Breathwork Bliss, cacao ceremonie en Kundalini Touch
Een bijzondere dag gefaciliteerd door Lars & Tanja Faber. Een dag van ontvangen en zijn met wat er is. 

 

Lars Faber neemt je mee in een energieke ademreis die je naar bliss state kan brengen. Je een gelukzalig gevoel gaat geven en je dieper verbonden laat voelen met jezelf. Een prachtige manier om de dag te starten. Hij laat je verder in ontspannen staat komen met zijn handpan. 

 

Na de lunchbreak vindt er een cacao ceremonie plaats die je hart verder opent, je gezondheid een boost geeft en je creativiteit stimuleert. Vanuit daar gaan we de Kundalini Touch activatie in, geleidt door Tanja Faber. 
Kundalini Touch is een energetische activatie en transmissie.  Je kundalini energie wordt geactiveerd en verbind je aardse wortels met de kosmos door samen te komen in je hart. Je hoeft alleen maar te ontvangen (je ligt op een matje), je relaxt en laat de energie stromen zoals deze op dat moment wil. Je bent in het moment en opent jezelf om te ontvangen. Het kan zijn dat je lichaam allerlei bewegingen gaat maken, dat er geluid vrij komt of dat je in een andere bewustzijnsstaat terecht komt. Dit is het pad van in overgave gaan, het geeft mogelijkheid tot heling, een diepere verbinding met je ziel en missie in het leven. Verbinden met het leven in jou op dat moment. De muziek gaat je daarin ondersteunen.
Tanja wordt in de middag ondersteund door twee Kundalini Touch facilitators, Irene en Anneminke. 

 

Praktisch:

15 oktober 2023
Locatie Sacred Temple, Oostzijde 355, Zaandam
Prijs: € 125 (betaling € 75 via webshop en € 50 contant)
Tijd: 10:30 - 17:00 (inloop va 9:50)
Meenemen: yogamatje als je hebt, evt yoga kussentje, warme sokken (afhankelijk van het weer) - er zijn beperkt yoga matjes aanwezig
Beperkt aantal plekken dus zorg dat je op tijd reserveert!

 

Een bijzondere dag om te verbinden met je hart, je levensenergie, je bliss en je te openen om te ontvangen. 
Welkom!

Product informatie:

workshop: meerdaags