Op deze verdiepingsdag staat de tribe centraal. Hoe bouw je een tribe, hoe zet je het gevoel van een tribe neer? Hoe verbind je een groep onbekende mensen met elkaar? En bovenal hoe verbind je met je eigen natuur?

Onze cultuur kent niet zozeer het gevoel van een tribe. Andere culturen zijn daar vaak veel sterker in. Denk aan de Afrikaanse stammen en de inheemse culturen waar ze op elkaar en de natuur aangewezen zijn en allerlei vormen hebben geleerd om de band stevig te maken en houden. Krachtige dansen die je verbinden met je eigen natuur, met de elementen en je het gevoel geven van bij een tribe horen. Een groep van gelijkgestemde mensen. 

Voor wie: studenten, oud- studenten, facilitators Heartdancing® en geinteresseerde dansers.
Ervaring in bewustwording, persoonlijke ontwikkeling op het gebied van lichaamswerk en/of dans is een pre. Bij twijfel neem contact op met tanja@sacredlotus.nl 

Vergoeding: € 125
Neem je eigen lunch mee. 
Locatie: Sacred Temple, Oostzijde 355, Zaandam

 

Bij annulering rekenen we € 25 adminstratiekosten. Bij annuleren binnen 14 dagen voor aanvang van de verdiepingsdag vindt er geen restitutie van inschrijfgeld plaats. Je kan iemand anders in je plaats laten komen, in afstemming met Tanja.