De setting

De setting

De setting van De Gewijde Reis kenmerkt zich in de volgende trefwoorden:

Werken met de meesterplanten Ayahuasca, Iboga & Peyote.
Bewustzijnsontwikkeling. Sjamanistisch & therapeutisch. Veiligheid. Zachtheid. Humor. Liefdevol. Dans & stem. Adem- & lichaamswerk. Systemische benadering. Zweethut. Meditatie. Tantra. Voice Dialogue. Diepgang. Healing. Echtheid. Zien en gezien worden op hart- en zielsniveau.

 

 

Dit is een quote

 

workshopruimte
workshopruimte

De Gewijde Reis werkt sinds februari 2014 vanuit twee locaties:

In Drenthe op het platteland met onze ceremonieruimte van 80 vierkant meter, helemaal ingericht als een 1001 nacht sprookje! (zie foto)

En in Zaandam (gelegen aan de Zaan) waar we een grote workshopruimte van 150m2 tot onze beschikking hebben met daarnaast een chillout (1001 nacht sfeer) en (overdekt) terras aan het water.

 

Hieronder vind je het team van De Gewijde Reis

'In onze praktijk begeleiden wij mensen liefdevol tot in het diepst van de ziel. Ons levenswerk is mensen ondersteunen om hun essentie te (her)vinden en in het leven te brengen.

We wensen je veel inspiratie en liefde toe op jouw pad.’

Lars en Tanja Faber & Team De Gewijde Reis

info@degewijdereis.nl

Tanja Faber:

Tanja Faber:

Tanja heeft samen met Lars aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van de Gewijde Reis setting. De meeste tijd gaat op aan de zorg voor hun twee jongens en activiteiten voor en achter de schermen(organisatie, (financiele) administratie, onderhoud en aankleding Gewijde Reis locaties). Ze leidt healingweekenden, geeft vrouwenworkshops (Sacred Women) en heartdancing.

Tanja heeft een bedrijfseconomische-, secretariële- en P&O achtergrond, volgt al jarenlang workshops in het veld van persoonlijke ontwikkeling waaronder Focusing, Intuitieve ontwikkeling, Voice Dialogue, relatiedynamiek en tantra. Tanja wordt door veel Reizigers als zeer liefdevol, authentiek en oprecht betrokken gevoeld en ervaren.

 

Lars Faber:

Lars Faber:

Lars is een pionier en grondlegger van de Gewijde Reis. Muzikant en muziekliefhebber in hart en nieren. Zeer ervaren Reiziger in alle mogelijke bewustzijnsstaten en daardoor betrouwbare en ervaren gids in lichte en donkere dimensies. Zowel mentaal als emotioneel zeer scherp en helder invoelend. Opgeleid in Human Resource Management en als Voice Dialogue facilitator. Brede persoonlijke ontwikkeling middels talloze trainingen en workshops. Lars wordt door veel Reizigers ervaren als leraar, gids en rots in de branding, die veel mensen ondersteund heeft en helpt nieuwe paden in hun leven in te slaan.

Géke Dijkstra

Géke Dijkstra

Géke is opgeleid in de klinische psychologie en transpersoonlijke therapie. Ze heeft veel ervaring opgedaan in het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Samen met haar man geeft ze hun zoon thuisonderwijs.

Ze houdt zielsveel van dansen en van buiten en in de natuur zijn en ze is gek op lezen. Bij De gewijde Reis leidt en begeleidt Géke met liefde tijdens ceremonies en festivals.

Sinds 2014 organiseert en leidt zij de internationale tak van De Gewijde Reis. Verder leidt en organiseert Géke vol passie samen met Tanja de Sacred Women retraites.

Haar kwaliteit is om er vanuit haar essentie te zijn voor anderen en om de schoonheid en essentie van anderen te zien. Reizigers ervaren haar als authentiek, open, warm en krachtig.

Stephen Monné

Stephen Monné

Stephen’s passie ligt bij het leiden en begeleiden van groepen. Hij heeft zich door de jaren heen bekwaamd in energie-, adem- en lichaamswerk. Om volledig expressie te kunnen geven aan dat wat in hem leeft heeft hij de opleiding tot Soul Voice® practitioner gevolgd, en een training in mededogend en authentiek communiceren. Voor zijn eigen proces heeft hij in verschillende rituele settings (o.a. De Gewijde Reis, Santo Daime) vele 

Ayahuascareizen gemaakt naar de diepere lagen van zichzelf en het universum. Door reizigers wordt hij omschreven als aanwezig, gecentreerd, standvastig, liefdevol en in staat om de vinger op de zere plek te leggen.

Bert Kwakernaak

Bert Kwakernaak

Bert woont midden in de bossen en is een echt natuurmens. Vrijheid, zijn eigen pad gaan, het leven ontdekken en authenticiteit zijn belangrijke levensthema’s voor hem. Bert is zijn leven lang al bezig met lichaamsgerichte activiteiten: sporten, dansen, massage en tantra. Hij is zich als vader van vier zonen zeer bewust van zijn man-zijn en verbindt zich dan ook graag met de mannentribe. Hij leidt de Sacred Brotherhood weekenden en sinds het voorjaar 2014 geeft hij samen met Paulien de avonden A night to Remember. Zijn aanwezigheid, openheid en positieve instelling maken hem een fijne (bege)leider. Hij wordt door deelnemers als warm, krachtig en sterk ervaren. Een steunpunt tijdens het reizen, een warme kracht die reizigers verzorgt en ondersteunt.

Celine Groenestein

Celine Groenestein

Celine heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig trainer en ceremonieleider. Als kind werd zij geadopteerd, wat maakte dat ze een lange zoektocht ondernam om zichzelf te hervinden. Na een brede basis gelegd te hebben binnen De Gewijde Reis, maakte zij haar diepste wensen waar; zij dronk Ayahuasca bij de Shipibo Sjamanen in Peru en werd geïnitieerd in de Bwiti (Iboga) traditie in Gabon. Haar achtergrond als yoga docent, veel ervaring met verschillende lagen van (diep)bewustzijn, belangstelling voor lichaam- en ademwerk, geeft haar een brede basis, in haar werk als trainer en ceremonie leider (Awaken the King, Iboga).

Lennart Huis in't Veld

Lennart Huis in't Veld

Lennart is als de stille kracht van de wind: onderschat hem niet. Gegrond in essentie begeleidt hij mensen op zielsniveau, zonder veel woorden, maar vanuit een diep weten. Kinderen zijn gek op hem en voelen instinctief zijn leeuwenhart – waar zijn naam voor staat. Als vuurman brengt hij krijgerschap en oerkracht in de zweethutceremonie en brengt hij vertrouwen en rust.

page loading