NIEUWS

06-02-2020

15 jarig bestaan De Gewijde Reis

15 jarig bestaan De Gewijde Reis

Dit jaar bestaat ons bedrijf De Gewijde Reis 15 jaar!

 

Begonnen op een zolderkamer in Den Haag en uitgegroeid tot een organisatie die internationaal werkt en zeer ervaren is in het begeleiden van mensen in transformatieprocessen in een veilige setting. Ervaring in het werken met diverse medicijnplanten, maar vooral ook een totaalpackage aanbiedt wat door velen als life changing wordt ervaren. We werken met methoden ontwikkeld door Lars Faber die diepgaande en helende effecten hebben. En in veel retraites zijn de medicijnplanten de kers op de taart, maar zeker niet noodzakelijk om een life changing transformatie te ervaren. 

 

Vanwege ons jubileum geven we dit hele jaar 15% korting* op al onze retraites en weekenden met en zonder medicijnplanten

 

Kijk in onze agenda voor ons aanbod.

 

* muv jaartraining Soul Coach (NL en internationaal), boeken en cd's

 

 

 

 

06-02-2020

3 daagse Rebirth of the Soul

3 daagse Rebirth of the Soul

Van 6-8 maart faciliteren Lars en Tanja, oprichters van De Gewijde Reis, het meest diepgaande en helende programma van De Gewijde Reis. Een 3 daagse waardoor je weer voller in het leven komt te staan, weer echt mag zijn zoals je bent. Terughalen wat je in de loop van je leven kwijt bent geraakt aan sprankel en levenslust. Door op ontdekkingstocht te gaan in je lichaam.  De bekende dichter Rumi schreef: ‘The Wound is the place where the Light enters’.  Door de verwondingen, blokkades en emoties te gaan bevrijden die je tegenhouden om werkelijk vol te leven met de methoden Core Wound ademwerk, Soulretrieval en meer. 

 

De kracht van een vertrouwde veilige groep maakt dat je de verwondingen die je hebt opgelopen kan helen in een groep gelijkgestemden. De heling die we als mensen zo nodig hebben, gezien worden, gehoord worden en gesteund worden. Voelen dat we dit pad van groei en zelfontwikkeling niet alleen door hoeven te maken. 

 

In onze gelijknamige documentaire kan je zien wat je kan verwachten.

 

Indien er internationale deelnemers komen, zal de voertaal Engels zijn. 

 

Olv Lars & Tanja Faber, locatie Zaandam

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

17-01-2020

Film release over ons werk

De documentaire Rebirth of the Soul is gelanceerd op 4 januari 2020. We hebben een film gemaakt over ons werk en onze werkmethoden zonder de medicijnplanten. In een retraite met onze meest geavanceerde en al vele jaren beproefde methoden die mensen weer (opnieuw) in verbinding brengt met zielsdelen waar het contact mee verloren was. Met stukken in jou die geheeld mogen worden en waardoor je letterlijk meer ruimte krijgt om te leven.  Om een leven op te bouwen dat je vervulling geeft en weer verbindt met wie je werkelijk bent. Een programma dat je van binnenuit empowered. Dat je in een veilige setting volledig mag zijn wie je bent en waar je voor staat. Gedragen en gesteund door een tribe, een groep gelijkgestemden die elkaar van over de hele wereld treft en verbindt.

 

We geven in 2020 de volgende Rebirth of the Soul retraites:

6-8 maart, Zaandam, 3 daagse zonder medicijnplanten

29 maart - 4 april, Portugal, 5 daagse (met medicijnplanten)

6-12 juni, Portugal, 4 daagse (met medicijnplanten)

 

Bekijk ons werk in de documentaire hiernaast: 

 

29-09-2019

Stoppen met Ayahuasca

Einde tijdperk Ayahuasca bij De Gewijde Reis (1 okt. 2019)

 

De Gewijde Reis heeft besloten per direct niet meer te werken met de medicijnplant Ayahuasca in Nederland. Ondanks de in de afgelopen 15 jaar ontvangen feedback van onze deelnemers waarin ze de helende werking en life changing en positieve effecten beschrijven, voelen we dat het tijd en noodzakelijk is om te gaan stoppen met dit prachtige plantmedicijn. De recente negatieve publiciteit rondom ayahuasca (en geval(len) met dodelijke afloop), de wetgeving en handhaving die strenger gehanteerd zal gaan worden (uitspraak Hoge Raad in Santo Daime speelt hier een belangrijke rol in), maken dat we de beslissing hiervoor hebben genomen. Belangrijkste is nog dat we niemand in gevaar willen brengen door strengere handhavingsmaatregelen van overheid en politie. Niet onze deelnemers, niet ons team en ceremonieleiders en uiteraard niet onze prachtige organisatie en onszelf en ons gezin. 

