team & setting

De setting

De setting

De setting van De Gewijde Reis kenmerkt zich in de volgende trefwoorden:

Werken met de meesterplanten Ayahuasca, Iboga & Peyote.
Bewustzijnsontwikkeling. Sjamanistisch & therapeutisch. Veiligheid. Zachtheid. Humor. Liefdevol. Dans & stem. Adem- & lichaamswerk. Systemische benadering. Zweethut. Meditatie. Tantra. Voice Dialogue. Diepgang. Healing. Echtheid. Zien en gezien worden op hart- en zielsniveau.

 

workshopruimte
workshopruimte

De Gewijde Reis werkt sinds februari 2014 vanuit twee locaties:

In Drenthe op het platteland met onze ceremonieruimte van 80 vierkant meter, helemaal ingericht als een 1001 nacht sprookje! (zie foto)

En in Zaandam (gelegen aan de Zaan) waar we een grote workshopruimte van 150m2 tot onze beschikking hebben met daarnaast een chillout (1001 nacht sfeer) en (overdekt) terras aan het water.

 

Hieronder vind je het team van De Gewijde Reis

'In onze praktijk begeleiden wij mensen liefdevol tot in het diepst van de ziel. Ons levenswerk is mensen ondersteunen om hun essentie te (her)vinden en in het leven te brengen.

We wensen je veel inspiratie en liefde toe op jouw pad.’

Lars en Tanja Faber & Team De Gewijde Reis

info@degewijdereis.nl

Tanja Faber:

Tanja Faber:

Tanja heeft samen met Lars aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van de Gewijde Reis setting. De meeste tijd gaat op aan de zorg voor hun twee jongens en activiteiten voor en achter de schermen (organisatie, (financiele) administratie, onderhoud en aankleding Gewijde Reis locaties).  Haar passie is dansen en ze geeft geregeld tijdens jaartrainingen en grote retraites heartdancing. Met Lars ontwikkelt ze momenteel een nieuw programma voor stellen inzake relatiedynamieken. 

Tanja heeft een bedrijfseconomische-, secretariële- en P&O achtergrond, volgt al jarenlang workshops in het veld van persoonlijke ontwikkeling waaronder Focusing, Intuitieve ontwikkeling, Voice Dialogue, relatiedynamiek, Queenscode en tantra. Tanja wordt door veel Reizigers als zeer liefdevol, authentiek en oprecht betrokken gevoeld en ervaren.

 

Lars Faber:

Lars Faber:

Lars is een pionier en grondlegger van de Gewijde Reis. Muzikant en muziekliefhebber in hart en nieren. Zeer ervaren Reiziger in alle mogelijke bewustzijnsstaten en daardoor betrouwbare en ervaren gids in lichte en donkere dimensies. Zowel mentaal als emotioneel zeer scherp en helder invoelend. Opgeleid in Human Resource Management en als Voice Dialogue facilitator. Brede persoonlijke ontwikkeling middels talloze trainingen en workshops. Lars wordt door veel Reizigers ervaren als leraar, gids en rots in de branding, die veel mensen ondersteund heeft en helpt nieuwe paden in hun leven in te slaan. Momenteel ontwikkelt hij samen met Tanja een nieuwe tak op het gebied van relatiedynamieken. 

Géke Dijkstra

Géke Dijkstra

Géke is opgeleid in de klinische psychologie en transpersoonlijke therapie. Ze heeft veel ervaring opgedaan in het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Samen met haar man geeft ze hun zoon thuisonderwijs.

Ze houdt zielsveel van dansen en van buiten en in de natuur zijn en ze is gek op lezen. Bij De gewijde Reis leidt en begeleidt Géke met liefde tijdens ceremonies en festivals.

Sinds 2014 organiseert en leidt zij de internationale tak van De Gewijde Reis. Verder leidt en organiseert Géke vol passie de Sacred Women retraites.

Haar kwaliteit is om er vanuit haar essentie te zijn voor anderen en om de schoonheid en essentie van anderen te zien. Reizigers ervaren haar als authentiek, open, warm en krachtig.

