NIEUWS

17-06-2019

DGR en Ayahuasca op TV bij Een Vandaag

Vorige week werd Lars geïnterviewd voor het televisieprogramma Een Vandaag op NPO. Afgelopen tijd komt Ayahuasca steeds meer in de media, positief en negatief. Naar aanleiding van een vermeend incident (waar bleek achteraf toch geen Ayahuasca in het spel te zijn) en de opinies die gegevens worden in de media, werd gevraagd hoe hij en DGR naar de hele situatie kijken. 

 

Als je het hebt gemist en alsnog wilt bekijken, klik dan hier.

 

Lars tv Een vandaag

29-04-2019

The Essence of Being, Portugal

The Essence of Being, Portugal

4 daagse retraite in Portugal

 

Dankbaar dat we begin juni weer afreizen naar zuid Portugal voor onze 4 daagse retraite The Essence of Being. Een internationale retraite in prachtige natuur, zon, vlakbij Faro waarin je terug mag gaan naar je eigen natuur, je eigen essentie en je alleen maar hoeft te zijn. Waar we sharing, ademwerk, heartdancing en twee ceremonies gaan doen. En nog een integratiedag voordat je weer naar huis gaat of nog een paar dagen langer in het zonnige zuiden blijft. 

 

Er zijn nog plekken dus mocht je zin hebben in warmte, zon en tijd en ruimte voor jezelf, duiken in je eigen essentie, in de vertraging gaan: voel je welkom!

 

Datum: 2-7 juni 2019

Locatie: prachtige venue in de Algarve

Prijs: € 735 incl accomodatie/catering/retraite workshops

Voertaal is Engels

Meer info via info@thesacredvoyage.com 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

20-04-2019

Sacred Breath 3 daagse, holotropisch ademwerk

Sacred Breath 3 daagse, holotropisch ademwerk

Van 3-5 Mei vind de 3 daagse Sacred Breath plaats. Een weekend ZONDER de medicijnplanten. Voor mensen die kennis willen maken met onze organisatie, voor mensen die de verdieping van hun processen willen blijven opzoeken maar dan zonder de medicijnplanten en voor mensen die eens langere ademwerk sessies willen dan die we in een healingweekend faciliteren. Deze ademwerk sessies (holotropisch ademwerk) duren 3 uur ipv 1 uur. Hiermee bereik je dezelfde staat als in een Reis met psychedelica alleen dan puur alleen met je adem als tool. Het is echt magisch. Maar waar het vooral om gaat is dat je weer ruimte creëert in in je lichaam doordat je lichaam exact weet wat er los mag worden gemaakt en bevrijd. Na de sessies is er ruimte om je ervaring uit te drukken in creatie op papier, zodat je de ervaring altijd kan terug 'zien'. In dit weekend vinden 4 sessies van 3 uur plaats. 

 

Het weekend begint op 2 mei in de avond (uitleg) en duurt tot 5 mei 18 uur en vindt plaats in Zaandam in onze heerlijke ruime locatie. Je mag gewoon eten dus geen vasten nodig ;-) 

Leiding door Tanja Faber en Joannie van Rijswijk, beiden getraind in Tjechië bij het Stanislav Grof Instituut. 

 

Meer informatie bij info@thesacredvoyage.com. of reserveer je plek via onze webshop:https://degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=51&products_id=514 

 

Gouden penseelstreek

25-09-2018

Update De Gewijde Reis

Update De Gewijde Reis

Het is een tijdje stil geweest op deze plek. Achter de schermen worden er veel voorbereidingen gedaan voor de weekenden en retraites in het laatste kwartaal van dit jaar en ook de planning voor 2019 komt er aan! Daarnaast zijn we met een deel van het team van De Gewijde Reis een heel weekend bij elkaar geweest om te trainen en ervaren in Sacred Breath (holotropisch ademwerk). Een prachtige vorm van ademwerk die 3 uur duurt en wordt afgesloten met het op papier zetten in creatieve vorm van je ervaring (mandala). In november 2018 vind het eerste Sacred Breath weekend plaats (https://degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=51&products_id=493). 

