NIEUWS

25-08-2018

Onderzoek: magische paddenstoelen tegen depressie

Onderzoek: magische paddenstoelen tegen depressie

Interessant onderzoek

 

Het begint er op te lijken dat de wetenschap steeds meer bewijzen gaat vinden dat psychedelica (in dit geval psylocibine) positieve effecten heeft op mensen met depressies. En dat de effecten zelfs tot 3 maanden na de ervaring met paddenstoelen blijft bestaan. 

 

Lees meer hierover via: 

 

KNOP-lees-meer

 

25-08-2018

4 daagse Ayahuasca retraite Portugal

4 daagse Ayahuasca retraite Portugal

15-18 oktober 2018, The Essence of Being

 

Moet jij altijd zoveel van jezelf? Doelen bereiken, hard aan jezelf werken of hard voor anderen werken? En gun jij jezelf wel eens een tijd dat je even niets hoeft of moet?

In de Ayahuasca retraite The Essence of Being hoef je helemaal niets. Alleen maar te zijn en op ontdekkingstocht in jezelf. Op jouw tempo, op jouw manier. Met aanreikingen van ons door middel van workshops bewegen/dans, Sacred Breath (3 uur durende sessies holotropisch ademwerk) en twee Ayahuasca ceremonies. 

En dat op een heerlijke plek in Portugal, vol in de natuur, de stilte om je heen en een liefdevol team en prachtige unieke deelnemers die allemaal hetzelfde zoeken als jij.

Verbinden met jouw essentie. Met wat voor jou belangrijk is. Of daar de ontdekkingen in gaan doen.

 

Voel je dat dit resoneert, vraag dan informatie op bij info@thesacredvoyage.com (kan in het Nederlands) of meld je aan via de link hieronder:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK 

 

 

25-08-2018

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

Ayahuasca Soul Coach training in Portugal februari 2019

 

Van 7-16 februari 2019 vindt de eerste internationale 9 daagse Ayahuasca Soul Coach training (basics) plaats in Portugal. In deze training leer je de basics m.b.t. het begeleiden van mensen in Ayahuasca processen, het begeleiden bij ademwerk, krijg je teachings van Lars & Tanja Faber en leer je de fijne kneepjes van het brouwen van de Ayahuasca zoals die bij De Gewijde Reis wordt gebruikt. Deze training vindt plaats in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen hieraan deelnemen.

 

Meer info en aanmelding via: 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

25-08-2018

Sacred Breath

Sacred Breath

Sacred Breath weekend (zonder Ayahuasca)

 

Van 16-18 november 2018 organiseert De Gewijde Reis het eerste weekend zonder Ayahuasca en wel alleen met ademwerk. En wel een heel bijzondere vorm van ademwerk, Sacred Breath, met als tool Holotropisch Ademwerk. Tanja en Joannie hebben gevolgd en volgen nog steeds trainingen bij het Stanislav Grof instituut in Tjechië, daar waar het holotropisch ademwerk is ontstaan en ontwikkeld. De vorm van ademwerk is anders dan die welke gebruikt wordt in 'gewone' healingweekenden met Ayahuasca. De Sacred Breath sessies duren 3 uur en erna kan je ervaring worden vastgelegd op papier (creatief in mandala vorm, tekenen/knippen/plakken) zodat je je ervaring voor altijd bij je kan houden. 

Er vinden twee lange sessies plaats waarbij je er een als sitter bij bent (onderschat deze niet in je eigen proces) en een als ademer ervaart. Verder vindt er heartdancing, teaching en sharing plaats. Dus als je even voelt dat je geen Ayahuasca hebt te doen, of dit nog te spannend vindt, dan is Sacred Breath een perfecte manier om kennis te maken met andere bewustzijnsstaten waar je zelf volledig de controle over hebt en houdt (in tegenstelling tot Ayahuasca waar je je aan hebt over te geven). 

 

Zie hieronder het filmpje dat Tanja maakte voor dit Sacred Breath weekend. 

 

Informatie kan je krijgen via info@degewijdereis.nl of info@thesacredvoyage.com. Het weekend vindt bij deelname van buitenlanders plaats in het Engels. Locatie: Drenthe, Prijs: € 255 excl overnachtingen (optioneel a € 10 per nacht)

Start op vrijdagavond 16 november om 19 uur, einde op zondag 18 november rond 18 uur. 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

19-08-2018

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

 

Twee dagen geleden sloten we onze internationaal bezochte 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt af. Met deelnemers uit Australië, Canada, Verenigde Emiraten, Amerika en Europa, wat een droom om met zoveel verschillende culturen en unieke mensen bij elkaar te mogen zijn en de diepte van hun essentie in te mogen duiken. Te mogen delen, helen, huilen, lachen, genieten en loslaten. Ruimte te creëren in ieder van ons, ook bij het team, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn en kunnen gaan staan en leven voor onze dromen. 

 

Besloten dat we er volgend jaar een 7 daagse retraite van gaan maken. Met zweethutten, Ayahuascaceremonies, stemwerk, Sacred Breath (holotropisch ademwerk), Soulretrievals, Heartdancing, integratieworkshops, sharinggroepen en nog veel meer. 

 

Heb je dit jaar gemist en wil je er wel bij zijn volgend jaar, dan kan je al in je agenda noteren:

 

9-16 augustus 2019

 

Leef jij het leven waar je van droomt?

 

Gouden penseelstreek (3)

 

29-07-2018

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

De foto's van ons strandfestival op 21 juli 2018 in Scheveningen zijn te zien via onze facebookpagina De Gewijde Reis of bij event pagina van strandfestival I SEE YOU @ the Beach

Wil je er volgend jaar ook bij zijn, noteer dan alvast 20 juli 2019 in je agenda!

 

 

1-458

22-06-2018

Strandfestival 21 juli Scheveningen (UITVERKOCHT!)

Strandfestival 21 juli Scheveningen (UITVERKOCHT!)

Inmiddels al voor velen een dag om elkaar weer te ontmoeten, kennis te maken met De Gewijde Reis of gewoon een fijne ongedwongen dag met mooie leuke mensen te hebben en te verbinden vanuit je hart: ons strandfestival I SEE YOU @ the Beach op 21 juli 2018.

 

Op een heerlijke afgelegen plek, ver van de drukte, een dag waarin we samen komen om workshops te ervaren, te verbinden met jezelf en anderen, te genieten en gewoon te ZIJN. 

Met kundalini yoga, Heartdancing, Haka en Embody the Goddess workshops. Een buffet en 's avonds dansen op de heerlijke beats van DJ Iradi. Er is een heerlijk zomers winkeltje met leuke spulletjes, lekker gebak en voor de kids een knutselhoek en een hele grote zandbak ;-)

Buffet, workshops en feest zijn inclusief, net als patatjes voor de kids. Winkeltje, lunch en gebak zijn voor eigen rekening.

Aanmelding voor kids: https://www.degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=5&products_id=305

 

Kom je ook?

 

Locatie: Noorderstrand, Scheveningen, strandtent Naturel. 

Opgave via 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

16-05-2018

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Artikel van Lars Faber over Man zijn anno 2018 in tijdschrift Spiegelbeeld: lees het hier

 

Stel dat je van een andere planeet komt en van een afstandje ons huidige wereldbeeld zou aanschouwen. Zou je dan de conclusie kunnen trekken dat de man anno de 21e eeuw de weg kwijt is? Verdwaald in een vreemde droom, een soort collectieve gewelddadige identiteitscrisis. En als we de weg kwijt zijn, kunnen we die dan weer terugvinden?

page loading