Stephen Monné

Stephen Monné

Stephen’s passie ligt bij het leiden en begeleiden van groepen. Hij heeft zich door de jaren heen bekwaamd in energie-, adem- en lichaamswerk. Om volledig expressie te kunnen geven aan dat wat in hem leeft heeft hij de opleiding tot Soul Voice® practitioner gevolgd, en een training in mededogend en authentiek communiceren. Hij leidt de 2 daagse workshops in Zaandam en de Sacred Voice retraites. Voor zijn eigen proces heeft hij in verschillende rituele settings (o.a. De Gewijde Reis, Santo Daime) vele Ayahuascareizen gemaakt naar de diepere lagen van zichzelf en het universum. Door reizigers wordt hij omschreven als aanwezig, gecentreerd, standvastig, liefdevol en in staat om de vinger op de zere plek te leggen.

Bert Kwakernaak

Bert Kwakernaak

Elk chakra heeft haar eigen klank. Die van het hart is de A. Bert Kwakernaak, met de hartsklanken in zijn naam, begeleidt dan ook met een open en warm hart. En gaat oprechte hartsverbindingen met mensen aan. Hij woont midden in de Veluwse bossen; een echt natuurmens. Vrijheid, zijn eigen pad gaan, het leven ontdekken en authenticiteit zijn voor hem belangrijke levensthema’s. Bert is zijn leven lang al bezig met lichaamsgerichte activiteiten zoals sporten, dansen, massage en tantra. Hij is zich als vader van vier zonen zeer bewust van zijn man-zijn en verbindt zich dan ook graag met de mannentribe. Hij leidt de Sacred Brotherhood weekenden en verzorgt samen met Paulien de dans/tantra-avonden ‘A night to Remember’. Zij verzorgen samen ook de weekenden 'True Nature' en 'Tantra en Ayahuasca'. Recent was hij twee keer bij de Shipibo-indianen in Peru om daar ayahuasca in haar puurste vorm te ervaren. Zijn speelse aanwezigheid, openheid en positieve instelling maken hem een fijne ceremonieleider. Bert wordt door deelnemers als warm en krachtig ervaren en voelt exact aan wat nodig is. De deelnemers voelen zich echt door hem gezien. Een krachtige steun tijdens het reizen.

Celine Groenestein

Celine Groenestein

Celine heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig trainer en ceremonieleider. Als kind werd zij geadopteerd, wat maakte dat ze een lange zoektocht ondernam om zichzelf te hervinden. Na een brede basis gelegd te hebben binnen De Gewijde Reis, maakte zij haar diepste wensen waar; zij dronk Ayahuasca bij de Shipibo Sjamanen in Peru en werd geïnitieerd in de Bwiti (Iboga) traditie in Gabon. Haar achtergrond als yoga docent, veel ervaring met verschillende lagen van (diep)bewustzijn, belangstelling voor lichaam- en ademwerk, geeft haar een brede basis, in haar werk als trainer en ceremonie leider (Awaken the King, Iboga). Daarnaast is ze organisator van de Shamanic Warrior Events bij de Gewijde Reis. 

Joannie van Rijswijk

Joannie van Rijswijk

Joannie heeft een unieke gave: ze is hooggevoelig en kan daardoor adequaat intunen op wat er in mensen en dieren leeft. Daarbij mag ze energie doorgeven via haar helende handen, wat veel Reizigers al heeft geholpen om pijnlijke stukken in zichzelf te helen. Joannie geeft via haar handen ook Deeksha door, energie van hoge frequentie, wat deelnemers ervaren als vrede, harmonie en liefde. Ze werkt daarnaast met paarden en is opgeleid in systemisch werk (familie opstellingen). Ze werkt als coach en trainster in het bedrijfsleven. Haar werk is gericht op het vergroten van de individuele bewustwording binnen alle lagen van de organisatie. Reizigers ervaren haar als warm, liefdevol en oprecht betrokken.

page loading