 

Lars is bezig met geheel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van relaties en Tanja bereidt zich voor op de jaartraining 2019 en de Portugal retraites die komend jaar 4x worden gegeven. De vijfdaagse Rebirth of the Soul die altijd in het voorjaar plaatsvond in Nederland wordt verschoven naar Portugal (1-5 april 2019, Algarve). 

En de 6 daagse in de zomer wordt een 7 daagse Leef het leven waar je van droomt (Noord Holland). 

 

Daarnaast hebben we een geheime facebook groep opgezet The Sacred Voyage waar je lid van kan worden zodra je bij ons een weekend of retraite hebt ervaren. Een pagina waar je je kan verbinden met gelijkgestemden, waar ervaringen kunnen worden gedeeld, waar je kan delen en vragen stellen als je problemen hebt met de integratie van je Ayahuasca ervaring en waar je ook updates krijgt over alles wat we binnen De Gewijde Reis doen. Op dit moment is er een 21 dagen challenge geopend waarin je je favoriete muziek kan delen. Als je lid van deze groep wilt worden en je hebt bij ons ooit een Ayahuasca ervaring gehad, meld je dan aan bij info@degewijdereis.nl zodat zij je kunnen toevoegen. 

 

We wensen je alvast een mooi begin van de herfst toe en wellicht gaan we elkaar ergens (weer) ontmoeten!

 

 

 

 

25-08-2018

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

Ayahuasca Soul Coach training in Portugal februari 2019

 

Van 7-16 februari 2019 vindt de eerste internationale 9 daagse Ayahuasca Soul Coach training (basics) plaats in Portugal. In deze training leer je de basics m.b.t. het begeleiden van mensen in Ayahuasca processen, het begeleiden bij ademwerk, krijg je teachings van Lars & Tanja Faber en leer je de fijne kneepjes van het brouwen van de Ayahuasca zoals die bij De Gewijde Reis wordt gebruikt. Deze training vindt plaats in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen hieraan deelnemen.

 

Meer info en aanmelding via: 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

19-08-2018

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

 

Twee dagen geleden sloten we onze internationaal bezochte 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt af. Met deelnemers uit Australië, Canada, Verenigde Emiraten, Amerika en Europa, wat een droom om met zoveel verschillende culturen en unieke mensen bij elkaar te mogen zijn en de diepte van hun essentie in te mogen duiken. Te mogen delen, helen, huilen, lachen, genieten en loslaten. Ruimte te creëren in ieder van ons, ook bij het team, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn en kunnen gaan staan en leven voor onze dromen. 

 

Besloten dat we er volgend jaar een 7 daagse retraite van gaan maken. Met zweethutten, Ayahuascaceremonies, stemwerk, Sacred Breath (holotropisch ademwerk), Soulretrievals, Heartdancing, integratieworkshops, sharinggroepen en nog veel meer. 

 

Heb je dit jaar gemist en wil je er wel bij zijn volgend jaar, dan kan je al in je agenda noteren:

 

9-16 augustus 2019

 

Leef jij het leven waar je van droomt?

 

Gouden penseelstreek (3)

 

29-07-2018

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

De foto's van ons strandfestival op 21 juli 2018 in Scheveningen zijn te zien via onze facebookpagina De Gewijde Reis of bij event pagina van strandfestival I SEE YOU @ the Beach

Wil je er volgend jaar ook bij zijn, noteer dan alvast 20 juli 2019 in je agenda!

 

 

1-458

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

16-05-2018

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Artikel van Lars Faber over Man zijn anno 2018 in tijdschrift Spiegelbeeld: lees het hier

 

Stel dat je van een andere planeet komt en van een afstandje ons huidige wereldbeeld zou aanschouwen. Zou je dan de conclusie kunnen trekken dat de man anno de 21e eeuw de weg kwijt is? Verdwaald in een vreemde droom, een soort collectieve gewelddadige identiteitscrisis. En als we de weg kwijt zijn, kunnen we die dan weer terugvinden?

page loading