Transformerende verhalen & feedback

Al meer dan 15 jaar leren we van alle prachtige verhalen en feedback van de  deelnemers aan onze ceremonies en retreats en verfijnen we onze werkwijze en setting voor optimaal resultaat. Alle verhalen hieronder zijn met toestemming van de deelnemers

geplaatst.

Ayahuasca ervaringen

"Dit was mijn vierde reis, en ik ben er nog nooit zo bang voor geweest. En wat heb ik een goede reis gehad, door alleen aan de Ayahuasca te ruiken, ??, en wat was het fijn dat er niemand ook maar enige druk uitoefende en dat ik toch volledig gesteund bleef in alles wat er was. Ik ben nog steeds middenin de reis en de verwerking, en er gebeurd op het moment ontstellend veel, en net zoals de vorige keren heb ik mijn helderste inzichten achteraf. Zoals dat ik steeds helderder zie hoe ik vanuit mijn hart kan leven, en waar ik de verbinding kwijt raak. En dat het me steeds duidelijker word waarom ik de Ayahuasca niet kon innemen en wat dat te maken heeft met in mijn eigen kracht staan."
Desiree

"Ik vond het een fantastisch weekend met een fijne groep op een fijne plek en een heerlijke opbouw. Het was voor mij de eerste keer en een veilige rustige onderdompeling in een warm bad. Het heeft me belangrijke inzichten opgeleverd over wat er onder de oppervlakte eigenlijk de hele tijd speelt en ook een richting waarin ik de 'oplossing' zou kunnen zoeken." 
Kim

"Het weekend was enerverend en indrukwekkend. Ik voelde een behoorlijke weerstand bij binnenkomst, maar heb me er ingegooid. Het heeft me een onvergetelijke ervaring opgeleverd. Ik ben nog nooit zo bang geweest, ik heb me nooit eerder zo intens, intens eenzaam gevoeld. Ik heb nooit eerder zo’n levende woeste levensenergie door mijn lichaam voelen stromen. Nooit eerder zoveel geleerd in zo’n korte tijd, zoveel inzicht gekregen. Nooit zo hard en geconcentreerd gevochten voor mijn plek in de wereld. Maar ook nooit eerder zo het gevoel gehad hem echt verdient te hebben. Ik mag er zijn en heb ongekende kwaliteiten die ik zelf misschien niet ken, maar die soms opwellen op het juiste moment en daarmee iets moois teweeg brengen. In dit leven en verder."
- Koos 

"Ik heb het weekend ervaren als herboren worden in een hele warme, liefdevolle omgeving met vol vertrouwen en met hele mooie mensen. Mijn thema voor het weekend was 'understanding' volgens het kaartje dat ik heb getrokken tijdens de sharing. Dit heb ik tijdens mijn reis ten volle ervaren. Ik heb zo ontzettend veel inzichten gekregen, dat alles klopt en logisch is.

Ik heb zoveel emoties en kracht in mezelf ervaren, wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden. Maar ik wist dat ik de kracht had om de reis in alle glorie te kunnen maken en heb er van genoten. Wat een intens gevoel, wat een inzichten, wat mooi dat alles klopt en dat ik samen met mijn spirituele familie de reis heb mogen maken. Het is nu de derde dag na mijn reis en ik ben er nog steeds vol van. Ik voel de energie in mij stromen van mijn kruin tot mijn tenen. Ik voel me herboren, bevrijd en er weer zin. Wat een heerlijk gevoel. Nog best lastig om het dagelijkse aardse leven weer op een normale manier op te pakken. Maar samen met mijn spirit maken we ook daar iets moois van!"
- Edwin

" Het ademwerk en de ayahuasca ceremonie hebben mij met diepere lagen in mijzelf in contact gebracht. Ik heb emoties verwerkt, gezien wat wie ik werkelijk ben en voel mij vrijer, lichter en meer in mijn lichaam. Ik ga door met deze prachtige nieuwe staat van zijn! 

