Ontmoet onze trainers & begeleiders 

Opgericht in 2005 door Lars en Tanja Faber zijn we inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie met een team van ruim 80 begeleiders en 6 ceremonieleiders. Stuk voor stuk ervaren en prachtige mensen met een warm, open hart en zeer diverse vaardigheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Hieronder de profielen van onze ceremonieleiders, ondersteuners en een aantal ervaren begeleiders. 

(Scroll naar beneden om meer ceremoneleiders en begeleiders te ontmoeten) 

 We werken met een team aan ervaren en toegewijde trainers & begeleiders, die voor een veilige en liefdevolle ondersteuning zorgen tijdens jouw reis.

Tanja Faber

oprichter - trainer - coach - directeur opleidingen

Liefdevol, Warm & Toegewijd

Tanja heeft samen met Lars aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van De Gewijde Reis setting. Ze geeft de (internationale) Soul Coach trainingen in Nederland en Portugal, vrouwenwerk, werkt met stellen en geeft individuele coachings. Haar passie is dansen, waar in 2011 Heartdancing is ontstaan. Hier geeft ze ook opleiding in. Heartdancing is een belangrijk onderdeel in alle retraites en trainingen van DGR. Tanja is universitair geschoold en volgt al jarenlang workshops in het veld van persoonlijke ontwikkeling, waaronder: Focusing, Intuïtieve ontwikkeling, Voice Dialogue, EFT, Queenscode, Tantra, dans, Wheel of Consent, Heartconnection, full body dearmouring en breathwork (oa diverse trainingsmodules holotropisch ademwerk gevolgd bij GTT). Ze is eveneens opgeleid tot Kundalini Touch facilitator. Tanja wordt door veel deelnemers als zeer liefdevol, zeer ervaren, authentiek, geaard en oprecht betrokken gevoeld en ervaren.

Lars website

Lars Faber

Oprichter - trainer

Ervaren, Sensitief & Wijs

Lars is een pionier en grondlegger van de Gewijde Reis. Muzikant en muziekliefhebber in hart en nieren. Zeer ervaren in alle mogelijke bewustzijnsstaten en daardoor een betrouwbare en ervaren gids in lichte en donkere dimensies. Zowel mentaal als emotioneel zeer scherp en helder invoelend. Opgeleid in Human Resource Management, Brainspotting en Voice Dialogue. Brede persoonlijke ontwikkeling middels talloze trainingen en workshops. Lars is nog als gast trainer bij de Soul Coach opleiding. Hij wordt door veel deelnemers ervaren als leraar, gids en rots in de branding, die veel mensen ondersteund heeft en helpt nieuwe paden in hun leven in te slaan. Momenteel is hij bezig met het schrijven en creëren van een nieuw boek, online trainingen (op het gebied van codependency en narcisme) en muzikale producties. Vanuit zijn eigen praktijk The Breathwork Coach geeft hij een jaaropleiding tot breathwork coach, The Wounded Healer. In dit interview kun je Lars alvast wat beter leren kennen.

Rob-Hulscher

Rob Hulscher

ceremonieleider

Rust & Humor

Vanaf het moment dat deze prachtige man voet zette op ons terein waren wij verknocht aan deze grote man met een klein hartje. Rob heeft allerlei meditatie- en healingcursussen gedaan maar dat is niet wat hem tot een geweldige begeleider maakt. Hij straalt een diepe rust en liefde uit, die iedere kwetsbare Reiziger gelijk veiligheid biedt. Ooit had hij een hartafwijking, die geheeld is en plaats heeft gemaakt voor een leven vanuit zijn hart.

Sijtje website 

Sijtje Jansen

ceremonieleider

Sensitief & Blijhartig

Sijtje heeft sinds haar eerste ervaring met Aya-huasca 5 jaar geleden een reis afgelegd naar trouw zijn aan zichzelf en genieten van het leven. Dankaar neemt zij alle verworven vrijheden mee in haar werk en in de ceremonies. Dit zie je terug in haar warme en zorgvuldige begeleiding, verrijkt met sensitiviteit en speelsheid. 

Zij heeft een achtergrond in creatieve therapie en coaching met paarden en geeft hierin ook persoonlijke begeleiding. Haar passies zijn dansen, theater maken en alles wat met dier en natuur te maken heeft. Het werken met planten versterkt voor Sijtje de verbinding tussen mens, dier en natuur en leert haar om vredig in het leven te staan met zichzelf en de wereld om haar heen. Ze woont op een prachtige stille plek aan de Bussumerheide. 

Thijs Maassen

Thijs Maassen

(individueel) begeleider

Zachte kracht 

Toen Thijs voor het eerst bij de Gewijde Reis kwam werd hij op slag verliefd op de organisatie. Voor het eerst herinnerde hij zich weer wie hij was achter het masker wat hij zich in zijn pubertijd had aangemeten. Met hulp van plant spirits is hij steeds meer uit zijn hart gaan leven, waardoor hij zich nu vele malen rijker voelt. Hij is de planten en de Gewijde Reis daar ontzettend dankbaar voor. Zijn passie is om zichzelf steeds beter te leren kennen, zijn potentieel maximaal tot uiting te brengen en ook anderen hier in te begeleiden. Thijs houdt erg van dansen.
Als fysiotherapeut op haptonomische basis en haptotherapeut in opleiding begeleidt hij dagelijks mensen om meer in contact te komen met hun gevoel. Dit sluit naadloos aan op het werk bij de Gewijde Reis. Als begeleider wordt Thijs ervaren als een krachtige, zachte, warme en open aanwezigheid.

Mona website

Renée Speijken

ceremonieleider

Liefdevol, authentiek & intuïtief

Renée begeleidt en leidt ceremonies vanuit haar hart, ziel én lijf. Vanuit een diepe verbinding met zichzelf, faciliteert en inspireert Renée deelnemers in ‘t herontdekken en uitdrukken van hun eigenheid en zielenwijsheid.  Dat was en is ook haar eigen ‘gewijde’ reis waarin de schoonheid, magie en ondersteunende kracht van Nature Healing/planten een belangrijke rol speelt. Door haar liefdevolle aandacht, onvoorwaardelijke verbinding met iedere deelnemer, maar ook met speelsheid en spontaniteit, creëert Renée, samen met het team, een veilige, liefdevolle bedding waarin iedereen helemaal zichzelf mag zijn. Renée ’s hart opent in verbinding met de natuur, met mensen en dieren, in het ontdekken van nieuwe werelden van binnen en van buiten, in de overgave aan bewuste beweging/dans én muziek! Reizigers voelen zich gezien en gehoord door haar. Als lichaamsgericht coach, energetisch therapeut en trainer heeft ze veel ervaring met individuen en groepen in holistische bewustwordings- en veranderprocessen.

 Mona website 

Mona van Gemert

ceremonieleider en (individuele) begeleider

Intuïtief, puur en open

Met een open mind en open hart op zoek naar de waarheid, zou zou je Mona kunnen omschrijven. Ze combineert zachtheid met kracht, helderheid met warme betrokkenheid en sensitiviteit met doortastendheid. Mona is lang op zoek geweest naar wie ze is en heeft in die zoektocht veel overlevingsstrategieën doorzien en losgelaten. Door deze levenservaring is ze in staat veel mensen met soortgelijke thematieken te begrijpen en te helpen hun angsten in de ogen te kijken. Haar aanmoediging en spiegeling helpt veel reizigers om een stapje dieper te komen. 

Ze is opgeleid tot mindfulnesstrainer en (adem)coach en heeft jarenlange ervaring met bewustzijnstrainingen Zijnsoriëntatie en tantra. Haar hart ligt bij het begeleiden van mensen die spiritueel willen groeien en zichzelf ten diepste willen leren kennen. Je zou haar een spiritueel levenscoach kunnen noemen. Reizigers voelen zich door haar echt gezien en ervaren haar als een stralende wijze engel. Ze voelt zich geboren om dit vervullende en dankbaar stemmende werk te doen.

Tjeerd van Bekkum

Tjeerd van Bekkum

Operationele leiding retraites, team aansturing 

Positief, speels en open

Een paar jaar geleden bij 6e daagse als deelnemer was al snel duidelijk dat Tjeerd zijn hart ligt bij onze organisatie, het ondersteunen en begeleiden. Tjeerd is tevens een van onze brouwers. Een van zijn krachten is zijn energie om de faciliteren en organiseren waarmee retraites op een veilige, integere en juiste wijze kunnen plaatsvinden. Als mens heeft hij een sterk positief en speels karakter. Hij brengt de rust waar nodig en geeft daarnaast de luchtigheid en licht. Tjeerd is een stabiele rots in het team die er altijd is voor de ander. Hij leeft vanuit zijn hart en houdt van mensen. Het begeleiden doet hij met liefde en een open hart. Tjeerd heeft samen met zijn levenspartner Petra de operationele leiding rondom het organiseren van retraites en stuurt het team van DGR aan. 

Petra

Petra van Bekkum

Operationele leiding retreats, ceremonieleider, klantcontact

Groot hart & Betrokken

Petra heeft haar eerste plantmedicijn reizen gemaakt tijdens de zomer van 2017. Sindsdien is de innerlijke reis in een stroomversnelling gekomen. Al 20 jaar is ze op onderzoek naar haar pad in het leven en startte met een opleiding in natuurlijke voeding als kok en therapeut. Het fysieke was eerst aan de beurt om te helen na een fikse burn out. Daarna groeide het verlangen om op spiritueel gebied zichzelf verder te ontwikkelen. De Jaartraining bij de Gewijde Reis was oprecht een 'wedergeboorte van haar ziel' en ze geniet van het spelen in het leven, fouten mogen maken en met zachtheid kijken naar zichzelf en de medemens. Bij de Gewijde Reis verzorgt Petra samen met het 'mail team' het contact naar buiten. Bovendien geniet ze intens van het begeleiden bij de retraites. De creatie van het veilige en liefdevolle veld tijdens de retraites herinnert haar aan de waarde van groots leven. Ze geeft met haar partner Tjeerd leiding aan de operationale organisatie van retraites. 

Bas-Janssen

Bas Janssen

Energiek & Easy going

Bas doet geen vlieg kwaad, maar legt je desgewenst zó neer door zijn decennialange ervaring met de oosterse krijgskunst. Reizigers genieten van zijn rustige liefdevolle uitstraling. Hij geeft gerust spontaan een uurtje Chi Kung voorafgaand aan een ceremonie, om Reizigers diepe rust te laten ervaren en ze bewust te maken hoe en waar energie stroomt of stagneert. Zijn kennis en kunde neemt hij mee in het begeleiden van persoonlijke processen. Bas houdt van de diepgang van Vipassana, Taoïsme en sjamanisme en is gek op goeie feestjes. Vanuit zijn avonturiersdrang bezoekt hij graag de uithoeken van zijn geest.

Bas is al meer dan 10 jaar verbonden aan onze organisatie. Zijn eerste reis bij ons is voor hem life changing geweest. Hij leidt bij ons de Grand Father spirit retreats. 

Jenneke website  

Jenneke van Genechten

Speels, liefdevol, krachtig 

Jenneke houdt van dansen, muziek, lachen, gek doen en verbinden. Ze wordt door bedrijven ingehuurd als tekstschrijver en vlogger, maar vlogt ook over Nature Healing, therapievormen en andere zaken die met healing te maken hebben, vanuit een nuchtere point-of-view. In 2015 maakte ze haar eerste aya-huascareis als laatste hoop na een jarenlange worsteling met een eetstoornis. Tegenwoordig ligt die worsteling in een ver verleden en kan ze weer genieten van eten en haar eigen lichaam. "Door plant spirits werd ik een ander, zachter mens. Niet alleen voor mezelf werd ik liefdevoller, ook voor mijn omgeving, dieren en de natuur." In haar eerste reis zag ze al dat ze begeleider en later ook ceremonieleider zou worden, maar dat was op dat moment nog iets dat nergens op sloeg. Zij? Een healer? Ha! Inmiddels begeleidt ze al bij De Gewijde Reis sinds halverwege haar jaartraining in 2017 en geeft ze haar eigen truffelceremonies in het zuiden des lands. Voya-huasca past haar dan ook als een glazen muiltje. Het was niet zozeer haar leven dat veranderde, maar vooral haar kijk erop. "Ik zie de magie weer. En ik heb vertrouwen, iets dat ik voor lange tijd kwijt was."

Gerard website  

Gerard Grimbergen

financiële administratie & begeleider

Vrolijk, Warm & Rustig

Gerard kwam in 2017 bij De Gewijde Reis binnen als deelnemer aan een Aya-huasca ceremonie en wist onmiddellijk dat hij dit begeleidingswerk ook zelf wilde doen. Sinds 2018 is hij begeleider bij ons. 
Gerard wordt door deelnemers gewaardeerd om zijn fijne en rustige energie en om zijn vriendelijke lach. Hij is een vrolijk mens en treedt anderen tegemoet met een onvoorwaardelijke acceptatie. Daardoor wordt zijn aanwezigheid ervaren als liefdevol en ondersteunend. Je kunt bij hem altijd terecht voor een moment van vertraging en contemplatie. 
Gerard werkt als coach, trainer en hypnotherapeut voor bedrijven en particulieren. Zijn focus in dat werk ligt op vertragen en ontspannen.
De ontwikkelingen in zijn werk en op zijn spirituele pad hebben door zijn ervaringen bij De Gewijde Reis een enorme versnelling doorgemaakt. Vraag hem daar maar eens naar, hij vertelt er graag over.

Katinka Holzhauer

Katinka Holzhauer
Begeleider, kok en Heartdancing® facilitator

Speels en betrokken

Katinka houdt van dansen! Dat mocht ze herontdekken tijdens een 6-daagse zomerretraites van De Gewijde Reis enkele jaren geleden. Het weer mogen communiceren met haar lichaam en binnenwereld was een bevrijding, en is nog steeds een prachtige ontdekkingsreis die tot op de dag van vandaag voortduurt.
Hersteld van borstkanker werd het haar duidelijk: als ze niet wil krijgen wat ze altijd kreeg, zal ze moeten stoppen te doen wat ze altijd deed. En zo kwam ze op het pad van plantmedicijnen, ademwerk en Heartdancing®. Het is zo mooi, verdrietig, intens en bevrijdend om elke keer weer verder te mogen ont-dekken wat zich verbergt in het enorme universum dat ons eigen lichaam is. De wijsheid die daarin zit is als een gigantische bibliotheek, waar zoveel te leren valt. En dat leerproces is iets waar Katinka anderen graag in begeleidt, om aan te gaan wat zich aandient, hoe spannend dat soms ook kan zijn.
Als Heartdancing® facilitator heeft Katinka er een prachtig instrument bij om haar levensvreugde en speelsheid te delen met anderen: in de dans mogen de bijzonderste ontdekkingen gedaan worden. Naast dansen houdt Katinka ook van koken en is vaak als kok in de keuken te vinden bij retraites, om op die manier met haar creativiteit de processen te ondersteunen. In haar dagelijks werk waakt Katinka over de veiligheid op de werkvloer in de breedste zin van het woord, en ook in de retraites heeft veiligheid geven haar volledige aandacht. Ze is de trotse moeder van haar volwassen en muzikale dochter.

Mascha Hoff

Mascha Hoff
Individueel coach/therapeut

Helder & Liefdevol

Sinds 2005 bewandelt Mascha het pad van spirituele en persoonlijke bewustwording. Haar eigen ontwikkeling en transformaties vormen de basis voor haar professionele begeleiding. Daarnaast heeft zij in de afgelopen 20 jaar veel aan opleidingen gedaan om mensen te ondersteunen op hun pad van ontwikkeling. Zij werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Haar nieuwsgierigheid bracht haar in 2016 bij de Gewijde reis. De plantmedicijnen riepen haar. En de reizen die ze sindsdien gemaakt heeft hebben haar op een diep niveau (her)verbonden met haar ziel en zielsbestemming. Ze is enorm dankbaar voor de tribe die de gewijde reis haar biedt en voelde na haar eerste 6-daagse in 2018 dat ze geroepen werd als ceremonieleider.
Haar rustige, betrokken begeleiding geeft deelnemers het vertrouwen om diep te mogen gaan om te helen en te transformeren.
Naast trainer en coach/therapeut is ze moeder van drie volwassen kinderen heeft ze sinds 2007 een karmische relatie. Ze woont in de buurt van Amsterdam, houdt enorm van pelgrimeren, gezond en lekker koken/eten, samenzijn met vrienden/familie en op blote voeten dansen.

Mascha Hoff

Linda van Linder
Klantcontact


Warm, liefdevol, open

Na vele vergeefse pogingen om in de reguliere gezondheidszorg van haar fysieke en mentale klachten af te komen, kwamen in 2015 plant medicijnen op haar pad. Dit pad startend met grote vragen zoals “waarom ben ik hier” en “wie ben ik nu echt”, werd het een reis naar wat ze is, in plaats wie ze is. De eerste jaren van haar pad bleef ze De Gewijde Reis steeds in het achterhoofd houden, maar tegelijkertijd vermijden omdat ze nog niet klaar was voor de lessen die De Gewijde Reis haar zou gaan leren. Een vast onderdeel van elk weekend, Heartdancing, was een flinke drempel die ze moest nemen. In 2019 besloot ze dat ze hiervoor wel klaar was. Direct bij binnenkomst in The Sacred Temple voelde ze dat ze hier hoorde en slechts drie maanden later startte ze met de Jaartraining. Heartdancing werd haar favoriete onderdeel in de weekenden. Mede hierdoor lukte het haar zichzelf weer te zien en te laten zien. Inmiddels is ze samen met Petra ze het “mailteam” en kijkt ze uit naar elke retraite waar ze mag begeleiden en waar ze met haar zachte energie en glimlach iedereen zich welkom en gezien laat voelen.

Hanneke Speekenbrink

Hanneke Speekenbrink: 

Warm & Liefdevol

Voor Hanneke was de Gewijde Reis haar eerste kennismaking met onvoorwaardelijke liefde. Eerst riep het vooral verwarring en weerstand op, dat ze helemaal mocht zijn wie ze is en dat álle kanten van haar er mochten zijn. Het voelde mindblowing! Toch bleek dit de sleutel en in de jaren die volgden vindt ze steeds meer rust en acceptatie in zichzelf. Deze persoonlijke groei merkt ze in zichzelf, in haar contact met familie en vrienden, in haar eigen praktijk én als moeder voor haar drie kinderen. Ze is steeds meer geaard; rustiger, geduldiger, nieuwsgieriger, open. Veel meer in verbinding, échte verbinding.
Na tientallen jaren de veiligheid in haar hoofd te zoeken (tevergeefs), blijkt ze een echt gevoelsmens. Met haar voeten op de grond, helpt ze al jaren mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar vanuit wie ze diep van binnen zijn. Dat is haar grote passie. Als energetisch therapeut en fotograaf helpt ze vooral ondernemers om zichzelf te zijn en te (laten) zien zoals ze écht zijn. En om te leren gaan met beschermingsmechanismen zoals maskers, onmacht en controle.
Hanneke’s uitspraak ‘ik kan mensen niet leren op hun handen te lopen, als ik zelf op mijn voeten blijf lopen,’ is de reden dat haar eigen ervaringen en verwerkingsprocessen de basis zijn van haar werk. Een never ending ontdekkingsreis en continu groeiproces. Als begeleider wordt Hanneke ervaren als warm en liefdevol met haar vrouwelijke zachtheid als kracht.

 Lianne van den Heuvel

Lianne van den Heuvel:

Onderzoekend & Eerlijk

Alweer 7 jaar geleden kwam de Gewijde Reis op mijn pad. In vol vertrouwen ben ik mijn diepe in gedoken. Hiermee was een grote stap terug naar mijzelf gezet.

Na opgegroeid te zijn in een christelijk gezin op de Veluwe, volgde een bijzonder pad om steeds meer te kunnen zijn wie ik ben. Ik heb een stukje opleiding in energiewerk gehad en ben opgeleid tot ademcoach. Nog meer voel ik mij een onderzoeker. 17 Jaar heb ik dit op een medisch laboratorium gedaan, maar ook thuis ben ik als klein meisje al op de grote speurtocht gegaan naar hoe het leven in elkaar zit. Ik was serieus, voelde dingen anders dan anderen en wilde het leven begrijpen.

Ik voel intens diep respect en oneindige dankbaarheid voor de plant medicijnen en de lessen die zij geven. Ik ben altijd dankbaar om getuige te mogen zijn van de ervaringen van anderen en hierin iets te mogen betekenen.

Ik kijk liever iemand in de ogen dan dat ik een gesprek met woorden aanga. Voor mij is daar vaak meer in te vinden. Ik worstel soms met woorden, daar waar stilte en oprecht oogcontact zorgen voor verbinding. Ik heb altijd een sterke verbinding gehad met dieren. Met name mijn wekenlange communicatie tijdens het zwemmen met wilde dolfijnen hebben mij diep geraakt en ook verandert.

Judith-van-den-Heuvel

Judith van den Heuvel

ceremonieleider

Sensitief & Sterk

Diep dankbaar voor wat de plant medicijnen haar hebben geschonken begeleidt ze met hart en ziel andere mensen in het ontwakingsproces naar hun ware essentie. In haar jeugd heeft ze zich heel onveilig en niet welkom gevoeld mede door seksueel misbruik en emotionele verwaarlozing. Door de intense zoektocht naar zichzelf en de waarheid, alles aan te gaan en onder ogen te komen is ze in staat om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun meest diepe processen. Haar ervaring is dat als alles er mag ZIJN zowel het donker als het licht, dat er in de kern van alles juist ook heel veel lichtheid en humor zit. Haar speelse energie draagt hier graag aan bij. Door haar fijngevoeligheid, liefdevolle hart en helende handen kan ze goed intuïtief invoelen waar iemand zit en wat iemand nodig heeft. Reizigers geven terug dat ze zich heel erg gezien en gehoord voelen en dat ze een rots in de branding in hun reis is. Haar liefde voor dans, zingen, klank, rituelen, natuur, kinderen en dieren geven haar veel inspiratie en levenskracht.

Emmie Buermans

Emmie Buermans

Begeleider en kokkin

Open minded & relaxed

Emmie heeft veel van de wereld gezien en in diverse landen deelgenomen aan ceremonies. Na een weekend bij de gewijde reis met de moeder plant werd ze geroepen om te gaan begeleiden. In het veld wordt ze vaak gezien als openminded, relaxt en down to earth. Ze is goed in spaceholden, luisteren en pakt graag een instrument. Het liefst begeleidt ze in ceremonies met live-muziek. Haar passies zijn natuur, creativiteit en magie. De diversiteit van mensen met al hun eigen(naardig)heden is wat haar fascineert. Volgens Emmie is alles altijd aanwezig. Dat heeft ze ook ooit in een van haar reizen mogen ervaren; alles is er. De kunst is om daar vanuit je eigen middelpunt onderdeel van te zijn. Naast begeleiden, houdt ze ook ontzettend van koken. Bij retraites is ze dan ook vaak in de keuken te vinden als kok waar ze werkt met haar favoriete ingrediënt: liefde.

Eunice nieuw web

Eunice Koppers

Betrokken en warm

Eunice is opgegroeid in een streng religieuze omgeving met een sektarische inslag waar ze op haar 28e de moed had mee te breken, ook met familie en vrienden. Al het vertrouwde viel hiermee weg. Vandaar ging ze opnieuw ontdekken, zonder dogma's. Ze dook in het leven met alle verboden vruchten om zich te laven aan en los te wrikken van de ingehamerde oordelen, concepten en beeldvorming. Eunice verslond vele boeken, volge (lichaams- en bewustwordings) workshops, lezingen, trainingen en opleidingen.

Deze kennis hervormde haar geest en bevrijdde haar van opgelegde geloofsinprentingen. Ze is ademcoach en haar vele wereldreizen en ervaringen hebben haar verrijkt waaronder de aya-huasca reis in Peru. Ze houdt van de natuur, muziek en dans. Ze is o.a. werkzaam geweest in de GGZ.

Jim Kellerman

Portugal 

Stille kracht & Indiaan 

Plant medicijnen hebben Jim zijn leven veranderd, op zijn pad gezet en meer bewustzijn gegeven. Begin 2019 is hij samen met zijn vriendin en dieren verhuisd naar Portugal waar hij omringt is door de natuur. Hierdoor is het makkelijk zichzelf in het Nu te begeven. Niets is toeval en alles is niet voor niets. 20 jaar heeft hij gewerkt in de zorg, als ambulant begeleider en op een observatiegroep voor moeilijk behandelbare kinderen. Minstens net zo lang houd hij zich bezig met sjamanisme, healing, voicedialoque, NLP en nu ook met Nature Healing/planten waaronder Aya-huasca. Hij begeleidt op de retreats in Portugal en brouwt tevens zelf. Dankbaar en bijzonder dit te mogen doen en te ervaren. Momenteel is hij bezig in samenwerking met anderen om een retreat center op te zetten in Portugal, waar zij zelf en anderen gebruik van kunnen maken.

Frans-Boelen 

Frans Boelen

Gegrond & aanwezig

Frans is iemand die je met zijn kalmte en humor snel op je gemak laat voelen. Ondanks dat hij een geboren Amsterdammer is heeft hij zijn woonplaats in 2012 verruild met de natuur van de Veluwe. Frans wordt door reizigers ervaren als een vaderfiguur, sterke boom en rots in de branding. Is vaak zonder veel woorden te gebruiken warm en aanwezig met een groot hart. Na het zelf jarenlang ervaren van emotioneel lichaamswerk, ademwerk (o.a. in Poona en Venwoude) en diverse aya-huasca reizen werd het voor hem tijd om anderen hiermee te mogen begeleiden. Hij heeft in 2015 de opleiding tot ademcoach gevolgd en is sinds 2014 met veel plezier en passie begeleider bij Nederlandse en internationale retreats. Vanaf 2019 is hij ook ceremonieleider.  

Renee-Grooters

Reneé Grooters
Vreugdevol & Lief

Renée is een veelzijdig ondernemende vrouw met een groot hart voor alles dat leeft. Zij heeft veel over de wereld gereisd, veel levenservaring opgedaan in een turbulent leven en ontdekt dat je voor innerlijke ruimte niet over de grenzen hoeft. Toch pakt zij in 2013 haar rugzak om een paar maanden bij de Shipibo-indianen te gaan wonen en werken. Hieruit is voortgekomen dat ze sindsdien 2x per jaar Aya-huascareizen organiseert naar Peru bij de Shipibo Indianen. In NL zet Renée zich in voor de kinderen, door bewustwording in het onderwijs te brengen. Renée verdiept zich al ruim 25 jaar in de psychologische en klassieke astrologie. Als begeleidster wordt ze als een stille, liefdevolle kracht ervaren. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, waar ze uren met haar hond te vinden is.

