Locaties in Gelderland

We huren voor onze retraites diverse locaties in Gelderland. Allen rustig gelegen met royale ruime tuin. Afhankelijk van de locatie tweepersoons slaapkamers of slaapzaal en mogelijkheid tot je eigen tent of camper meenemen.  Douch(es)en toiletten zijn op de gang. Heerlijke plekken om te verblijven met een thuis gevoel waar je los kan komen van je dagelijkse bezigheden en kunt zakken in je innerlijke wereld. 

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als je een retraite of weekend in Gelderland gaat volgen. Informatie over voorbereiding, wat mee te nemen, waar je moet zijn, accomodatie/overnachtingen, prijzen, formulieren. 

Het is belangrijk dat je deze informatie tijdig voor deelname aan een retraite of weekend doorneemt om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden.  

Soorten ceremonies / retraites / weekenden in Gelderland:

  • Healingweekend NL (1 ceremonie)
  • Healing retreat internationaal (1-2 ceremonies) 
  • Zomer retraite (6 daagse Leef het leven waar je van droomt)

SCROLL NAAR BENEDEN voor voorbereidingsinformatie.

In onderstaande tekstblokken vind je alle informatie die nodig is om je voor te bereiden voor de retraite van jouw keuze. 

Kom je er niet uit, kijk dan ook op onze pagina FAQ/veelgestelde vragen

Healing retraite NL en internationaal 

(Internationale) Nature Healing retraite met 1 of 2 ceremonies, 3 of 4 dagen. 

Retreate met 1 ceremonie: Op de eerste dag ontmoeten we elkaar op een dieper niveau met sharing en Heartdancing waarmee we een veilige setting creëren voor de eerste Nature Healing ceremonie die op de 2e dag plaatsvindt. Voor de ceremonie vindt het ademwerk plaats en op de 3 dag is integratie met gezamenlijk ontbijt, sharing en afsluitende Heartdancing.

Retraite met 2 ceremonies:  Op de eerste dag ontmoeten we elkaar op een dieper niveau met sharing. Op de 2e dag Heartdancing waarmee we een veilige setting creëren voor de eerste Nature Healing ceremonie die ook dan plaatsvindt. Voor de 2e ceremonie op de derde dag vindt het ademwerk plaats. De 4e dag is integratie met gezamenlijk ontbijt, sharing en afsluitende Heartdancing.

In bijgaand document vind je de praktische voorbereidende informatie o.a. over vasten, wat mee te nemen, accomodatie/overnachtingen ed.

In dit weekend is de voertaal Nederlands of Engels, zoals op de agenda vermeld.

Download hier het document:

Voorbereidingsdocument

Verklaring retraite

In bijgaand document vind je de verklaring die je ondertekend mee moet nemen naar de retraite. Zonder ondertekende verklaring geen deelname aan de ceremonie.

Download hier

MAO-remmers

Als je aan een healingweekend Nature Healing mee doet vragen we je met de voorbereiding rekening te houden met de stoffen die je niet mag of beter niet kan nemen. Omdat het gevaarlijk kan zijn (sommigen zelfs levensbedreigend) of vervelende bijwerkingen kan hebben in combinatie met Nature Healing plant. Voor ons staat veiligheid bovenaan dus verwachten wij ook van onze deelnemers dat ze hier hun eigen verantwoordelijkheid in nemen door rekening te houden met de stoffen die in bijgaande lijst MAO-remmers zijn opgenomen.

Download hier