JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

 
16-18 juni, True Nature, 3 daagse in de natuur
Een prachtig initiatief van onze ervaren ceremonieleiders Bert en Paulien, die je drie dagen lang mee de natuur in nemen, om de puurheid en ongereptheid van jezelf én de natuur te ervaren. In een tipi vlakbij het water in de bossen ervaar je diepgaande heling door middel van Ayahuasca ceremonies die je bij je roots brengen; je ware natuur.

In deze retreat kun je op een diep niveau contact kunt maken met de natuur en jouw ware aard, de True Nature. Terug naar de roots van de natuur, zonder opsmuk.

Er is een prachtige ceremonieplek met vuurplaats, op een unieke lokatie waar een zweethut, zwemvijver en mooie natuur is. Waar je de wijsheid en ongereptheid van de natuur samen met de ayahusaca mag gaan ervaren.

In beide ceremonies wordt live muziek gemaakt die zich verweeft met de geluiden van de natuur en de stilte.

Naast de ayahuasca ceremonies, gaan we nog andere rituelen/ workshops doen die jouw proces deze 3 daagse zullen onde...rsteunen

Overnachting:
Wij vragen jullie een (kleine) tent mee te nemen, waar je je kunt terugtrekken buiten de activiteiten/ceremonies. En kampeerspullen die je normaal nodig hebt voor eenvoudig kamperen (slaapzak, luchtbed oid, . )

De kracht van deze 3 daagse is dat je echt met de/ jouw natuur gaat verbinden, er zal dus niet zoveel luxe zijn. De kracht van de eenvoud, back to basic .....

Een uniek ervaring die je niet wilt missen.

De kosten voor dit 3 daagse event bedragen € 395. incl. ayahuasca ceremonies, overnachten en de maaltijden.

Het aanmelden kan via de webshop van De Gewijde Reis of via info@degewijdereis.nl.

Voor meer informatie; bert@degewijdereis.nl / paulien@degewijdereis.nl