwijze en aanbod van wat we allemaal doen. 

 

http://degewijdereis.nl/HOME/

 

 

30-03-2017
Wil je als eerste, het laatste nieuws in jouw mailbox?

nieuwsbrief-aanmelden-knopVia onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de aankomende Ayahuasca en Iboga retreats, weekenden en ander speciale events.

Aanmelden kan door je naam en e-mailadres hier achter te laten.

 

 

 

 

 

04-10-2015
CD release Lady Ayahuasca
CD release Lady Ayahuasca

Op dit moment wordt er nog hard aan gewerkt om de nieuwste CD van Lars Faber op tijd klaar te krijgen. Zijn nieuwste productie Lady Ayahuasca zet een betoverende sfeer neer die je diep meeneemt in de wereld van Ayahuasca. Lars Faber (piano), Sophie Terra (vocals), Pascal van de Pol (vocals en gitaar), Henk van Glabbeek (fluit en duduk) en Ruben Tamis(percussie) zullen op deze avond met live muziek de CD presenteren. Naderhand zal er een informele borrel zijn.

 

Datum, locatie en tijd: 10 december 2015 in de Sacred Temple, Oostzijde 351 (naast 355) in Zaandam. Avond begint om 19 uur en eindigt om ongeveer 22.00/22.30 uur.

 

De CD is ook al in de voorverkoop te reserveren. Verzending geschiedt na deze avond, vanaf 11 december. Als je ook op de avond komt, kan je de CD of daar aanschaffen of daar ophalen als je hem al in de voorverkoop hebt gereserveerd.

  

Toegang tot deze avond krijg je door je aan te melden bij info@degewijdereis.nl of via onze webshop (knop hieronder 'reserveer jouw plek'). Je krijgt geen ticket thuisgestuurd, maar je wordt op een deelnemerslijst geplaatst. Je bevestiging van je webshop aanschaf is eveneens je toegangsbewijs.

 

BESTEL-DE-CD 

Meer informatie kan via info@degewijdereis.nl

 

 

 

29-08-2015
The Sacred Voyage; our way of working and vision captured on film

Met trots presenteren we de film die over ons werk gemaakt is en waarin getoond wordt hoe we in therapeutische setting werken met de medicijnplant Ayahuasca en wat dat mensen oplevert. 

 

19-02-2015
Chakra CD Lost Inner Worlds live uitvoering
Yes! De clip van onze CD presentatie van de Ayahuasca Chakra meditatie Lost Inner Worlds. Deze actieve stemmeditatie gebruiken we voor onze Ayahuasca ceremonies en helpt de chakra's 1 voor 1 openen...zodat de moederplant nog beter haar helende werk kan doen (uiteraard kun je deze meditatie ook zonder Ayahuasca doen, het werd al zeer heilzaam en bevrijdend op zich, weten van de vele mensen die de meditatie deden). 
 
Met dank Eddie Boschma voor film en montage, en Dennis Ox voor het prachtige theaterlicht, en natuurlijk alle prachtige muzikanten en vocalisten: Catrina Großer, Miroslav Grosser, Maya Fridman, Kenny Ox, Edward Brantsen en Ruben Tamis. 
 
De CD is in eerste druk in gelimiteerde speciale oplage geperst met een prachtig boekje dat de meditatie uitlegt en is hier te bestellen.
 
BESTEL-DE-CD
page loading