Nieuws

15-05-2024

Opleidingen in PORTUGAL!!

Opleidingen in PORTUGAL!!

Jaaaaa.... we gaan weer opleidingen geven in Portugal! De modules van de opleiding voor internationaal Soul Coach, plant medicijn begeleider, gaan vanaf november 2024 voornamelijk in Portugal plaatsvinden. Het geeft een extra dimensie om in de natuur bezig te zijn met innerlijk werk en plantmedicijnen. 

 

In november 2024 nemen Tanja en haar team je mee om je alles te leren over het begeleiden in plantmedicijn ceremonies, Soul Retrievals, Ademwerk en negatieve overtuigingen en de krachtige door Lars Faber geproduceerde vergevingsmeditatie Licht van Compassie. Uiteraard ervaar je alle onderdelen als deelnemer én leer je hoe erin te begeleiden. Learning on the job!

Er zijn nog enkele plekken vrij voor module II in november in de Algarve in Portugal. De opleidingsmodule wordt gegeven in het Engels. 
Kijk hier voor meer info of meld je gelijk aan

15-05-2024

Nieuwe locatie Oegstgeest

Nieuwe locatie Oegstgeest

Zoals je wellicht al hebt gelezen of gehoord gaan we onze vertrouwde stek in Zaandam, onze Sacred Temple, eind juli verlaten. Het pand wordt gesloopt en er komen appartementen te staan. Daarom waren we al een hele tijd op zoek naar een prachtige nieuwe plek. En die hebben we gevonden!

 

We gaan vanaf oktober 2024 onze intrek neme in het voormalige receptiegebouw van een GGZ instelling. De theaterzaal gaat onze opleidingsruimte worden! Het pand is prachtig gelegen in het groen, grenzend aan een bos met een ruim grasveld erbij. De locatie is goed bereikbaar per OV (bushalte voor de deur) en ligt 7 minuten van station Leiden. 

Momenteel zijn we druk aan het klussen om de locatie helemaal 'eigen' te maken. Mocht je het leuk vinden om te komen helpen met opbouwen in Oegstgeest, of afbouwen in Zaandam, laat het ons weten (info@soulcoachinstitute.com). 

 

Op 26 oktober 2024 gaan we de locatie feestelijk openen met workshops overdag & Ecstatic Dance in de avond. Meer info volgt binnenkort via nieuwsbrief of zie de agenda

11-02-2024

Dag workshops met Lars & Tanja Faber

Dag workshops met Lars & Tanja Faber

In juni zijn er twee verschillende dagworkshops met o.a. Breathwork Bliss, Cacao, Kundalini Touch maar ook Trauma Release Breathwork. 

De eerste dag op 15 juni olv Lars & Tanja Faber, de tweede dag is op 16 juni olv Lars & Tobias Faber. 

Kijk voor info in onze webshop bij genoemde data. 

 

10-02-2024

Ecstatic Dance & workshops in Zaandam

Ecstatic Dance & workshops in Zaandam

De laatste maanden in de Sacred Temple gaan we elke maand minimaal 1x een heerlijke dansavond organiseren!

 

Een workshop vooraf o.a. Breathwork Bliss door Tobias & Lars Faber of cacao & Heartdancing met Tanja Faber, Soul Singing en daarna dan de Ecstatic Dance avond met resident Dejay Tobi & DJ Le Fabre (en in mei DJ Yarun Dee). Dansen in je eigen flow, zonder woorden, op blote voeten, met superfijne mensen. Voel je welkom om te ontdekken en je eigen dansreis te maken of als je wilt af en toe met anderen. Data en meer info vind je op onze website

  

 

02-02-2024

10 jaar Sacred Temple Zaandam

10 jaar Sacred Temple Zaandam

Op 1 februari 2024 vierden we ons tien jarig bestaan van de locatie in Zaandam: onze Sacred Temple. 

 

Een heerlijk feest van verbinding en dans zonder woorden met resident Deejays Tobi & Le Fabre. Vooraf een cacao ritueel en breathwork bliss workshop om ons te openen en te verbinden. 

