NIEUWS

08-06-2021

Extra Voyahuasca weekend juli

Omdat er veel vraag is naar onze retraites in de zomerperiode hebben we een extra Voyahuasca weekend ingepland. En wel op een hele fijne kleine locatie waar je met maximaal 10 deelnemers ceremonie in gaat. 

Op een heerlijk afgelegen plek met veel groen. Verblijf op 1 en 2 persoonskamers. 

 

Wil je met je vriendin/vriend/partner een speciale ervaring in gaan? Kijk dan hier voor meer informatie en aanmelding

 

 

 

10-03-2021

Rebirth of the Soul

Doordat onze 5 daagse Rebirth of the Soul niet in Portugal kan plaatsvinden, organiseren we hem nu in Nederland met de moederplant. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@degewijdereis.nl 

 

En bekijk onze documentaire wat je zoal kan verwachten. 

 

Datum wordt binnenkort bekend gemaakt!

 

 

10-03-2021

Soul Coach jaartraining 2021-2022

De inschrijving voor de Soul Coach jaartraining in Nederland is gestart (Nederlandstalig). Deze training duurt 7 weekenden en leert je hoe je anderen kan begeleiden in diepe transformatieprocessen in een veilige setting. En daarnaast duik je je eigen processen in om anderen nog beter te kunnen ondersteunen. Een win-win dus!

 

Het laatste weekend is optioneel (weekend 8) en kan je leren hoe je met medicijnplanten kan begeleiden!

 

Start: oktober 2021

 

Meer informatie op onze website.

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

27-12-2020

Dankbaarheid en wens voor 2021

Dankbaarheid en wens voor 2021

In deze tijd van het jaar staan we stil bij hoe speciaal het toch is dat we dit werk mogen en kunnen doen. Zeker in deze tijd. Een tijd waarin zoveel onzeker is en wordt. Het iedere keer weer schakelen was en zal zijn met hoe het gaat in maatregelen land. Mogen we blijven werken of niet? Of we het er nu meer eens zijn of niet.

 

Dankbaar dat jullie de moed hebben genomen om het afgelopen jaar trainingen en retraites bij ons te komen doen, in Nederland en Portugal. Dankbaar voor ons team dat altijd met zoveel liefde en toewijding zich bewegen en inzetten op onze trainingen en retraites. Ondersteuning geven aan alle deelnemers, ongeacht wat voor achtergrond, zienswijze of wat dan ook. Iedereen is altijd bij ons gelijk.

 

Iedereen is welkom met een open mind en de bereidheid om naar zichzelf te kijken. Het is makkelijk te wijzen naar anderen, maar weet dat er altijd meerdere vingers van de hand naar jezelf wijzen. En dat gaan al onze deelnemers én teamleden aan.

 

Dankbaar voor alle bestaande en nieuwe verbindingen. Dankbaar voor het afgelopen gekke jaar 2020 waarin we allemaal onze eigen lessen hebben mogen leren. 

 

We hopen jullie ook weer in 2021 te mogen verwelkomen. Vanuit ons hart, in verbinding met jezelf en elkaar. 

 

We wensen jullie een hele mooie jaarwisseling en alle liefde, gezondheid, creativiteit en geluk in 2021!

 

10-10-2020

Soul Coach jaartraining 2021 NL

In januari 2021 start weer een nieuwe cyclus Soul Coach. Een jaartraining met 7 weekenden en een 8e optioneel weekend (met medicijnplanten). 

In die 7 weekenden leer je diverse methodieken om anderen te begeleiden in diepe zielsstukken. Een traject van onderzoek in jezelf, verbinding met je lijf, met anderen in alle puurheid. Van ziel tot ziel, van hart tot hart. Zonder oordeel, zonder opsmuk. Zijn met alles wat er is en gezien wil worden. 