Ik heb ervaren dat ik in essentie onschuldig ben, en heb mijn spirit animal ontmoet. Ik heb meer vertrouwen, rust, humor op de weg terug naar huis. Mijn kind danst weer meer:)' - Tom

"Het weekend was een geweldige ervaring. De voorbereidingsdag was heel prettig om iedereen op verschillende manieren te leren kennen.
De ceremonie was voor mij een euforische ervaring. Ik was heel erg in mijn nopjes met mezelf. Ik realiseerde mij bijvoorbeeld dat ik mijn allerbeste vriend ben.
Dat gevoel is ergens in mij lichaam blijven hangen.."
- Thomas

"Ik heb het weekend zeer prettig, warm en liefdevol ervaren. Het heeft me duidelijkheid gegeven. Dat ik op de goede weg ben. En dat de liefde die ik voor mezelf voel er mag zijn."
- Miranda

'ik heb deze reis zoveel geleerd en van ingeslepen gedrag afscheid genomen mede omdat ik tijdens de reis makkelijk over mijn verdrongen verdriet kon praten verdriet van anderen wat vastzat in mijn ziel nu kon ik erover praten en zij gaven mij het inzicht dat ik niet het verdriet of de angst ben dat ik het mag omarmen en dat het er mag zijn als iets wat er is geweest ook nu nog voel ik mij sterk en super gelukkig Dit is zeker niet mijn laatste reis bij jullie geweest."
- Joop

"Het was een beetje spannend om na het weekend toe te leven, wat gaat er gebeuren. Het ontvangst en de begeleiding gaf meteen een warm gevoel en dat is het hele weekend zo gebleven. De sfeer onder de deelnemers was goed en we hadden allemaal ons eigen verhaal dat ons bij elkaar bracht. Het weekend is het mooiste kado wat ik mijzelf en mijn zoon en omgeving heb kunnen geven. Het heeft me zo veel gebracht, zit weer vol (levens)energie en doelen, het heeft me terug in mijn kracht gezet."
- Philip

"Het weekend ervoer ik als best wel spannend, maar ook zeer enthousiast. Het heeft mij antwoorden gegeven op vragen waar ik al jaren mee rondliep.

Mijn Gewijde Reis was een reis om nooit meer te vergeten. Ik heb genoten, bewonderd, ervaren, beleefd, geleefd, meegeleefd, medeleven ervaren, verwonderd, gelachen, gehuild, gevoeld. Het was voor mij spannend, nieuw, thuiskomen, zien en horen van mooie mensen, delen, geven en ontvangen, genieten en ook pijn en angst, onder de indruk. Een cadeau met een gouden randje.

Dankbaar en chapeau aan het team."
Jeanine

"Het was een prachtig weekend! Bedankt team!! Dit weekend heeft mij opgeleverd dat ik met vertrouwen het leven kan laten gaan zoals het gaat. Dat wil zeggen dat ik me er steeds meer van bewust ben dat dit ook daadwerkelijk zo is. Ik ben hierdoor meer aanwezig in het moment en kan er meer van genieten."
René

"Supergoed weekend gehad. Inzichten gekregen die ik kan toepassen in mijn leven.
Op alle vragen antwoord gekregen. Energie niveau is veel hoger. Ik ben optimistischer. Bewustzijn krijgen over wat voor een persoon ik ben. Loslaten van overtuigingen. Telkens werden mijn chakra's behandeld. Soort van nieuwe energie die in mijn kruinchakra kwam, waarbij gezegd werd dat ik nu hergeboren was. Ik kreeg te horenzien dat het ergste wat me is overkomen, twee jaar geleden, het grootse geschenk is geworden. Het was fantastisch!!!
Gerdie

"Het was een magisch, spiritueel , ontspannen en liefdevol weekend."
Nancy

"Voor mij was het de eerste Ayahuasca ervaring, ik heb het als erg waardevol en bijzonder ervaren. Ik sprak mij zus er vandaag over, zij heeft al meerdere reizen gemaakt, haar woorden waren "je kunt niet meer terug". Dat is helemaal waar! Er is iets in mij aangezet, een levensenergie is aangeraakt, die mij zingeving brengt. De zingeving en betekenisgeving van het leven/mijn leven was de vraag/intentie van mijn reis, het antwoord hierop heb ik ontvangen en kan ik nog steeds niet goed in woorden vangen. De reis heeft mij kracht gegeven om vanuit liefde en vertrouwen te leven. Ik heb het hele weekend ervaren als een warm bad van liefde, liefde, liefde, liefde!"
Chantal

"Ervaren als fijn, diep, pijn en opluchting. Opgeruimd en los kunnen laten. De reis heeft me geholpen een diepe somberheid die ik nooit echt kon verklaren los te laten."
Alexandra

"Het hele weekend was pure magie. Ik heb me weer mogen verbinden met andere mooie zielen maar toch wel het meest met mezelf. Weer een stuk dichterbij wie ik ben mogen komen.
Roosmarijn

