NIEUWS

03-09-2019

NIEUW bij De Gewijde Reis: Voyahuasca

In onze 7 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt afgelopen augustus hebben we de try out gehad met het nieuwe plantmedicijn dat we gaan gebruiken naast de retraites en weekenden met Ayahuasca. We hebben het beste van twee werelden gecombineerd: Ayahuasca (de liaan) en psylocibine en noemen het Voyahuasca. In onderstaand filmpje vertellen we wat het is, hoor je ervaringen van deelnemers en door wie het gegeven gaat worden en wanneer.

 

Nieuwsgierig? Kijk dan het filmpje!

 

 

05-08-2019

Individuele coaching door Lars Faber

Individuele coaching door Lars Faber

 

Lars biedt individuele coachingssessies aan van 1 tot 1,5 uur in Den Haag. Voor specifieke thema's die je wilt onderzoeken, of als je vastloopt in je dagelijkse leven en je bereidt bent jezelf nog beter te leren kennen, je afgesloten bent van je hart en / of je levensenergie en de verbinding met jezelf weer wilt terugvinden. Lars werkt met de combinatie van lichaam, hart en geest en samen ga je op onderzoek uit om te kijken waar de sleutel naar heling zit. 

 

Voor meer info of een afspraak mail met lars@degewijdereis.nl 

03-08-2019

9 daagse Ayahuasca Soul Coach training, Portugal 2020

9 daagse Ayahuasca Soul Coach training, Portugal 2020

In februari 2020 organiseren we voor de 2e keer de 9 daagse training Ayahuasca Soul Coach. Hier leer je om met een aantal methoden die we bij De Gewijde Reis gebruiken te werken. Je begeleidt en ervaart allebei. Er vinden 4 ayahuasca ceremonies plaats waarbij je er 2 ervaart als Reiziger en 2 begeleidt. De methoden Core Wound, Ademwerk en Heartdancing worden ervaren en geteacht. Ook vindt er een teaching plaats over het brouwproces van Ayahuasca zodat je het zelf kan gaan brouwen. 

 

Voor wie: mensen die zelf een praktijk willen gaan opzetten, mensen die begeleider willen worden waar dan ook en voor je eigen ontwikkelingsproces. Want ook als begeleider heb je je eigen processen te blijven volgen. 

 

Deze training is in het Engels vanwege internationale deelnemers. 

 

Heb je interesse laat het ons weten via info@thesacredvoyage.com of verzeker je van je plek door de aanbetaling te doen:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

03-08-2019

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach van De Gewijde Reis, data bekend en inschrijving mogelijk

 

De data van de jaartraining 2020 zijn bekend. Deze training Soul Coach in 2020 zal je - naast dat het je eigen persoonlijke ontwikkelingsproces in laat gaan, laten ervaren en leren hoe we bij De Gewijde Reis onze deelnemers begeleiden vanuit bijzijn, liefdevolle ondersteuning en gewaarzijn. Het is voor mensen die mogelijk begeleider willen worden, voor je eigen persoonlijke ontwikkeling of voor mensen die uitbreiding willen van methodieken in hun eigen praktijk of juist een eigen praktijk willen starten.

 

Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan alvast aan. De jaartraining is ieder jaar volgeboekt. Voordat je plek definitief is vragen we je een intake formulier in te vullen met motivatie voor deelname. Deelname is pas definitief na ontvangst van de eerste betaaltermijn. Kijk voor meer info hieronder (lees meer) of reserveer in de webshop (reserveer jouw plek):

 

KNOP-lees-meer

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

03-08-2019

4 daagse Ayahuasca retraite Portugal oktober

4 daagse Ayahuasca retraite Portugal oktober

In het heerlijke zuiden van Portugal op een magische rustgevende plek in de natuur gaan we in oktober weer een 4 daagse Ayahuasca retraite organiseren. Je neemt deel aan twee Ayahuasca ceremonies nadat we samen een voorbereidende dag hebben gehad met sharing, Heartdancing en ademwerk. Allemaal vormen om je te verbinden met je lichaam en je systeem te openen en ontvankelijk te maken voor de inzichten die de moederplant ons kan geven. De laatste dag is een dag van integratie. Je verblijft er 5 nachten in of het hoofdgebouw of in 2 persoonscabins in de vallei. Echt helemaal tijd voor JOU!

 

Wil je in het najaar je in de heerlijke temperaturen van Zuid Europa verbinden met jezelf en met een mooie groep internationale mensen, schrijf je dan in via onze webshop of neem contact op met info@thesacredvoyage.com 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

19-07-2019

Gratis Film retraite in Portugal

Gratis Film retraite in Portugal

In oktober gaan we een film maken in Portugal over ons werk bij De Gewijde Reis en vooral de werkmethoden die we al jaren met veel toewijding en effect toepassen (zonder Ayahuasca). Methoden als Core Wound, Soulretrieval & Ademwerk worden in deze film uitgelicht. 

We zoeken mensen die aan deze retraite willen mee doen, die ervaring hebben met proces- en lichaamswerk en waar dit werken aan jezelf je leven heeft veranderd en die uiteraard hiermee naar buiten willen komen. 

