b-1-785

 

Voyahuasca

 

Bij De Gewijde Reis werken we sinds de zomer van 2019 met een nieuw plantmedicijn: Voyahuasca. Het beste van twee werelden gecombineerd: de liaan (Caapi) en psilocybine (truffels). Deze combinatie wordt ook wel psilohuasca genoemd. De combinatie van mao-remmer en psilocybine maakt dat een reis gemiddeld 6-9 uur duurt in tegenstelling tot een psilocybine ceremonie die 4-6 uur duurt. De mao-remmer zorgt ervoor dat de duur van de reis wordt verdiept en verlengd. 

De combinatie is magisch en wekt je magische kind tot leven. Je creativiteit kan worden aangewakkerd naast dat uiteraard het ook een lijfelijke ervaring kan zijn met loslaten van emoties en blokkades. 

 

De muziek in deze ceremonies is van een andere orde dan bij de in het verleden gegeven Ayahuascaceremonies. Lars heeft weer honderden uren gezocht naar muziek die past bij deze ceremonies. En dat is echt totaal anders dan we voorheen bij Ayahuasca ceremonies speelden, magische droomstaat muziek die je mee de diepte in neemt.

In het filmpje dat we maakten over Voyahuasca kan je ook de ervaringen van deelnemers horen die bij onze week retraite van augustus 2019 zijn geweest.

 

Lars en Tanja leiden de Voyahuasca Magical Child ceremonie weekenden samen, daarnaast worden de Voyahuasca retraites/weekenden gegeven door Tanja of een van onze ceremonieleiders. Het eerste officiële weekend was op 17-18 oktober. 

Heb je interesse meld je dan hier aan:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

 

 

 

68771316_914255372258515_537229756517580800_n