"De ceremonies waren enorm genezend voor me. Zooooooooooooooooooooooooooo, onwijs dankbaar voor wat ik heb mogen ontvangen !!!!!!!!! Echt niet te filmen wat ik weer voor ladingen heldere kristal achtige energie door me heen kreeg. Voelde me helemaal 1 met de Ayahuasca."
Vieb

Ervaring op film 

Een van onze oud deelnemers, begeleider en inmiddels ervaren ceremonieleider Rob Hulscher deelt over zijn sceptische kijk in eerste instantie, zijn ervaring met Ayahuasca, de heling die hij kreeg, de zeer ervaren en beproefde methoden die binnen De Gewijde Reis gebruikt worden en de effecten die het had op zijn leven dat totaal veranderd is! 

Scroll naar beneden voor nog meer ervaringen 

 "Het Ayahuasca weekend vond ik bijzonder liefdevol, vertrouwd en veilig. Doordat de eerste dag bewust tijd werd genomen om te kunnen verbinden met mezelf, medereizigers en de begeleiders heb ik me helemaal over durven geven. De Ayahuasca ceremonie werd met veel zorg en rust uitgevoerd zodat ik me heel goed kon voorbereiden op wat komen ging. De begeleiders waren allen fantastisch, zo ontzettend liefdevol en warm, alleen dat was al een geschenk."
Bernard

"Tijdens mijn reis heb ik vooral heel veel gelachen, tot hardop brullen toe ????. Ik heb verschillende dierbare personen zien langskomen en een aantal mooie inzichten gekregen. Toen ik een beetje bij kwam na de reis en mijn ogen opende, zat Rob bij mijn vrouw Annie, naast mij. Toen hij mee aankeek, pakte hij mijn hand en legde deze in die van Annie. Mijn hemel, wat was dat een mooi moment; dit voelde zo ontzettend goed. Annie en ik keken elkaar aan en we voelden ons zo sterk samen, zoveel liefde. Onbeschrijflijk fijn......dit moment staat in mijn geheugen gegrift.

Ik heb vooral heel veel liefde ervaren en wat mij betreft draait alles in het leven daar ook om: liefde." 
Jeffrey

"Ik heb het weekend als heel fijn ervaren. De ceremonie heeft mij diep geraakt en wezenlijk verandert. Ik voel mij vele malen lichter en sta veel positiever in het leven. Tijdens het ademwerk kwam heel duidelijk naar voren dat wat er ook gebeurt alles wel goed komt. Dat was heel fijn om op diep niveau te ervaren. Ik zag mijn gids en voelde dat mijn lichaam behandeld werd. Tijdens de Ayahuasca reis ontmoette ik zo'n beetje iedereen die ik ken (levend als overleden) en zag ik ook de pijn die iedereen meedroeg. Die mocht iedereen loslaten, inclusief ikzelf. Ik begreep iedereen goed en iedereen was ontzettend lief. Ik heb heel sterk ervaren dat alles liefde is en dat ik ermee omringd word. Een hele fijne ervaring!"
Gerard

"Ik ben zonder verwachtingen naar het weekend gekomen. Ik wist wel voor mezelf dat ik al die jaren een opgekropte bagage aan negatieve gevoelens heb meegezeuld door mijn ouderllijke en school opvoeding en dat mijn innerlijk kind enorm beschadigd was. Ik had het in al die jaren heel moeilijk om te voelen en om met gevoelens om te gaan in het algemeen. Sinds ik terug ben voel ik enorm intense al mijn gevoelens en heb ik ook veel opgekropt verdriet kunnen loslaten. Ik heb mezelf ook eindelijk kunnen vergeven voor een aantal zaken die gebeurd zijn in mijn leven waardoor ik mezelf en andere mensen gekwetst heb. Ik voelde me nog wel soms verdrietig de laatste week maar dit voelde goed vooral omdat ik alles beter kan plaatsen. Langs de andere zijde ben ik enorm positief de laatste week en geniet werkelijk van de kleine dingen in het leven. Ik loop soms verwonderd door de straat observerend alles wat mijn pad kruist. Ik kom zeker terug naar de gewijde reis want ik wil meer over mijzelf ontdekken en daar ook wat mee doen voor de rest van dit leven.
Ron

