JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

14-16 december 2018, Sacred Connections of the Soul
LET OP: indien vol in agenda dan eerst bevestiging ontvangen alvorens te betalen!

Als kind zijn je ouders de belangrijkste personen in je leven; zonder hen was jij er niet geweest. Toch maakt dit gegeven niet dat deze relatie altijd maar vlekkeloos verloopt. Integendeel! Om allerlei redenen loopt deze zielsband met je ouders beschadigingen op. Ze waren er niet of ze hebben je juist teveel beperkt en ingekaderd.

Waar was je vader toen je de wereld wilde gaan verkennen? Als je het op dit moment in je leven lastig vindt om zaken van de grond te krijgen en door te zetten, is de kans groot dat je echte vaderkracht gemist hebt op de zo noodzakelijke momenten in je ontwikkeling. Je miste daarin een voorbeeld, en de nodige support om de wereld in te trekken, op avontuur te gaan en zaken voor elkaar te krijgen.

Waarom kon je moeder je niet de ruimte geven om je eigen fouten te maken? Misschien durf je in je huidige leven geen stappen te maken, altijd op je hoede voor de oordelen van anderen, bang om het niet goed te doen? Of wacht je op het moment tot de omstandigheden goed zijn, of wanneer je alles perfect beheerst. De kritische stemmen in je hoofd hebben hun oorsprong in de vroege overtuigingen die je meekreeg.

Waar was de nodige liefde en affectie? Vind je het lastig om je kwetsbaar te maken, om langdurige liefdevolle verbindingen aan te gaan of om liefde en affectie te geven of te ontvangen? De kunst is om de bron hiervan op te sporen, te helen en de liefde voor jezelf te vergroten, zoals Lars Faber in zijn boeken De Gewijde Reis en De Heldenreis betoogt. In deze drie dagen gaan we daarmee aan de slag.

We werken met vragen als: Wat heb je van je ouders overgenomen, wat ben je voor ze gaan dragen en wat heb je zo gemist? Waar ligt voor jou de ruimte om te helen? Hoe kan je jezelf leren geven wat je zo nodig hebt, en niet steeds met anderen in verstrikking komen, omdat je het bij hen probeert te halen.

In deze drie dagen gaan we deze thema's verkennen met heartdancing, oefeningen, kleine opstellingen en ademwerk. Hierbij kun je gaan ervaren wat mogelijk door jou gedragen wordt en niet van jou is en vooral wat je soms bewust en/of onbewust tegen houdt je eigen leven te leven!!

Op de 3e dag gaan we nog verder de diepte in waarbij de moederplant Ayahuasca je kan helpen de aangeraakte pijn en thematiek te helen, en je nog meer inzicht en helderheid kan verschaffen.

Het weekend wordt geleidt door Joannie van Rijswijk.
Locatie: Noordwijkerhout
Prijs: Ä 385 incl 2 overnachting(en) (slaapzaal/workshopruimte)
Maximaal 16 deelnemers