De verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur om je heen ervaren? Een reis met Huachuma laat je ten volle de band met jezelf en met moeder Aarde ervaren.

Inhoud retraite

Door middel van sharing, heartdancing, ademwerk, chi qong en een ontmoeting met Huachuma ga je op diep zielsniveau ervaren dat we allemaal uniek en toch een zijn. Het is een ding om er over te lezen, maar echt voelen dat je met alles en iedereen bent verbonden, is een van de mooiste geschenken die je jezelf kan geven. Op de laatste dag integreren we met sharing en (verbindend) bewegen op muziek zodat je goed geaard naar huis gaat.

De cactus

Huachuma, ook wel de San Pedro cactus, is een heilige medicijnplant uit de Andes. Het gebruik ervan is eeuwenoud. De plant is een meesterlijke leraar, vandaar de lokale naam “ Spirit of the Gods”. Het helpt te helen, te leren, te ontwaken en te zien wat ons daarbij in de weg zit.
Contra indicatie: er mag geen enkel medicijn gebruikt in combinatie met SP

Wat kun je verwachten?

Een reis met Huachuma is een reis met veel zachtheid. Huachuma verbindt ons weer met onszelf en met moeder Aarde. De plant is een meesterlijke leraar. Het helpt ons te genezen, te groeien, te leren en te ontwaken, en helpt ons om hogere staten van bewustzijn te bereiken. De plantenleraar laat ons zien dat we allemaal spirits van het licht zijn; we zijn allemaal kostbaar en speciaal. Hij leert ons de goddelijke energie in onszelf te zien en het in ons te houden.

Waar? Drenthe
Wanneer? 21 oktober start programma 20:30 (aankomst tussen 19-20:00). Einde 24 oktober 14:00
Door wie? Bas Jansen en Renée Speijcken
Prijs: € 675 (incl accommodatie in tweepersoonskamers en catering), beddengoed en handdoek te huur voor € 15 p/p

De aanbetaling is niet restitueerbaar of doorschuifbaar. Zie voor de annuleringsvoorwaarden onze webshop. 

Na volledige betaling krijg je de voorbereidende informatie.

Product informatie:

workshop: meerdaags
contra-indicaties invullen: -