JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Tree of Life 3 daagse met Ayahuasca, 19-21 januari, Noordwijkerh
Tree of Life retreat staat voor de complete harmonie, verbinding en de integratie van alle lagen van het Zijn, in je leven en in je lijf: van de wortels tot diep in de Aarde en in de Bron, tot de wijde takken, luchtig, vrij en ruim de hemel in.

De levensboom als een symbool van “alles is met elkaar verbonden” en alle lagen zijn belangrijk in je reis naar “compleetheid”.
Zoals de wortels- het verleden, de stam- het nu, het staan voor wie je bent en de kruin- je toekomst, je verlangens en je dromen.
Wie bent je als je helemaal jezelf zal worden? Waar kom je vandaan en wat geef je door?

Het is een driedaagse om in je Lichaam te landen, in je bekken, om je verbinding met de grotere intelligentie van het Zijn bewust aangaan en om integratie in je Hart te omarmen.
Tijdens de eerste (zachte dosis) -Celebration Ceremonie met de elementen van live muziek-zetten we het collectieve veld van het bewustzijn neer, om elkaar te dragen, te steunen, te vieren, en te helpen om dieper te zakken in het grotere vertrouwen dat “alles klopt”. De tweede ceremonie is een persoonlijke reis met de “bekende” dosis.

Met 2 Ayahuasca ceremonies, heartdancing, sharings, Fire Breath Ademwerk (zg shamanic conscious cell activation), geleide meditatie langs de tien “sluiers” ( 10 kwaliteiten van de Creatie, lagen van de werkelijkheid, volgens de Sacred Geometry en Kabbalah), “Ten Bodies” Kundalini Yoga sessie, TRI pelvic release BodyWork, Dynamic Dance Meditation en een zachte ademsessie na de tweede ceremonie voor de integratie.