Durf jij het aan? Je over te geven in de dans, je te laten leiden door een ander? Om daarna de rollen om te wisselen? 

TANTRIC DANCE & ECSTATIC DANCE 

Tantric Dance wordt gegeven door Rakesh Mijling (oprichter van Tantric Dance) en zijn partner Elfriede. DJ Rakesh neemt je daarna verder mee in de Ecstatic Dance op reis naar de bliss ervaring!

Bij Tantric Dance gaat het om leren in overgave te dansen (je laten leiden) en anderzijds de leiding te nemen in de dans. Deze afwisseling van rollen opent een heel nieuw bewustzijn in jou. Mag je spelen, mag je ontdekken in bewegingen? Juist als je het lastig vindt om je over te geven, is deze vorm een ultieme manier om daarin te oefenen. Als je geleid wordt door een ander, heb je een blinddoek om. Zodat je mag gaan voelen en ervaren hoe het is om de controle los te laten binnen de veiligheid van het veld. Ga je leiden dan (be)geleidt je de ander in bewegingen naar plekken waar ze wellicht nog nooit geweest zijn. Verruiming van je comfortzone, verruiming van je bewustzijn. Een speelse, open en liefdevolle manier om contact te maken met jezelf en in verbinding. Alles met kleding aan. 

 

18.45 - 19.25    Inloop
19:30 - 20.30  Start workshop Tantric Dance 
20.30-22.15    Ecstatic Dance met DJ Rakesh

 

We dansen op blote voeten, zonder woorden, in onze eigen energie (dus geen koffie, alcohol of drugs) en met respect voor en in afstemming met elkaar. 
Er is gratis thee en water met natuurlijke smaakjes. 

De workshop Tantric Dance en de Ecstatic Dance is voor singles, stellen, iedereen. Je kan alleen komen of samen. Reservering is niet nodig, maar wel aan te raden. Bij een online kaartje kopen ben je zeker van een plekje. Je kan ook ter plekke betalen (cash geld wordt geprefereerd). Toegang € 18 (voor workshop en Ecstatic Dance).
Geen resitutie van inschrijfgeld en doorschuiven niet mogelijk.
Deze avond wordt georganiseerd door Stichting The Sacred Voyage 2012-1 in samenwerking met De Gewijde Reis & Sacred Lotus. 

 

Tot dan(s) in onze Sacred Temple in Zaandam, Oostzijde 355.
Parkeren kan gratis bij station Zaandam Kogerveld of in de buurt (niet voor de woonhuizen svp ivm de relatie met de buurt, die houden we graag goed!).