 

Wil jij anderen steunen en begeleiden in het hervinden van hun pad, het helen van kindstukken? Wil jij onderdeel zijn van een tribe, een groep mensen die er écht voor elkaar zijn, elkaar echt zien zoals ze zijn? Wil jij jezelf een cadeau geven? 

Kijk dan dit filmpje om te bepalen of deze jaartraining iets voor je is!

 

Gouden penseelstreek (3)

09-10-2020

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

Lars zijn eerste boek De Gewijde Reis in nu ook vertaald in het Frans en Duits! Inmiddels dus al in 3 talen vertaald!

Met dank aan onze teamleden Denis van Melkebeke voor de Franse vertaling en dank aan Tanja Koch voor de Duitse vertaling. 

 

Via onze internationale website www.thesacredvoyage.com kan je de e-boeken na inschrijving voor de internationale nieuwsbrief gratis ontvangen.

09-10-2020

Gevoeligheidstest entheogenen

Gevoeligheidstest entheogenen

Lars heeft in 2006 al een test ontwikkeld waarmee je je gevoeligheid voor entheogene middelen kan onderzoeken. Doe hier de test en ontdek het zelf!

 

Link naar test:

https://degewijdereis.nl/home/files/Test_gevoeligheid_voor_entheogene_middelen.doc

 

 

 

 

25-06-2020

6 daagse Soul Coach training, Portugal oktober 2020

6 daagse Soul Coach training, Portugal oktober 2020

In oktober 2020 organiseren we voor de 1e keer de 6 daagse training Soul Coach (module II). Hier leer je om met een aantal methoden die we bij De Gewijde Reis gebruiken te werken. Je begeleidt en ervaart allebei. Er vinden 2 ceremonies plaats waarbij je er 1 ervaart als Reiziger en 1 begeleidt. Daarnaast leer je werken met de methoden Sacred Language of the Heart ademwerk, Soul Retrieval en Licht van Compassie, Heartdancing en sharinggroepen.  

 

Voor wie: mensen die zelf een praktijk willen gaan opzetten, mensen die begeleider willen worden waar dan ook en voor je eigen ontwikkelingsproces. Want ook als begeleider heb je je eigen processen te blijven volgen. Je hoeft niet eerst module I te hebben gevolgd om module II te kunnen volgen. 

 

Deze training is in het Engels vanwege internationale deelnemers. De Soul Coaching training is geaccrediteerd door het CRKBO. 

 

Meer informatie op onze website of verzeker je van je plek door de aanbetaling te doen:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

24-06-2020

Licht van Compassie

Licht van Compassie

Licht is de basis van alles wat we waar kunnen nemen. Lars heeft een filmpje gemaakt over het helder witte Licht. Over hoe we het al vroeg in ons leven kwijt zijn geraakt. En weer terug kunnen vinden, via het hart...

17-01-2020

Film release over ons werk

De documentaire Rebirth of the Soul is gelanceerd op 4 januari 2020. We hebben een film gemaakt over ons werk en onze werkmethoden zonder de medicijnplanten. In een retraite met onze meest geavanceerde en al vele jaren beproefde methoden die mensen weer (opnieuw) in verbinding brengt met zielsdelen waar het contact mee verloren was. Met stukken in jou die geheeld mogen worden en waardoor je letterlijk meer ruimte krijgt om te leven.  Om een leven op te bouwen dat je vervulling geeft en weer verbindt met wie je werkelijk bent. Een programma dat je van binnenuit empowered. Dat je in een veilige setting volledig mag zijn wie je bent en waar je voor staat. Gedragen en gesteund door een tribe, een groep gelijkgestemden die elkaar van over de hele wereld treft en verbindt.

 

We geven in 2020 de volgende Rebirth of the Soul retraites:

6-8 maart, 4-6 september Zaandam, 3 daagse zonder medicijnplanten

29 maart - 4 april, Portugal, 5 daagse (met medicijnplanten)

6-12 juni, Portugal, 4 daagse (met medicijnplanten)

 

Bekijk ons werk in de documentaire hiernaast: 

 

page loading