 

Deelname aan de retraite is gratis, je betaalt alleen voor de verblijfskosten en je transportkosten (ticket/taxi). 

 

Heb je interesse dan kan je binnenkort meer hierover lezen in onze nieuwsbrief of al informatie inwinnen via tanja@degewijdereis.nl. We vragen je bij aanmelding of interesse kort je motivatie en achtergrond te beschrijven (geen CV) waarom jij hieraan mee zou willen doen. 

 

Filmmaker Thijs Tuijt zal deze productie gaan maken in samenwerking met De Gewijde Reis. 

 

Gouden penseelstreek

19-07-2019

Ayahuasca en borst kanker, leren van jezelf te houden

Een prachtig interview met Bianca over haar ervaring met de 6 daagse 'Leef het leven waar je van droomt' in 2018.

 Ayahuasca en de werkmethoden bij De Gewijde Reis hebben Bianca geholpen in haar proces en omgang met borstkanker. Maar vooral in hoe ze nu naar zichzelf kijkt en met zich zelf omgaat. Kijk hier wat haar ervaring is geweest. 

 

Gouden penseelstreek

 

 

25-09-2018

Update De Gewijde Reis

Update De Gewijde Reis

Het is een tijdje stil geweest op deze plek. Achter de schermen worden er veel voorbereidingen gedaan voor de weekenden en retraites in het laatste kwartaal van dit jaar en ook de planning voor 2019 komt er aan! Daarnaast zijn we met een deel van het team van De Gewijde Reis een heel weekend bij elkaar geweest om te trainen en ervaren in Sacred Breath (holotropisch ademwerk). Een prachtige vorm van ademwerk die 3 uur duurt en wordt afgesloten met het op papier zetten in creatieve vorm van je ervaring (mandala). In november 2018 vind het eerste Sacred Breath weekend plaats (https://degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=51&products_id=493). 

 

Lars is bezig met geheel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van relaties en Tanja bereidt zich voor op de jaartraining 2019 en de Portugal retraites die komend jaar 4x worden gegeven. De vijfdaagse Rebirth of the Soul die altijd in het voorjaar plaatsvond in Nederland wordt verschoven naar Portugal (1-5 april 2019, Algarve). 

En de 6 daagse in de zomer wordt een 7 daagse Leef het leven waar je van droomt (Noord Holland). 

 

Daarnaast hebben we een geheime facebook groep opgezet The Sacred Voyage waar je lid van kan worden zodra je bij ons een weekend of retraite hebt ervaren. Een pagina waar je je kan verbinden met gelijkgestemden, waar ervaringen kunnen worden gedeeld, waar je kan delen en vragen stellen als je problemen hebt met de integratie van je Ayahuasca ervaring en waar je ook updates krijgt over alles wat we binnen De Gewijde Reis doen. Op dit moment is er een 21 dagen challenge geopend waarin je je favoriete muziek kan delen. Als je lid van deze groep wilt worden en je hebt bij ons ooit een Ayahuasca ervaring gehad, meld je dan aan bij info@degewijdereis.nl zodat zij je kunnen toevoegen. 

 

We wensen je alvast een mooi begin van de herfst toe en wellicht gaan we elkaar ergens (weer) ontmoeten!

 

 

 

 

25-08-2018

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

Ayahuasca Soul Coach training in Portugal februari 2019

 

Van 7-16 februari 2019 vindt de eerste internationale 9 daagse Ayahuasca Soul Coach training (basics) plaats in Portugal. In deze training leer je de basics m.b.t. het begeleiden van mensen in Ayahuasca processen, het begeleiden bij ademwerk, krijg je teachings van Lars & Tanja Faber en leer je de fijne kneepjes van het brouwen van de Ayahuasca zoals die bij De Gewijde Reis wordt gebruikt. Deze training vindt plaats in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen hieraan deelnemen.

 

Meer info en aanmelding via: 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

19-08-2018

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

 

Twee dagen geleden sloten we onze internationaal bezochte 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt af. Met deelnemers uit Australië, Canada, Verenigde Emiraten, Amerika en Europa, wat een droom om met zoveel verschillende culturen en unieke mensen bij elkaar te mogen zijn en de diepte van hun essentie in te mogen duiken. Te mogen delen, helen, huilen, lachen, genieten en loslaten. Ruimte te creëren in ieder van ons, ook bij het team, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn en kunnen gaan staan en leven voor onze dromen. 

 

Besloten dat we er volgend jaar een 7 daagse retraite van gaan maken. Met zweethutten, Ayahuascaceremonies, stemwerk, Sacred Breath (holotropisch ademwerk), Soulretrievals, Heartdancing, integratieworkshops, sharinggroepen en nog veel meer. 

 

Heb je dit jaar gemist en wil je er wel bij zijn volgend jaar, dan kan je al in je agenda noteren:

 

9-16 augustus 2019

 

Leef jij het leven waar je van droomt?

 

Gouden penseelstreek (3)

 

page loading