9 november 2023: Heartdancing®  & Ecstatic Dance met DJ Martijn Zy

Indien ONLINE uitverkocht, nog voldoende kaarten aan de deur te verkrijgen (contante betaling)

Tanja Faber, opleider in Heartdancing® (bewustwording, diep en helend dansen vanuit je hart & binnenwereld), verzorgt de workshop voorafgaand aan de Ecstatic Dance. Een workshop waarin je je verbindt met jezelf en met elkaar op een speelse en ontspannen wijze, zodat je in de Ecstatic Dance gemakkelijker verbinding kan maken met anderen als je dat wilt. Een heerlijke opener!

In de Ecstatic Dance scene in Nederland is Martijn Zy een grote naam: we zijn blij dat hij weer naar Zaandam komt om daar zijn heerlijke set te draaien die je meeneemt naar de bliss staat in de dans. 

 

18.45 - 19.25   Inloop
19:30 - 20.15  Heartdancing® met Tanja Faber
20.15 - 22.15   Ecstatic Dance met DJ Martijn Zy

 

We dansen op blote voeten, zonder woorden, in onze eigen energie (dus geen koffie, alcohol of drugs) en met respect voor elkaar. 
Er is gratis thee en water met natuurlijke smaakjes. 
In onze kleurrijke Oosterse / Arabische chillout kan je tussendoor chillen. Of een frisse neus halen op ons terras aan de Zaan. 

 

Ecstatic Dance is voor iedereen, of je nou alleen of samen komt. Reservering is niet nodig. Echter bij een online kaartje kopen, ben je zeker van een plekje. Er zijn beperkt online kaarten te koop. Je kan ook ter plekke betalen. Toegang € 18 (voor workshop en Ecstatic Dance), contant. 
Geen resitutie van inschrijfgeld en doorschuiven niet mogelijk.
Deze avond wordt georganiseerd door Stichting The Sacred Voyage 2012-1 in samenwerking met De Gewijde Reis en Sacred Lotus.

 

Locatie: Sacred Temple, Oostzijde 355, Zaandam
Gratis parkeren bij station Kogerveld of in de omgeving (NIET voor woonhuizen in de straat svp of uitritten van bedrijven).