Nieuws

24-10-2023

NIEUW: dagworkshops olv Lars & Tanja Faber 2024

NIEUW: dagworkshops olv Lars & Tanja Faber 2024

Na het succes van de workshopdag op 15 oktober 2023, besloten Lars & Tanja om vaker dag workshops te gaan geven. Een diversiteit aan workshops op 1 dag, waar de oprichters van De Gewijde Reis, een groep meenemen op een bliss & ontwakingsreis. 

3 januari en 15 juni 2024 kan je meedoen en ervaren hoe het is om diverse soorten ademwerk te ervaren, een cacao ceremonie maar ook Kundalini Touch en uiteraard Heartdancing®. 

 

Zie onze webshop voor de specifieke beschrijvingen van de (tot nu toe) twee verschillende dagen in 2024. Locatie: Sacred Temple in Zaandam.

14-09-2023

Heartdancing® in beeld

Super trots op de film die voor de zomer is gemaakt over Heartdancing®!

 

Heartdancing® gebruiken we al meer dan 10 jaar in onze retraites om mensen te helpen openen, te verbinden met zichzelf en elkaar, om zo een veilig veld neer te zetten om verder de diepte in te kunnen gaan. Een geweldige manier voor innerlijke groei, maar vooral ook voor verbinding in een nieuwe groep. 

 

Tanja heeft in 2022 een basisopleiding Heartdancing® opgezet, die in december 2023 alweer voor de 3e keer van start gaat.  In vijf blokken van elk twee dagen, leer je hoe je een workshop opzet en kan inzetten in je retraite, festival of losse workshop activiteit. Een deel van de groep komt om het ook daadwerkelijk te gaan geven, een ander deel komt alleen voor het eigen proces. Heartdancing® gaat namelijk niet over pasjes leren of goed of mooi kunnen dansen. Het gaat erom of je je kan en mag gaan bevrijden van beperkingen die je ervaart in bewegen en jezelf zijn. Het is een innerlijke reis, elke keer weer. 

 

Lees hier meer over de opleiding. Wil je eens Heartdancing® ervaren? Kom dan naar een supervisie workshop van studenten of naar een van de workshops die gegeven gaan worden voor het examen

14-09-2023

Allerlaatste retraites De Gewijde Reis in NL

Allerlaatste retraites De Gewijde Reis in NL

De Gewijde Reis heeft besloten per 1 januari 2024 te stoppen met het faciliteren van retraites in Nederland. Na ruim 18 jaar actief te zijn geweest in het veld, dat we mede in Nederland op een veilige manier hebben mogen opzetten, is het tijd om hiermee te stoppen. We hebben zoveel mensen in al die jaren ondersteund en opgeleid die dit prachtige en helende werk voortzetten in hun eigen praktijk of organisatie. 

Wij blijven ons bezighouden met het opleiden van Soul Coaches en Heartdancing® facilitators. Nationaal en internationaal. De ervaring die we in die 18 jaar hebben opgedaan in het neerzetten van een veilige setting waar innerlijk kind werk en trauma heling kunnen plaatsvinden, waar alles er mag zijn - en ook echt mag zijn - geven we graag door. Honderden mensen, zoniet duizenden, hebben we in onze trainingen al mogen begeleiden. Wij geloven dat je alleen zelf dit werk kan doen als je zelf ook blijft verder ontwikkelen en helen. Je eigen stukken, zodra ze zich aandienen, ook aankijkt. Je bent niet beter dan een ander. Je hebt hoogstens net iets meer ervaring op een bepaald vlak. Ons credo is dat we allemaal gelijk zijn en blijven, soms zijn we de teacher, soms de leerling. 

 

Er is nog een laatste EXTRA retraite gepland in december. Kijk op onze agenda voor de datum en reservering. 

 

27-04-2023

Brotherhood!

Brotherhood!

In december organiseren we een retraite alleen voor mannen. Om met elkaar te verbinden, onze kracht en kwetsbaarheid te delen. Te ervaren wie we ten diepste zijn en behoren te zijn! Als broeders onder elkaar. 

 

Een prachtig programma op een locatie in de bossen in Drenthe. Met uiteraard de veilige bedding die we geven, waar alles er mag zijn. Waar jij mag zijn, ontdekken wie je bent en je mannenkracht herpakken!

Hier vind je meer info. 

28-03-2023

Soul Coaches NL 2022-2023

Soul Coaches NL 2022-2023

Wederom hebben weer een groep Nederlandse Soul Coaches de eindstreep gehaald van de jaaropleiding. In zeven weekenden hebben intense diepe en transformerende processen plaatsgevonden. Zijn vriendschappen voor het leven ontstaan en vinden er levensveranderingen plaats bij velen. Meer vanuit het hart, dichter bij jezelf door trouw te zijn en jouw weg te bewandelen zoals jij dat wilt doen. Weten hoe je een veilige omgeving kan neerzetten voor anderen om diep hun eigen processen in te gaan, innerlijk kind werk te faciliteren met prachtige methoden. Trots op deze prachtige groep!

