Module IV, 6-11 januari 2024 (Ademwerk specialisatie), aanbetaling

 

In deze nieuwe module van de Soul Coach training krijg je een specialisatie in ademwerk. Onze adem is een krachtig instrument dat ons fysiek, emotioneel en spiritueel kan helpen helen en groeien. Je leert interventies en lichaamswerk toe te passen en je krijgt coaching tools aangereikt aan de hand van de door Lars Faber ontworpen Schatkaart van de Ziel. Er vinden twee ceremonies plaats waarvan je er 1 zelf ervaart en de andere gaat begeleiden. In totaal ervaar én begeleid je 3 ademsessies. Een intense training die je de skills geeft die je nodig hebt om in korte tijd een veilige en gedegen setting te creëren voor je deelnemers en hen te begeleiden tot in het diepst van hun wezen. 

 

De training wordt gegeven door Lars & Tanja Faber, oprichters van De Gewijde Reis, The Breathwork Coach (Lars), Sacred Lotus (Tanja) en het Soul Coach Institute. Lars is al 20 jaar ervaren in ademwerk, bewustzijnswerk en heeft al honderden mensen opgeleidt tot ademcoach. In de periode van De Gewijde Reis heeft hij duizenden mensen veilig begeleidt op hun pelgrimstocht van de ziel. Tanja is sinds 2005 bezig met bewustzijnswerk en heeft samen met Lars De Gewijde Reis op de internationale kaart gezet. Al ruim 10 jaar is zij ervaren in het trainen van mensen in bewustzijnswerk, ademwerk en Heartdancing. Ondersteunen en begeleiden van deelnemers doet zij vanaf 2005. 

 

Praktisch:
Aankomst 6 januari 2024 tussen 13:00-14:30, start programma 15:00
Einde 11 januari 2024 rond 15:00 na het lunch buffet

 

Locatie: Havelte (Drenthe), linnengoed niet inbegrepen (zelf meenemen of huren)
Prijs: € 1.595 (6 dagen training inclusief 5 overnachtingen en catering)

 

Je wordt gevraagd het volledige bedrag uiterlijk 1 december 2023 te hebben voldaan. Pas na ontvangst van je aanbetaling is je reservering definitief. De aanbetaling is niet restitueerbaar. Zie onze annuleringsvoorwaarden in de webshop. 

Product informatie:

workshop: meerdaags
contra-indicaties invullen: -