 

We blijven uiteraard doorgaan met ons prachtige werk om mensen te (her)verbinden met hun essentie, met hun hart en ziel, alleen nu dus zonder Ayahuasca in Nederland. Wèl met onze andere werkmethoden zoals adem-en stemwerk, dans, Soulretrieval, Core Wound en natuurlijk Voyahuasca (wat volledig legaal is). Onze jaartraining in Nederland die weer start in januari 2020 en de Ayahuasca retraites in Portugal blijven doorgaan.

Concreet betekent het dat we alle nog geplande Ayahuasca retraites/weekenden in Nederland per direct omzetten in Voyahuasca weekenden geleidt door Lars en/of Tanja Faber of een van onze ceremonieleiders. 

 

We willen iedereen bedanken die met hart en ziel heeft gewerkt, ondersteund, ervaren en begeleidt bij onze Ayahuasca ceremonies en retraites. En dan een speciaal dank aan ons geweldige toegewijde en liefdevolle team en ceremonieleiders bij De Gewijde Reis! Dank aan alle reizigers die Ayahuasca retraites bij ons hebben ervaren. Door jullie en jullie feedback hebben we ons werk en setting iedere keer weer kunnen verbeteren en bewustwording in de wereld kunnen laten groeien. 

 

We hopen jullie gewoon te mogen blijven ontmoeten in onze retraites met en zonder Voyahuasca. In oktober maken we in Portugal een film over ons werk zonder de medicijnplanten. Werk dat net zo een diep en helend effect heeft als het werken met medicijnplanten. Zodra deze klaar is laten we het je uiteraard weten via onze nieuwsbrief en op deze website. 

 

Vanuit ons hart een liefdevolle groet,

Lars & Tanja Faber

 

Gouden penseelstreek (3)

03-09-2019

NIEUW bij De Gewijde Reis: Voyahuasca

In onze 7 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt afgelopen augustus hebben we de try out gehad met het nieuwe plantmedicijn dat we gaan gebruiken naast de retraites en weekenden met Ayahuasca. We hebben het beste van twee werelden gecombineerd: Ayahuasca (de liaan) en psylocibine en noemen het Voyahuasca. In onderstaand filmpje vertellen we wat het is, hoor je ervaringen van deelnemers en door wie het gegeven gaat worden en wanneer.

 

Nieuwsgierig? Kijk dan het filmpje!

 

 

05-08-2019

Individuele coaching door Lars Faber

Individuele coaching door Lars Faber

 

Lars biedt individuele coachingssessies aan van 1 tot 1,5 uur in Den Haag. Voor specifieke thema's die je wilt onderzoeken, of als je vastloopt in je dagelijkse leven en je bereidt bent jezelf nog beter te leren kennen, je afgesloten bent van je hart en / of je levensenergie en de verbinding met jezelf weer wilt terugvinden. Lars werkt met de combinatie van lichaam, hart en geest en samen ga je op onderzoek uit om te kijken waar de sleutel naar heling zit. 

 

Voor meer info of een afspraak mail met lars@degewijdereis.nl 

03-08-2019

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach van De Gewijde Reis, data bekend en inschrijving mogelijk

 

De data van de jaartraining 2020 zijn bekend. Deze training Soul Coach in 2020 zal je - naast dat het je eigen persoonlijke ontwikkelingsproces in laat gaan, laten ervaren en leren hoe we bij De Gewijde Reis onze deelnemers begeleiden vanuit bijzijn, liefdevolle ondersteuning en gewaarzijn. Het is voor mensen die mogelijk begeleider willen worden, voor je eigen persoonlijke ontwikkeling of voor mensen die uitbreiding willen van methodieken in hun eigen praktijk of juist een eigen praktijk willen starten.

 

Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan alvast aan. De jaartraining is ieder jaar volgeboekt. Voordat je plek definitief is vragen we je een intake formulier in te vullen met motivatie voor deelname. Deelname is pas definitief na ontvangst van de eerste betaaltermijn. Kijk voor meer info hieronder (lees meer) of reserveer in de webshop (reserveer jouw plek):

 

KNOP-lees-meer

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

16-05-2018

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Artikel van Lars Faber over Man zijn anno 2018 in tijdschrift Spiegelbeeld: lees het hier

 

Stel dat je van een andere planeet komt en van een afstandje ons huidige wereldbeeld zou aanschouwen. Zou je dan de conclusie kunnen trekken dat de man anno de 21e eeuw de weg kwijt is? Verdwaald in een vreemde droom, een soort collectieve gewelddadige identiteitscrisis. En als we de weg kwijt zijn, kunnen we die dan weer terugvinden?

page loading