Ecstatic dance agenda 2022

Stichting The Sacred Voyage is een levensbeschouwelijke organisatie die middels het onderhouden van een spirituele en levensbeschouwelijke gemeenschap haar gebruikers middels samenkomst, ritueel en ceremonie mogelijk maakt zelf het mysterie te ervaren, te verdiepen en /of scholing te ontvangen om het gedachtegoed door te geven.
Ze organiseert o.a. bijeenkomsten van samen zijn om dansend te verbinden met jezelf en elkaar om het goddelijke te ontmoeten. Al deze bijeenkomsten zijn in onze Sacred Temple in Zaandam, Oostzijde 355, 1508 EP.

Meer informatie

 

Wil je op de hoogte blijven van updates over deze avonden? 

Via onze telegram groep houden we je op de hoogte over de aankomende bijeenkomsten Supreme Lovers Ecstatic Dance. Aanmelden kan door op de volgende knop te klikken.

nieuwsbrief-aanmelden-knop

Cacao SL ED Zaandam juli 2022

 

Agenda 2022

Vanaf maart geven we eens in de twee-drie weken een avond verbinden met jezelf en elkaar via de dans zonder woorden. Om zo het goddelijke in onszelf te mogen ontdekken. 

November

24 november: Supreme Lovers Ecstatic Dance avond in Zaandam, Tantric Dance met Rakesh & Elfriede  en Ecstatic Dance met DJ Le Fabre, 18.30-22.15  info via info@degewijdereis.nl 

December

9 december: Supreme Lovers Ecstatic Dance avond in Zaandam,  DJ Tobi, 18.30-22.15, info via info@degewijdereis.nl 

22 december: Supreme Lovers Ecstatic Dance avond in Zaandam, Klank en Heartdancing  en DJ Tobi, 18.30-22.15  info via info@degewijdereis.nl