Volgend weekend duiken we met een groot deel ervan nog het 8e optionele Healing weekend in. De kers op de taart, maar ook zonder is dit een fantastisch jaar geweest met deze groep!
Gefeliciteerd allemaal!

 

28-01-2023

Vrouwen activiteiten

Vrouwen activiteiten

Tanja Faber, oprichter van De Gewijde Reis en Sacred Lotus, organiseert elke maand een samenzijn van vrouwen. Een dag of avond waarin je met je vrouw-zijn gaat verbinden en waarin elke keer een ander thema naar voren komt.

 

Het samenzijn van vrouwen werkt helend en versterkt de verbinding met je eigen vrouw-zijn. Je mag zakken in jezelf en ontvangen, naast al het geven dat wij als vrouwen doen. Een dag(deel) voor jezelf. Een cadeau dat je waard bent. 

 

In april Inner & Outer Beauty, in juni Queenscode en ademwerk.  

 

Voor meer informatie kijk op www.sacredlotus.nl of mail naar tanja@sacredlotus.nl 

08-01-2023

Uit de oude doos en nog steeds actueel

In de jaartraining Soul Coach besteden we ook een weekend aan focusing en de meditatie Licht van Compassie. Een meditatie die je helpt de beknellingen rond je hart te doen smelten. Het pantser dat we om ons hart hebben gebouwd om ons te beschermen tegen pijn. Pijn van/door anderen. Deze meditatie helpt je om compassie te vinden voor jezelf en degene(n) met wie je in verstrikking bent, ruzie hebt of niet weet hoe weer mee om te gaan. Een manier om eenzijdig conflicten en oordelen op te lossen, zonder dat je de ander hierbij nodig hebt. 

Om diep in je eigen hart te kijken en een manier te vinden om dat te bevrijden van beknellende pijn. 

 

In dit filmpje uit 2011 geeft het je al een introductie voor deze meditatie. 

 

24-11-2021

PUUR receptenboek immuunboost

PUUR receptenboek immuunboost

Lars en Tanja hebben een prachtig geïllustreerd recepten PUUR uitgegeven in het kader van hun immuunboost challenge. Een challenge waarin je in drie weken tijd je immuunsysteem een boost geeft door koolhydratenarm, suikervrij, gluten- en lactose vrij te eten. En de meeste mensen houden er blijvend resultaten aan over én nemen diverse van de tips over in hun dagelijkse leven. Velen vallen kilo's af (die er als teveel aan zaten) en verminderen in klachten (zoals overgangsklachten, ontstekingen, pijnen) of klachten zoals jicht, hypoglycemie verdwijnen!

 

Het boek bevat drie weken lang elke dag drie recepten: een gezonde smoothie, soep en avondmaaltijd. Je kan het boek PUUR hier aanschaffen. 

 

Als je de erbij behorende drie weken challenge wilt doen (kan online ieder moment instappen), vind je die hier

 

Lars en Tanja voelen zich door deze challenge vele malen fitter, helderder in hun hoofd, gezonder en zijn beide ook nog eens blijvend 20 respectievelijk 7 kilo kwijtgeraakt aan overgewicht. 

26-10-2021

CD's Lars Faber op mp3!

CD

Eindlijk, lang verwacht, zijn de twee door Lars Faber geproduceerde CD's Lady Ayahuasca en de chakra meditatie Lost Inner Worlds op mp3 te verkrijgen. 

 

De hard copy versie van beiden is ook nog steeds verkrijgbaar in onze webshop

 

Je kan de mp3 versies hier vinden:

 

CD Lost Inner Worlds

 

CD Lady Ayahuasca

 

 

Gouden penseelstreek (3)

10-03-2021

Rebirth of the Soul

Doordat onze 5 daagse Rebirth of the Soul niet in Portugal kan plaatsvinden, organiseren we hem nu in Nederland op basis van Nature Healing. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@degewijdereis.nl 

En bekijk onze documentaire wat je zoal kan verwachten. 

Datum wordt binnenkort bekend gemaakt!

 

 

09-10-2020

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

Lars zijn eerste boek De Gewijde Reis in nu ook vertaald in het Frans en Duits! Inmiddels dus al in 3 talen vertaald!

Met dank aan onze teamleden Denis van Melkebeke voor de Franse vertaling en dank aan Tanja Koch voor de Duitse vertaling. 

 

Via onze internationale website www.thesacredvoyage.com kan je de e-boeken na inschrijving voor de internationale nieuwsbrief gratis ontvangen.

09-10-2020

Gevoeligheidstest entheogenen

Gevoeligheidstest entheogenen

Lars heeft in 2006 al een test ontwikkeld waarmee je je gevoeligheid voor entheogene middelen kan onderzoeken. Doe hier de test en ontdek het zelf!

 

Link naar test:

https://degewijdereis.nl/home/files/Test_gevoeligheid_voor_entheogene_middelen.doc