Dank voor ieder die hier aanwezig was! Het komende half jaar organiseren we minimaal 1 x per maand een Ecstatic Dance avond in Zaandam. Kijk op de agenda voor de data. 

17-12-2023

Portugal 5 daagse retraite

Portugal 5 daagse retraite

We stoppen per 1 januari 2024 met het faciliteren van ceremonies en retraites in Nederland. Echter een keer per jaar blijven we een retraite organiseren in Portugal. 

Zo ook in 2024: in juni nemen Tanja en haar team je mee op avontuur in de Healing, Biss &  Magic retraite. In een nieuw programma mag je je laten meenemen in de magie van het leven en jouw binnenwereld. Laat je verrassen en ervaar hoe je bliss, heling en magie kan beleven én ceremonies in de natuur kan ervaren!


Meer info vind je hier

UPDATE april: VOL, wachtlijst

14-09-2023

Heartdancing® in beeld

Super trots op de film die voor de zomer is gemaakt over Heartdancing®!

 

Heartdancing® gebruiken we al meer dan 10 jaar in onze retraites om mensen te helpen openen, te verbinden met zichzelf en elkaar, om zo een veilig veld neer te zetten om verder de diepte in te kunnen gaan. Een geweldige manier voor innerlijke groei, maar vooral ook voor verbinding in een nieuwe groep. 

 

Tanja heeft in 2022 een basisopleiding Heartdancing® opgezet, die in december 2023 alweer voor de 3e keer van start gaat.  In vijf blokken van elk twee dagen, leer je hoe je een workshop opzet en kan inzetten in je retraite, festival of losse workshop activiteit. Een deel van de groep komt om het ook daadwerkelijk te gaan geven, een ander deel komt alleen voor het eigen proces. Heartdancing® gaat namelijk niet over pasjes leren of goed of mooi kunnen dansen. Het gaat erom of je je kan en mag gaan bevrijden van beperkingen die je ervaart in bewegen en jezelf zijn. Het is een innerlijke reis, elke keer weer. 

 

Lees hier meer over de opleiding. Wil je eens Heartdancing® ervaren? Kom dan naar een supervisie workshop van studenten of naar een van de workshops die gegeven gaan worden voor het examen

24-11-2021

PUUR receptenboek immuunboost

PUUR receptenboek immuunboost

Lars en Tanja hebben een prachtig geïllustreerd recepten PUUR uitgegeven in het kader van hun immuunboost challenge. Een challenge waarin je in drie weken tijd je immuunsysteem een boost geeft door koolhydratenarm, suikervrij, gluten- en lactose vrij te eten. En de meeste mensen houden er blijvend resultaten aan over én nemen diverse van de tips over in hun dagelijkse leven. Velen vallen kilo's af (die er als teveel aan zaten) en verminderen in klachten (zoals overgangsklachten, ontstekingen, pijnen) of klachten zoals jicht, hypoglycemie verdwijnen!

 

Het boek bevat drie weken lang elke dag drie recepten: een gezonde smoothie, soep en avondmaaltijd. Je kan het boek PUUR hier aanschaffen. 

 

Als je de erbij behorende drie weken challenge wilt doen (kan online ieder moment instappen), vind je die hier

 

Lars en Tanja voelen zich door deze challenge vele malen fitter, helderder in hun hoofd, gezonder en zijn beide ook nog eens blijvend 20 respectievelijk 7 kilo kwijtgeraakt aan overgewicht. 

26-10-2021

CD's Lars Faber op mp3!

CD

Eindlijk, lang verwacht, zijn de twee door Lars Faber geproduceerde CD's Lady Ayahuasca en de chakra meditatie Lost Inner Worlds op mp3 te verkrijgen. 

 

De hard copy versie van beiden is ook nog steeds verkrijgbaar in onze webshop

 

Je kan de mp3 versies hier vinden:

 

CD Lost Inner Worlds

 

CD Lady Ayahuasca

 

 

Gouden penseelstreek (3)