Portugal retraites - Algarve 

In de prachtige natuur van de Algarve huren we afwisselend twee locaties waar we onze retreats met medicijnplanten organiseren. Door in de natuur te zijn kan je de stress van alledag loslaten en wordt het gemakkelijker om je over te geven aan het programma dat je diep meeneemt in je binnenwereld.  

We hebben een prachtige retraite met medicijnplanten waar zo goed als alle methoden ontwikkeld binnen De Gewijde Reis ervaren kunnen worden en je diep meenemen in innerlijk kind processen maar ook in levensvraagstukken.  Deze retraite heet The Rebirth of the Soul (net als de documentaire).

We  hebben 4 typen retraites met de moeder plant als onderdeel. Ze zijn in de teksten hieronder beschreven.:

Alle retraites en trainingen vinden in het Engels plaats. 

Lees alle informatie goed door zodat je goed voorbereid start en weet wat je kan verwachten op onze retraites. 

Scroll naar beneden voor de informatie per retraite. 

5 daagse retraite: The Rebirth of the Soul 

Portugal retraite met plant medicijn 

Deze retraite wordt geleid door oprichters Lars Faber & Tanja Faber-Baetsen.

Voertaal Engels, maximaal 25 deelnemers

The Rebirth of the Soul
A once in a lifetime adventure of self discovery and healing.

This is The Sacred Voyage's most advancd healing program. All our knowledge and experience is focused in this program, that is build around Rumi's famous quote: "The Wound is the Place where the Light enters".

In this retreat you'll find out all about your woundings, where to locate them in your body and even more important: how to liberate the stuck blockages and frozen emotions. With the goal to be more open, loving and expressive to live life to the fullest, as the most complete full version of YOU.

The process starts weeks in advance to your retreat with your biography, with special designed questions that help to reveal hidden information about your past. In the retreat we use the techniques we demonstrate in the movie The Rebirth of the Soul, like Timeline, Heartdancing, Core Wound Breathwork and Soul Retrieval. With your fellow participants you'll create a strong healing tribe, and the experienced Sacred Voyage guides guide your proces save, loving and careful.

With two ceremonies. 

In het bijgaande document vind je de voorbereidende informatie voor deze retraite. Begin er op tijd aan omdat er gevraagd worden een biografie te maken (en dat kost tijd!). 

Voorbereiding informatie PDF

4 daagse retraite: the Essence of Being 

Deze 4 daagse retraite met de moederplant brengt je terug naar je eigen essentie, naar je zijn: the Essence of Being. Bovenop een berg met een prachtig uitzicht over de omgeving. Naar beneden wandelend de vallei in naar de knusse cabines is een metafoor voor de reis die je in deze retraite gaat maken. Afdalen naar je eigen essentie. 

Eerste dag met sharing, heartdancing en ademwerk. Dan twee ceremoniedagen en de laatste dag is integratiedag die ook echt nodig is. Met sharing, integratieworkshop, Heartdancing en afsluitend buffet. De volgende dag is checkout na het ontbijt. 

Deze retraite wordt geleid door Tanja-Baetsen, medeoprichtster van De Gewijde Reis. 

In het bijgaande document vind je de voorbereidingen voor deze retraite.

Voertaal is Engels. Maximaal 25 deelnemers

Download voorbereiding info

9 daagse: Soul Coach Training (module 1)

In deze 9 daagse internationale Soul Coach Training (1) leer je de basis methoden die nodig zijn om als trainer/begeleider een veilige setting neer te zetten voor deelnemers die hun innerlijke wereld induiken en transformatieprocessen doorgaan. Teachings door Lars en Tanja: leren hoe Core Wound ademwerk te facililteren, Sacred Breath (ademwerk) en het daarnaast ook zelf allemaal ervaren als deelnemer. Ook in de moederplant ceremonies (4 in totaal) ben je twee keer deelnemer en twee keer begeleider. Verder in het programma sharings, Heartdancing, Treasuremap of the Soul, teaching over het brouwproces. We sluiten de training af met een geweldig lunch en dinerbuffet!
De Soul Coach Training is voor mensen die meer willen weten en leren over begeleiden en faciliteren in een veilige setting om deelnemers te kunnen ondersteunen in persoonlijke processen. Voor diegenen met eigen praktijk of nog op te zetten praktijk, diegenen die geïnteresseerd zijn in (bege)leiden van plant medicijn ceremonies of mogelijk bij De Gewijde Reis. 

Deze training wordt geleid door Lars Faber & Tanja Faber-Baetsen, oprichters van De Gewijde Reis. 

Voertaal Engels, maximaal 38 deelnemers. Je werkt in tweetallen. Steeds de helft van de groep leert begeleiden, de andere helft is deelnemer (en vice versa). 

In het bijgaande document vind je de voorbereidende informatie voor deze training.

Download voorbereiding info

6 daagse: Soul Coach Training (module 2)

In deze 6 daagse internationale Soul Coach Training (2) leren Lars and Tanja Faber je nieuwe technieken: Soulretrieval, Sacred Language of the Heart en Licht van Compassie. You gaat deze technieken ervaren als deelnemer en je leert hoe ze te begeleiden. 

Deze training is voor diegenen die meer willen leren over begeleiden/faciliteren in een veilige setting om zodoende deelnemers te kunnen ondersteunen die hun innerlijke wereld gaan verkennen en transformeren. Ook voor diegenen die een eigen praktijd hebben of willen opzetten of als je geïnteresseerd bent om te komen begeleiden bij De Gewijde Reis. 

Als je begeleider bij De Gewijde Reis wilt worden is het van belang dat je met je eigen processen bezig blijft. Het is een ongoing process. 
In deze training vinden twee ceremonies plaats. Een om als deelnemer in te gaan en een om te begeleiden. 

Het is niet verplicht om eerst de Soul Coach Training module 1 te volgen. 

Deze training wordt geleid door Lars Faber & Tanja Faber-Baetsen, oprichters van De Gewijde Reis. 

Voertaal Engels, maximaal 38 deelnemers. Je werkt in tweetallen, steeds met de helft van de groep als trainee en de andere helft deelnemer en vice versa. 

In het bijgaande document vind je de voorbereidende informatie voor deze training.

Download voorbereiding info

Plant Medicine Agreement

Lees print en onderteken van te voren de plantmedicijn verklaring en geef het aan de begeleider bij inschrijving op de dag van aankomst. 

Download MP Verklaring

MAO-Inhibitor

Veel medicatie mag niet gecombineerd worden met de MAO remmer die in de moeder plant zit. Lees dit document goed door en weet wanneer het gevaarlijk is in combinatie met andere sommige (voedings)middelen. 

MAO remmer info