JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

22-24 juni 2018, Sacred Brotherhood
3 Dagen verbinden met jezelf, je mannelijk potentieel, je kracht, je kwetsbaarheid en verbinden met elkaar door o.a. een zweethutritueel en ayahuascaceremonie. Weekend staat onder leiding van Bert Kwakernaak, leider van healingweekenden en trainer van de tantra avonden A night to remember.

Meer info:
Sacred Brotherhood, man-zijn anno 2018, een hele Kunst.

In een maatschappij waar van alles in gebeurt, waarin de (traditionele) normen en waarden volop in beweging zijn. Alles wat zeker was geldt niet meer. Rolpatronen worden doorbroken. Er dient zich steeds meer nieuws aan. Of eigenlijk zijn het de oude waarden die weer opnieuw in het daglicht komen.

Het vrouwelijke waar steeds meer de aandacht op gevestigd wordt, veel aandacht voor moeder aarde, duurzaamheid. Steeds meer gelijkwaardigheid tussen het mannelijke en het vrouwelijke.

En jij, man, hoe verhoud jij je daartoe. Wat voorheen gewoon was en waar je als man status aan kon ontlenen, wordt steeds minder belangrijk. Werk , hiërarchie, intimiteit e...n sexualiteit, ouderschap en opvoeding …….. Grote veranderingen.

Hoe vind je jouw weg daarin, hoe word je steeds meer de man die leeft vanuit zijn eigen mannelijke kern, in het hier en nu. De man die zich verbindt met zijn mannelijke kwaliteiten, welke dat voor iedere man afzonderlijk ook zijn. Waarbij die kwaliteiten gevoed worden vanuit jouw hart. Zodat hard en hart meer en meer samen gaan. Zodat jouw koningschap weer gaat stralen, de sjamaan in jou weer zichtbaar wordt, jouw lover weer gaat stromen anno 2018 en dat jouw krijger weer in verbinding met jouw hart komt en jij in de wereld STAAT !

Met een groep mannen onderweg gaan, een Sacred Brotherhood. Met elkaar ontdekkend en van elkaar lerend hoe we invulling aan ons ‘man-zijn’ geven.

Een weekend met mannenheartdancing, zweethut, sharings, oefeningen in gewaarzijn en centering in jezelf en activiteiten die je weer in verbinding brengen met de oerman in jou. En uiteraard een ayahuasca ceremonie !!! De diepte van jouw koningsschap in, naar binnen in jouw hart !!

Voor dit weekend in Drenthe kunnen zich maximaal 16 mannen aanmelden. De begeleiding van dit weekend bestaat uit een groep van 5 mannen. Het weekend start op vrijdag 22 juni om 13.00 uur en eindigt zondag 24 juni om 17.00 uur. De kosten zijn € 365 exclusief overnachtingen, a € 10 optioneel.

Een uitnodiging om diep in jouw ‘man-zijn’ te zakken en de vreugde van ons ‘man-zijn’ te vieren.

Welkom !!!!

Namens het (mannen)team van begeleiders Bert Kwakernaak (bert@degewijdereis.nl)

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: