Ontmoet onze begeleiders 


Opgericht in 2005 door Lars en Tanja Faber zijn we inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie met een team van 67 begeleiders en 8 ceremonieleiders. Stuk voor stuk ervaren en prachtige mensen met een warm, open hart en zeer diverse vaardigheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

(Scroll naar beneden om meer ceremoneleiders en begeleiders te ontmoeten) 

 

 

 

We werken met een team aan ervaren en toegewijde begeleiders, die voor een veilige en liefdevolle ondersteuning zorgen tijdens jouw reis.

 

Tanja-Faber

Tanja Faber
Liefdevol, Warm & Toegewijd

Tanja heeft samen met Lars aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van De Gewijde Reis setting. Een groot deel van de tijd gaat op aan de zorg voor hun twee jongens, leiden van (internationale) healingweekenden en Portugal retreats, aansturing van het Gewijde Reis team en activiteiten voor en achter de schermen. Haar passie is dansen en dit geeft ze tijdens healingweekenden, jaartrainingen en retraites.  Tanja is universitair geschoold en volgt al jarenlang workshops in het veld van persoonlijke ontwikkeling, waaronder: Focusing, Intuïtieve ontwikkeling, Voice Dialogue, EFT, Queenscode, Tantra, dans, Wheel of Consent, Heartconnection en (holotropisch) ademwerk (GTT). Tanja wordt door veel Reizigers als zeer liefdevol, authentiek, geaard en oprecht betrokken gevoeld en ervaren.

Lars website

Lars Faber
Ervaren, Sensitief & Wijs

 

Lars is een pionier en grondlegger van de Gewijde Reis. Muzikant en muziekliefhebber in hart en nieren. Zeer ervaren Reiziger in alle mogelijke bewustzijnsstaten en daardoor betrouwbare en ervaren gids in lichte en donkere dimensies. Zowel mentaal als emotioneel zeer scherp en helder invoelend. Opgeleid in Human Resource Management, Brainspotting en Voice Dialogue. Brede persoonlijke ontwikkeling middels talloze trainingen en workshops. Lars wordt door veel Reizigers ervaren als leraar, gids en rots in de branding, die veel mensen ondersteund heeft en helpt nieuwe paden in hun leven in te slaan. Momenteel is hij bezig met het schrijven en creëren van een nieuw (e)boek. Ook geeft hij individuele coachingsessies. In dit interview kun je Lars alvast wat beter leren kennen.

Joannie-van-Rijswijk

Joannie van Rijswijk

 

 

Sensitief & Puur

 

Joannie heeft een unieke gave: ze is hooggevoelig en kan daardoor adequaat intunen op wat er in mensen en dieren leeft. Daarbij mag ze energie doorgeven via haar helende handen, wat veel Reizigers al heeft geholpen om pijnlijke stukken in zichzelf te helen. Joannie geeft via haar handen ook Deeksha door, energie van hoge frequentie, wat deelnemers ervaren als vrede, harmonie en liefde. Ze werkt daarnaast met paarden en is opgeleid in systemisch werk (familie opstellingen). Ze werkt als coach en trainster in het bedrijfsleven. Haar werk is gericht op het vergroten van de individuele bewustwording binnen alle lagen van de organisatie. Reizigers ervaren haar als warm, liefdevol en oprecht betrokken.

Rob-Hulscher

Rob Hulscher

 

 

Rust & Humor

 

Vanaf het moment dat deze prachtige man voet zette op ons terein waren wij verknocht aan deze grote man met een klein hartje. Rob heeft allerlei meditatie- en healingcursussen gedaan maar dat is niet wat hem tot een geweldige begeleider maakt. Hij straalt een diepe rust en liefde uit, die iedere kwetsbare Reiziger gelijk veiligheid biedt. Ooit had hij een hartafwijking, die geheeld is en plaats heeft gemaakt voor een leven vanuit zijn hart.

Judith-van-den-HeuvelJudith van den Heuvel
Sensitief & Sterk

 

Diep dankbaar voor wat de medicijnplanten Ayahuasca en Iboga haar hebben geschonken begeleidt ze met hart en ziel andere mensen in het ontwakingsproces naar hun ware essentie. In haar jeugd heeft ze zich heel onveilig en niet welkom gevoeld mede door seksueel misbruik en emotionele verwaarlozing. Door de intense zoektocht naar zichzelf en de waarheid, alles aan te gaan en onder ogen te komen is ze in staat om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun meest diepe processen. Haar ervaring is dat als alles er mag ZIJN zowel het donker als het licht, dat er in de kern van alles juist ook heel veel lichtheid en humor zit. Haar speelse energie draagt hier graag aan bij. Door haar fijngevoeligheid, liefdevolle hart en helende handen kan ze goed intuïtief invoelen waar iemand zit en wat iemand nodig heeft. Reizigers geven terug dat ze zich heel erg gezien en gehoord voelen en dat ze een rots in de branding in hun reis is. Haar liefde voor dans, zingen, klank, rituelen, natuur, kinderen en dieren geven haar veel inspiratie en levenskracht.

Nely website   

Nely van der Stelt
Oermoeder, Zacht & Krachtig

 

Nely brengt 60 jaar levenservaring in, met een diversiteit aan opleidingen en cursussen, gericht op de ontwikkeling van de innerlijke mens. Zij is zeer bewogen om haar medemens op het levenspad te ondersteunen. In de medicijnplant eert zij een onovertroffen heilige leermeester, die inzicht en heling biedt op holistisch niveau. Door de zoektocht naar haar eigen diepste wezen komt er steeds meer ruimte voor innerlijke wijsheid en een stille kracht. Er is een sterk weten. Ze kan vaak achter de gesproken woorden horen en zo de ziel van de ander verstaan. Voor de meeste reizigers is het ervaren van vertrouwen en veiligheid vanzelfsprekend bij deze oermoeder. Die met helende, zachte, liefdevolle ondersteuning vaak de gevoelige snaar weet te raken. Nely is naast ceremonieleider ook individueel begeleider. 

Almir 

 Almir Karahodzic

Rust, Kracht  & Muzikaal

 

Almir begeleidt reizigers met veel passie en toewijding. Hij is geaard en vol overgave en wordt als fijn en prettig ervaren. Zijn krachtige en warme aanwezigheid is voor veel reizigers vaak al voldoende maar wanneer nodig komt hij volop in beweging. Hij ondersteunt mensen in hun proces met heel zijn hart en ziel, met zijn warme handen, met zijn speelsheid, zijn dans, zijn humor en last but not least met zijn live muziek. Als hij zijn hangdrum of Tombak (Iraanse trommel) bespeelt wordt het een echt feestje. Zijn muziek wordt als hemels ervaren en helpt mensen dieper en verder in hun reis te komen.  

Sinds het najaar 2017 woont Almir op het Noord Limburgse platteland waar hij samen met zijn vriendin een paradijsje op aarde aan het creëren is met als doel dat met zo veel mogelijk mensen delen. 

 

 

 Anita-Buschgens 

Anita Buschgens
Liefdevol & Gepassioneerd

Anita is een reislustige vrouw die gek is op wandelen, lezen, dansen en creatief bezig zijn. Van oorsprong is ze aquatisch ecotechnoloog en werkzaam in het waterbeheer. Naast haar dagelijkse werk, geeft ze intuitieve massages en mensen ervaren dit als kleine kadootjes aan zichzelf. Haar interesses betreft de I Tjing en het sjamanisme en alles wat met harmonie en balans te maken heeft. Van grootmoeder Ayahuasca mag ze zichzelf lichtwerker noemen. Reizigers ervaren haar als een grote oermoeder van zachtheid en troost waarbij alles er mag zijn.

Rianne-Wijninga

Rianne Wijninga 

Compassie & Betrokkenheid

Rianne krijgt vaak terug van reizigers dat ze zo afgestemd is en intuïtief goed aanvoelt wat er nodig is. Ze heeft een groot hart en veel liefde te geven. Haar aanwezigheid is vaak al genoeg, ze biedt een vertrouwde, veilige bedding waarin mensen kunnen ontspannen. Ze werkt met veel plezier en toewijding in haar praktijk voor massage en bewustwording. Ze danst graag, volgt workhops en trainingen en opleidingen voor persoonlijke groei en voor het opdoen van inspiratie. De inspiratie die door haar heen stroomt, uit zich in creatief/kunstzinnig werk, met name keramiek en schilderkunst. Nog een passie van Rianne is muziek en ze vindt het dan ook heerlijk om tijdens jouw reis prachtige "Gewijde" muziek te draaien uit alle windstreken.

 

 

Frans-Boelen 

Frans Boelen

Gegrond & aanwezig

 

Frans is iemand die je met zijn kalmte en humor snel op je gemak laat voelen. Ondanks dat hij een geboren Amsterdammer is heeft hij zijn woonplaats in 2012 verruild met de natuur van de Veluwe.

 Frans wordt door reizigers ervaren als een vaderfiguur, sterke boom en rots in de branding. Is vaak zonder veel woorden te gebruiken warm en aanwezig met een groot hart. Na het zelf jarenlang ervaren van emotioneel lichaamswerk, ademwerk (o.a. in Poona en Venwoude) en diverse ayahuasca reizen werd het voor hem tijd om anderen hiermee te mogen begeleiden. Hij heeft in 2015 de opleiding tot ademcoach gevolgd en is sinds 2014 met veel plezier en passie begeleider bij Nederlandse en internationale ayahuasca retreats.. Vanaf 2019 is hij ook ceremonieleider.  

 

Renee-GrootersReneé Grooters
Vreugdevol & Lief

Renée is een veelzijdig ondernemende vrouw met een groot hart voor alles dat leeft. Zij heeft veel over de wereld gereisd, veel levenservaring opgedaan in een turbulent leven en ontdekt dat je voor innerlijke ruimte niet over de grenzen hoeft. Toch pakt zij in 2013 haar rugzak om een paar maanden bij de Shipibo-indianen te gaan wonen en werken. Hieruit is voortgekomen dat ze sindsdien 2x per jaar Ayahuascareizen organiseert naar Peru bij de Shipibo Indianen. In NL zet Renée zich in voor de kinderen, door bewustwording in het onderwijs te brengen. Renée verdiept zich al ruim 25 jaar in de psychologische en klassieke astrologie. Als begeleidster wordt ze als een stille, liefdevolle kracht ervaren. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, waar ze uren met haar hond te vinden is.

Petra

Petra van Bekkum
Groot hart & Betrokken

 

Petra heeft haar eerste Ayahuascareizen gemaakt tijdens de zomer van 2017. Sindsdien is de innerlijke reis in een stroomversnelling gekomen. Al 20 jaar is ze op onderzoek naar haar pad in het leven en startte met een opleiding in natuurlijke voeding als kok en therapeut. Het fysieke was eerst aan de beurt om te helen na een fikse burn out. Daarna groeide het verlangen om op spiritueel gebied zichzelf verder te ontwikkelen. De Jaartraining bij de Gewijde Reis was oprecht een 'wedergeboorte van haar ziel' en ze geniet van het spelen in het leven, fouten mogen maken en met zachtheid kijken naar zichzelf en de medemens. Bij de Gewijde Reis verzorgt Petra samen met het 'mail team' de internationale communicatie. Bovendien geniet ze intens van het begeleiden bij de retraites. De creatie van het veilige en liefdevolle veld tijdens de retraites herinnert haar aan de waarde van groots leven. 

Bas-Janssen

Bas Janssen
Energiek & Easy going

 

Bas doet geen vlieg kwaad, maar legt je desgewenst zó neer door zijn decennialange ervaring met de oosterse krijgskunst. Reizigers genieten van zijn rustige liefdevolle uitstraling. Hij geeft gerust spontaan een uurtje Chi Kung voorafgaand aan een Ayahuasca ceremonie, om Reizigers diepe rust te laten ervaren en ze bewust te maken hoe en waar energie stroomt of stagneert. Zijn kennis en kunde neemt hij mee in het begeleiden van persoonlijke processen. Bas houdt van de diepgang van Vipassana, Taoïsme en sjamanisme en is gek op goeie feestjes. Vanuit zijn avonturiersdrang bezoekt hij graag de uithoeken van zijn geest.

Sijtje website

Sijtje Jansen

Sensitief & Blijhartig

 

Sijtje heeft sinds haar eerste ervaring met Ayahuasca 5 jaar geleden een reis afgelegd naar trouw zijn aan zichzelf en genieten van het leven. Dankaar neemt zij alle verworven vrijheden mee in haar werk en in de ceremonies. Dit zie jet terug in haar warme en zorgvuldige begeleiding, verrijkt met sensitiviteit en speelsheid. 

Zij heeft een achtergrond in creatieve therapie en coaching met paarden en geeft hierin ook persoonlijke begeleiding. Haar passies zijn dansen, theater maken en alles wat met dier en natuur te maken heeft. Het werken met Ayahuasca versterkt voor Sijtje de verbinding tussen mens, dier en natuur en leert haar om vredig in het leven te staan met zichzelf en de wereld om haar heen. Ze woont op een prachtige stille plek aan de Bussumerheide. 

 

 

Eunice nieuw web

Eunice Koppers
Betrokken en warm

 

Eunice is opgegroeid in een streng religieuze omgeving met een sektarische inslag waar ze op haar 28e de moed had mee te breken, ook met familie en vrienden. Al het vertrouwde viel hiermee weg. Vandaar ging ze opnieuw ontdekken, zonder dogma's. Ze dook in het leven met alle verboden vruchten om zich te laven aan en los te wrikken van de ingehamerde oordelen, concepten en beeldvorming. Eunice verslond vele boeken, volge (lichaams- en bewustwordings) workshops, lezingen, trainingen en opleidingen.

Deze kennis hervormde haar geest en bevrijdde haar van opgelegde geloofsinprentingen. Momenteel volgt ze een ademcoach opleiding. Haar vele wereldreizen en ervaringen hebben haar verrijkt waaronder de ayahuasca reis in Peru. Ze houdt van de natuur, muziek en dans. Ze is o.a. werkzaam geweest in de GGZ.

 

Stefan-van-Rooij

Stefan van Rooij
Warme aanwezigheid

 

Zijn eerste reis in 2011 met ayahuasca was zo’n waardevolle ervaring waarna hij heel sterk voelde; aan dit helend werk wil ik bijdragen. Voor hem was de veilige setting die hij tijdens die reis ervoer van doorslaggevende betekenis en daar draagt hij nu met Liefde en plezier zelf aan bij! Van jongs af aan is Stefan al geboeid door spiritualiteit en hij heeft een sterke verbinding met de natuur. Verder heeft hij een grote passie voor muziek en soms speelt hij gitaar tijdens een ceremonie. Hij wordt ervaren als een “stille” dragende kracht. Zachtheid, humoristisch, invoelend, ondersteunend en liefdevol is zoals mensen hem veelal ervaren tijdens hun ceremonie.Verder is hij werkzaam als freelancekok onder de naam Inspiratiekoker, thuis in de vegetarische keuken, kokend voor onder andere “groei” groepen alsook voor catering. Hij woont samen met Rianne op een prachtige stille plek midden in de Wieden (Kop van Overijssel). 

 Saskia E website 

Saskia van Emmerick

Warm & Toegewijd

 

Saskia is in 2017 bij de Gewijde Reis gekomen als deelneemster aan een Ayahuasca ceremonie en dat voelde voor haar als thuiskomen. Ze besloot om deel te nemen aan de jaartraining en is inmiddels begeleidster van ceremonies en eerste aanspreekpunt voor klanten die contact zoeken met de Gewijde Reis. Saskia is moeder van 2 prachtige kinderen en werkt als coach en trainer. Ze heeft haar eigen praktijk voor coaching, lichaamswerk en massage. Saskia is toegewijd aan haar eigen pad van groei en ontwikkeling dat in een stroomversnelling is geraakt door haar kennismaking met het plantmedicijn Ayahuasca. Deze toewijding en ervaring, samen met haar groot invoelend vermogen, maken haar tot een hele fijne begeleidster bij de processen van anderen.Daarin is ze zacht, liefdevol en tegelijk ook heel helder en heeft ze een voorkeur voor eenvoud. Saskia gelooft in de kracht van ‘simpelweg’ Zijn.

 

 

 

Website Veerle

Veerle Giltjes
Zacht & Krachtig

 

Veerle leerde tijdens haar reizen met Ayahuasca en Peyoté onder andere hoe ze haar zachtheid kan inzetten als kracht, hoe het haar typeert en wat het haar en anderen kan brengen. Reizigers beschrijven haar als aanwezig, liefdevol en niet oordelend. Ze is moeder van 2 inspirerende jonge volwassenen en ook reizigers waarderen die dragende moederenergie wanneer ze begeleidt. Zij creëert een veilige bedding waar iedereen kan zijn en kan helen vanuit liefde. Houdt van dansen, lachen en spelen.
Zij werkte als Maatschappelijk assistente en docente aan een hogeschool en gaf recent die functie op om zich helemaal te wijden aan het pad waar haar hart sneller van gaat slaan. ‘Mensen ondersteunen in hun helingsproces vanuit liefdevolle aanwezige aandacht’. Zij is oa ademcoach, voice dialogue facilitator, volgt een opleiding tot cranio-sacraaltherapeut en ontwikkelde haar interesse en kunde in lichaamswerk binnen De Gewijde Reis.

 

Website Emile_1

Emile Wijnen

Speels & Zorgzaam

 

De Gewijde Reis is op Emile’s pad gekomen in 2015. Dit heeft voor hem het pad naar een meer zelfbewuster leven versnelt.
Na het deelnemen aan o.a. twee Ayahuasca healingweekenden in 2015, de 6-daagse retraite in Wieringerwerf in 2016 en de jaartraining in 2017 is in hem zoveel aangeraakt, bewogen en verduidelijkt dat hij grote veranderingen in zijn leven wilde doorvoeren. Een langdurige liefdesrelatie werd omgebogen naar een waardevolle vriendschap, voor het eerst in zijn leven is hij zelfstandig gaan wonen om vervolgens zijn jarenlange kantoorbaan die hem niet meer paste te beëindigen. Door bewust afstand te nemen van situaties die niet (meer) dienend voor hem waren kwam er ruimte en lucht en kon er iets nieuws ontstaan. Het begeleiden van Ayahuasca healingweekenden en -retraites was dan ook een mooi passend begin van het werken met mensen in direct contact, wat door Emile als heel natuurlijk en liefdevol wordt ervaren.
 Emile houdt ontzettend van muziek en dansen (o.a. Biodanza) en begint zijn dag het liefst met Yoga, fitness en meditatie.
Wat hij terugkrijgt van reizigers is zijn fijne lichte en speelse energie, kalmte, warmte en zorgzaamheid.

 

Website Sofie

Sofie Possemiers
Gegrond & Stille Kracht

 

Al op jonge leeftijd was Sofie avontuurlijk aangelegd en wou ze de wereld verkennen, ze maakte veel reizen waar ze verschillende culturen leerde kennen. Sinds enkele jaren is deze zoektocht meer naar binnen gericht en reist ze met de hulp van medicijnplanten en lichaamswerk. Ayahuasca hielp haar stapje voor stapje meer te openen. Sinds haar reis naar Peru naar de oorsprong van dit bijzondere plantmedicijn maakte ze een ware transformatie en gaf haar meer vertrouwen in haar pad.
Ze volgt allerlei workshops, is ademcoach, en combineert shiatsu, craniosacraal en ademwerk in haar eigen praktijk. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig met klei, hout en andere natuurlijke materialen.
Sofie is een krachtige firekeeper, ze combineert haar passie voor het vuur met haar creativiteit. Ze bouwt zowel een ritueel heilig vuur als een krachtig transformerend vuur voor de zweethut.
Mensen ervaren haar als geaard, aanwezig, een stille kracht.