Sarah Licher

Sarah Licher

Aardend, zacht & speels

Als je Sarah aankijkt schitteren haar ogen meestal vol sterretjes. Ze was vroeger diep onder de indruk van het leed wat mensen kan tegenhouden om te spelen. Later heeft ze jaren moeten overleven met haar eigen leed. Door zware klachten als EHS-er begrijpt ze als geen ander hoe intens moeilijk het kan zijn als je lichaam alleen maar pijn doet en uitgeput voelt, terwijl ze een mooi gezin heeft en wilde werken. Wat gelukkig door veel onderzoek gedraaid kon worden door minder kunstmatige frequenties in haar leven toe te laten. Met haar eigen draken heeft ze vriendschap gesloten en nu kan ze haar fijngevoeligheid ook uitstralen als ze zin heeft. Ze begrijpt nog beter hoe belangrijk je eigen pad is voor je levensenergie. Als begeleidster wervelt ze graag rond en in contact kun je voelen dat haar hart warmte voor je heeft. Dan kun je zomaar een diepe moederlijke energie voelen stromen. De Gewijde reis is voor haar elke keer thuiskomen: allemaal mensen die zo dapper het pad van zelfinzicht opgaan. Daar kan ze je dankbaar en zacht in begeleiden. Ze helpt je graag je draken te leren kennen. En ze nodigt je uit de muziek van je eigen ziel te spelen. Voor haar is zelfliefde misschien wel de enige weg om je echt goed te voelen en daardoor ook beter met je omgeving, en … onze moeder Aarde om te gaan. Vanaf de jaartraining in 2018 is ze gaan begeleiden en nu heeft ze haar eigen ademcoachpraktijk in de running! Ze is verliefd geworden op het mooie mensenwerk.

Sara Nuytemans

Sara Nuytemans

Vreugdevol, authentiek & empathisch

Totdat ze in 2010 haar eerste reis maakte, kende Sara vele depressieve periodes. Ze ervaarde het leven vaak als zwaar en zinloos. Haar plantmedicijnreizen hebben haar steeds dichter bij haarzelf gebracht en zodoende ging ze meer balans en vitaliteit ervaren. Inmiddels kennen velen Sara als een echte levensgenieter die de mensen om haar heen uit zware gevoelens kan trekken. Sara heeft zich verdiept in vele methoden en manieren waarmee je de verbinding met jezelf kan versterken.

Naast het begeleiden van ceremonies weet ze patronen, angsten en emotionele blokkades te helpen (h)erkennen en doorbreken. Ze is getraind in empathisch luisteren (o.a. met behulp van de Geweldloze Communicatie - NVC) en werkt ook bezield als hypnotherapeut. Daarnaast is Sara beeldend kunstenares en heeft haar werk internationaal al op vele plekken mogen exposeren.

Joanet van den Berg

Joanet van den Berg

Veelzijdige kracht

Joanet weet vele kanten in zichzelf en in haar begeleiding te combineren; vrouwelijke en mannelijke energie, zachtheid, stevigheid, sensitiviteit en nuchterheid. Ze is zorgzaam, (eigen-)wijs, speels, heeft humor, een warm hart, houdt van dansen en doet graag als laatste het licht uit. Een groot inlevingsvermogen helpt haar om, zonder oordeel, volledig aandachtig aanwezig te zijn bij de innerlijke processen van deelnemers, naast de zorg voor haar teamleden.

Na ruim 20 jaar als GZ-psycholoog binnen grote GGZ instellingen gewerkt te hebben raakte ze zelf in een burnout en depressie. Binnen de Gewijde Reis kon zij toen haar eigen ontwikkelingsproces verdiepen. Zelfcompassie en innerlijk kind-werk zijn belangrijke thema’s in haar eigen praktijk en ook in het begeleiden bij de Gewijde Reis. Ze ondersteunt mensen in het geheel zichzelf durven zijn en leren leven vanuit hun hart, hoofd en lijf.