JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

29 juni - 1 juli 2018, Magische Z'elf 3daagse 2 ceremonies
Prachtige 3 daagse Magische Z'elf met twee ayahuascaceremonies (twee verschillende brouwsels) olv Miriam Klein.

In ieder van ons is een diep verlangen geworteld om ‘thuis’ te komen. Om compleet te zijn. Ons Magische Zelf speelt hierin een belangrijke rol, want zonder dit kindsdeel kunnen we geen contact maken met andere dimensies. Het Magische Zelf is half goddelijk, is licht, vluchtig, magisch, elftachtig van aard. Zonder haar gaven zijn we afgesneden van hulp.
Zonder haar kwaliteiten kunnen we jarenlang gevangen zitten in relaties en vriendschappen die niet werken, in onbevredigd werk, in een grauwe, grijze wereld die haar eigen grauwe, grijze wetten lijkt te hebben, in een kleurloos bestaan.
Het Magische Zelf weet als geen ander de weg in andere dimensies en het kan bijna onzichtbare tekens waarnemen die je op je pad geleiden.
Het Magische Zelf begeeft zich in de hogere energie centra vanaf het hart, de keel, het 3e oog en via de kruin.
Het Magisch Zelf uit zich onder andere in dagdromen, fantasie, muziek, zang, dans, magie en kleur.

In deze 3-daagse ga je op zoek naar jouw Magische Z’elf, door middel van dans, verbonden ademwerk, natuurwandeling, een Magisch Ritueel, stilte meditatie en 2 ayahuasca ceremonies met 2 verschillende brouwsels. Op een magische plek in Overijssel.

Locatie: Dalfsen
Prijs: €395 incl 2 overnachtingen en (dieet)maaltijden.
Meer informatie via info@degewijdereis.nl

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: