NIEUWS

14-02-2018
De Wedergeboorte van de Ziel 2018

Komend weekend mag ik het eerste weekend leiden van de jaartraining, waarbij we met een groep van 60 deelnemers en begeleiders de diepte in gaan. Deze editie is helemaal vol, en er staan al talloze mensen op de wachtlijst.

 

https://www.degewijdereis.nl/jaartraining/

 

Zo bijzonder om zo'n grote en mooie groep mensen te begeleiden die écht de diepte in willen. Het lezen van intakes is soms hartverscheurend; zoveel leed dat er onder onze oppervlakte verscholen is. In dit jaar gaan we leren om laag na laag te verkennen en weer tot leven te brengen, inclusief de pijnlijke stukken die zich in de diepte verscholen houden.

 

Dit eerste weekend gaan we gelijk de diepte in; de deelnemers hebben een biografie en bijbehorende tijdslijn gemaakt die we systemisch gaan verkennen en ontdekken waar we stukken van onszelf zijn kwijtgeraakt. Met de intentie om ons Innerlijk Kind te bevrijden (lees hier meer over in De Heldenreis, die je van onze website gratis kunt downloaden https://www.degewijdereis.nl/gratis-e-boek-cd/ ) gaan we met adem- en lichaamswerk de diepte in, met respect voor onze beschermingsmechanismen en Poortwachters.

 

De afgelopen dagen heb ik mij helemaal ondergedompeld in muziek om deze Innerlijke reis met de prachtigste muziek mogelijk te begeleiden. Per toeval ontdekte ik ooit dat Trance muziek zoals die tussen de jaren '90 en 2005 gemaakt werd, daar fantastisch voor geschikt is. Het raakt de emotionele laag die ons aan thuis herinnert, aan onze ziel, onze onschuld, aan de tijd dat we het leven met grote ogen verwachtingsvol aankeken, voordat we ons terugtrokken en beschadigd raken. Dáár gaan we naar terug, om die verloren stukken terug te halen en in ons leven te brengen.Het is een proces dat ik zelf de afgelopen jaren heb mogen doorleven. Keer op keer de weg weer kwijt raken, en keer op keer weer terugvinden. Vanuit een verlangen om écht te leven. Het leven is veel te kort om weg te kwijnen. Bij mij brandt dat verlangen in elk geval, nog meer omdat ik vorige week een van mijn zeer goede vrienden verloor. Emiel van der Beek, een kunstenaar in hart en nieren, die mij door zijn levende voorbeeld liet zien hoe het is om je dromen na te jagen en te leven, geen consessies te doen. 54 jaar oud geworden, maar door en door geleefd. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van je. En beloof je dat ik er alles aan doe om de droom voort te zetten. Geen consessies. Leven!

 

Trots en blij dat ik dit werk mag doen, met mijn Soulmate Tanja Faber aan mijn zijde. Dit eerste weekend gaan we met Holotropisch Ademwerk (ontwikkeld door dr. Stanislav Grof) aan de slag, de lievelingswerkvorm van Tanja (die er helaas niet bij is dit weekend. Hierbij vast een voorproefje van de muziek die ik ga gebruiken - met toepasselijke titel; Coming Home.  Lars

07-02-2018
Lars Faber over Ayahuasca en meer
Lars Faber over Ayahuasca en meer

Een interview met Lars door Patrick Kicken

 

Drie jaar geleden interviewde Patrick Kicken Lars over een aantal onderwerpen als Ayahuasca, de Matrix, non dualiteit en meer. Lars zoals hij is, met humor, eerlijk en oprecht. Dus heb je een uurtje over om te kijken, aanrader! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kG8ucEqROCc 

 

 

 

Gouden penseelstreek

03-01-2018
Eerste healingweekend Noordwijkerhout
Eerste healingweekend Noordwijkerhout

Nieuwe locatie in gebruik

 

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari zal voor de eerste keer een healingweekend in Noordwijkerhout gaan plaatsvinden. Deze nieuwe locatie is van teamlid Andre Straathof. Een prachtige plek in de bollenstreek, rustig en afgelegen. Op de eerste dag vindt sharing, heartdancing en holotropisch ademwerk als voorbereiding plaats op de Ayahuascaceremonie van de volgende dag. De voorbereidende dag helpt je systeem en je lijf te openen, zodat je zoveel mogelijk uit de Ayahuascaceremonie kan halen. De eerste dag wordt nogal eens onderschat, maar wordt door velen ervaren als net zo'n intense en openende dag als de dag van de ceremonie. Een dag met onverwachte hartopenende effecten. 

 

Het healingweekend wordt geleid door Tanja Faber. 

 

Als je voelt dat dit roept, mail dan naar info@degewijdereis.nl voor opgave of reserveer je plek gelijk hieronder:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

01-01-2018
GELUKKIG NIEUWJAAR 2018

Nieuwjaarswens

 

Het gehele De Gewijde Reis team wenst je een fantastisch, liefdevol, verrijkend en magisch 2018 toe!

 

Team 30 dec 2017 banner fb

 

 

Wij blijven ons inzetten door mensen vanuit ons hart te begeleiden en ondersteunen in hun diepste processen naar het hervinden van hun essentie. En dat niet alleen door het schenken van de helende thee, maar met een compleet programma per aangeboden weekend, special of retraite. Voor ieder wat wils! Er komen weer prachtige weekenden aan en wie weet mogen we jou op een van deze weekenden of retraites ontmoeten. Zie voor meer info onze agenda.

 

Dat de magie ook in jouw leven mag (blijven) stromen!! 

 

 

 

Gouden penseelstreek

28-12-2017
Gratis Kerst healingweekend
Gratis Kerst healingweekend

Feedback gratis healingweekend

 

Vlak voor Kerst gaven we een healingweekend voor de mensen die het normaal gesproken niet kunnen betalen; in bijstand, uitkering, alleenstaande ouders, mensen in schuldsanering. En wat voor een weekend was het: magisch! De eerste feedback van dit weekend is binnengekomen en we delen graag wat reacties met jullie. 

 

' Ik heb het weekend als een rollercoaster aan gevoelens en inzichten ervaren. Het was een ervaring die mijn leven zal veranderen. Alles wat ik heb gevoeld en gedacht mocht ik ervaren in een veilige setting, wat ik nog nooit eerder zo heb mogen beleven.'

 

'Ik heb het weekend als zeer intens ervaren. Wat het mij opgeleverd heeft is dat ik weer gevoeld heb hoe het is om liefde te ervaren en mijn innerlijke boosheid aan te pakken. Voor mijn gevoel heb ik mijn hart nog maar een klein stukje geopend. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik weet waar ik naar op zoek ben. Dit zal dus zeker niet mijn laatste reis zijn aangezien er nog een hoop blokkades weg te werken zijn voor ik mijn kleine jongen daadwerkelijk kan omarmen.' 

 

'Mijn weekend was fantastisch, ik ben er overvol van. Vol van de liefde die ik in vertrouwen en veiligheid heb mogen ontvangen van anderen en heb mogen geven aan mezelf. Ik heb geleerd me zonder schaamte te mogen uiten in welke vorm dan ook, dans, spraak, beweging, in contact met anderen, mijn grenzen leren aangeven, durven boos zijn. Dat door juist mijn lijf en leden de liefde en aandacht en energie te geven, de angst en daarmee de depressie verdwijnt. Door mijn handicap te accepteren zal ik niet zoveel last meer hebben van angsten en depressie zal uitblijven. Zoveel inzichten! 

 

'Enorm dankbaar, voor alles, de plek in Zaandam, het hele team, ook speciale dank aan Lars, ik heb gelezen en geluisterd naar alle voorbereidingen om deze geweldige boodschap te mogen ontvangen, en zo heb ik de boodschapvan het Leven mogen ervaren, mijn ziel weer ontmoet, mezelf vergeven en in liefde omarmd.'  

 

Het weekend stond onder leiding van Tanja Faber en een prachtig De Gewijde Reis team.

Een volgend gratis healingweekend zal worden aangeboden op 26-27 mei in Noordwijkerhout olv Rob Hulscher. Heb je interesse stuur dan een mail met je financiele achtergrond en je intentie om deel te willen nemen naar info@degewijdereis. Na beoordeling van je achtergrond en intake krijg je te horen of je voor dit weekend in aanmerking komt en een plekje krijgt toegewezen. 

 

28-12-2017
Vier de Liefde
Vier de Liefde

Een artikel in het tijdschrift Onkruid over tantra en Ayahuasca

 

In het laatste nummer van Onkruid een uitgebreid artikel over het werk dat Bert & Paulien vanuit onze organisatie neerzetten op het gebied van Tantra & Ayahuasca. Een cadeau als je als stel je wilt verdiepen op het gebied van intimiteit, verbinding en persoonlijke processen en die binnen de relatie. 
Wil je meer informatie mail dan naar bert@degewijdereis.nl of geef je op via onze webshop.

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

10-10-2017
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber

De Wedergeboorte van de Ziel

 

Lars gaat vanaf 2018 weer 3 daagse weekenden leiden met als thema: De Wedergeboorte van de Ziel. Een intense driedaagse waarbij je gaat ontdekken waar je in je leven verwond bent geraakt, hoe je de verloren delen van jezelf terug kunt vinden en een deel van je kunt maken. Dit proces van heelwording, waarbij je álle aspecten van jezelf gaat ontdekken en omarmen, noemt hij De Wedergeboorte van de Ziel. Met een reeks methodieken die hij heeft ontwikkeld duik je diep je onbewuste in. Je leert en ervaart om je Innerlijk Kind te bevrijden uit wat Lars 'de kerkers van de ziel' noemt. Je leert het onvoorwaardelijk onder je hoede te nemen, zodat het uit kan groeien tot wat Carl Jung het Wonder Child noemde. De kern van ons wezen, met zijn of haar eigen gaven.

 

Voor data kijk op onze agenda https://www.degewijdereis.nl/Overzicht-agenda/, voor meer informatie en reservering kan je mailen naar info@degewijdereis.nl of direct via onze webshop

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

04-10-2015
CD release Lady Ayahuasca
CD release Lady Ayahuasca

Op dit moment wordt er nog hard aan gewerkt om de nieuwste CD van Lars Faber op tijd klaar te krijgen. Zijn nieuwste productie Lady Ayahuasca zet een betoverende sfeer neer die je diep meeneemt in de wereld van Ayahuasca. Lars Faber (piano), Sophie Terra (vocals), Pascal van de Pol (vocals en gitaar), Henk van Glabbeek (fluit en duduk) en Ruben Tamis(percussie) zullen op deze avond met live muziek de CD presenteren. Naderhand zal er een informele borrel zijn.

 

Datum, locatie en tijd: 10 december 2015 in de Sacred Temple, Oostzijde 351 (naast 355) in Zaandam. Avond begint om 19 uur en eindigt om ongeveer 22.00/22.30 uur.

 

De CD is ook al in de voorverkoop te reserveren. Verzending geschiedt na deze avond, vanaf 11 december. Als je ook op de avond komt, kan je de CD of daar aanschaffen of daar ophalen als je hem al in de voorverkoop hebt gereserveerd.

  

Toegang tot deze avond krijg je door je aan te melden bij info@degewijdereis.nl of via onze webshop (knop hieronder 'reserveer jouw plek'). Je krijgt geen ticket thuisgestuurd, maar je wordt op een deelnemerslijst geplaatst. Je bevestiging van je webshop aanschaf is eveneens je toegangsbewijs.

 

BESTEL-DE-CD 

Meer informatie kan via info@degewijdereis.nl

 

 

 

29-08-2015
The Sacred Voyage; our way of working and vision captured on film

Met trots presenteren we de film die over ons werk gemaakt is en waarin getoond wordt hoe we in therapeutische setting werken met de medicijnplant Ayahuasca en wat dat mensen oplevert. 

 

19-02-2015
Chakra CD Lost Inner Worlds live uitvoering
Yes! De clip van onze CD presentatie van de Ayahuasca Chakra meditatie Lost Inner Worlds. Deze actieve stemmeditatie gebruiken we voor onze Ayahuasca ceremonies en helpt de chakra's 1 voor 1 openen...zodat de moederplant nog beter haar helende werk kan doen (uiteraard kun je deze meditatie ook zonder Ayahuasca doen, het werd al zeer heilzaam en bevrijdend op zich, weten van de vele mensen die de meditatie deden). 
 
Met dank Eddie Boschma voor film en montage, en Dennis Ox voor het prachtige theaterlicht, en natuurlijk alle prachtige muzikanten en vocalisten: Catrina Großer, Miroslav Grosser, Maya Fridman, Kenny Ox, Edward Brantsen en Ruben Tamis. 
 
De CD is in eerste druk in gelimiteerde speciale oplage geperst met een prachtig boekje dat de meditatie uitlegt en is hier te bestellen.
 
BESTEL-DE-CD
page loading