"Onmetelijke liefde voor mijzelf en voor anderen. Mijzelf teruggevonden wie ik eigenlijk ben. Sterk het gevoel dat ik voorlopig niet op zoek hoef naar iets. Alles is er al. En het is goed.
Moeder Ayahuasca liet me zo sterk weten dat ik vooral moet genieten. En dat ga ik doen. Volop :-) "
Myrte

"Grensverleggende ervaring, veel stof tot nadenken, mijn lichaam vóelen, goed er naar toe ademen en dan vanuit mijn hart spreken, beslissen enz. , uit mijn comfortzone gestapt en mezelf overgegeven aan dat wat komt; voor heel groot deel gelukt! Weet dat ik nog een weg te gaan heb vwb ontstressen en loslaten. Vind mezelf een dappere vrouw die dit heeft ondernomen, ervaar geluk nu, en ben eeuwig dankbaar voor de onbaatzuchtige begeleiding."
Wies

"Ik het weekend als zeer intens, liefdevol, veilig, vrij en vakkundig ervaren. Wat het mij heeft opgeleverd is weer ten volle open staan en in contact zijn met mezelf, met mijn ziel. Ik voel me een andere Sanna. Completer, veel meer rust, verbonden met mijzelf en anderen en met 'het hogere'. Alsof ik ten volle ben thuisgekomen bij mezelf en het ware potentieel van het leven heb mogen zien en aanraken. Vanuit deze focus wil ik nu verder in het leven staan.
Ik sta nog steeds wagenwijd open waardoor alles door me heen suist. Liefde, levensenergie, dankbaarheid, licht, bezinning. Ik voel me meer heel dan ik mij ooit gevoeld heb. Ik heb ook daadwerkelijk veel mogen helen tijdens mijn reis. Ondanks dat ik al ruim 15 jaar heel actief ben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, yoga en meditatie, voel ik dat in nu pas ten volle voel en begrijp wat totale overgave is. Hoe ik echt kan loslaten en kan en kan en mag vertrouwen op de stroom van het leven. Dat het licht altijd en overal in en bij mij is. Ik hoef niet meer opzoek te gaan naar dingen. Alles is er al en alles is er al in mij. Dit geeft mij heel veel rust, vertrouwen en dankbaarheid!
Sanna

"Het was een geweldig mooie en zinvolle ervaring en het (beter: moeder Ayahuasca) heeft mij antwoorden opgeleverd op mijn vraagstuk hoe ik spiritueel verder kan groeien en mijn leven zinvoller kan leven. De gehele sessie was warm, veilig, liefdevol en zo mooi."
Taco 

"Hele goede ervaring en het heeft me veel duidelijkheid opgeleverd waar mn stress zit en wat er aan te doen. Ik heb een purification ontvangen: fysiek en emotioneel en dat was erg fijn en nodig."
Frederieck

"Het was fenomenaal, ik kan mij geen beter plek voorstellen dan de gewijde reis in Drenthe. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen en heb antwoorden gekregen op vragen die ik bewust had en zelfs enkele onbewuste vragen en ik heb vast een kijkje mogen nemen van mijn innerlijke kracht."
Jeroen

"Ik heb het weekend als zeer positief ervaren. Ik heb gekregen wat ik nodig had en dat hield dit keer in dat er wel gewerkt moest worden.
Mijn intentie was om meer bij mijn gevoel te komen en ik heb een hoop geruimd bij mijn hartchakra. Deze staat nu meer open en ik geniet meer van het leven en het lukt me beter om mensen toe te laten.
Ik ben ook serieuzer geworden na de reis. Daarvoor was ik een enorme flierefluiter, een eigenschap die eigenlijk meer chaos bracht dan stabiliteit. Ik ben nu meer in staat me te focussen op zaken waar ik wijzer van word en die me verder helpen in het leven. Dit was de eerste weken even wennen want ik moest een deel van mezelf loslaten/transformeren. Mijn ego moest zich nog even aanpassen aan de wens van mijn ziel. Het is weer in balans."
Lennart

"Prachtig zelf een hele mooie reis gemaakt. contact gehad met mama ayahuasca, de bron, god whatever. zoveel liefde zoveel helderheid zo dankbaar! een groot feest in het kosmische zoveel kleur, extase, verlichting. en mooi om ook andere hun processen te zien doorleven. heel dankbaar.

Ik vond de opbouw geweldig de mensen heel bekwaam en vriendelijk de deelnemers voelde als de wereld in een notendop, heel dankbaar. Ik zie nu heel duidelijk in dat elke persoon in mijn leven een stukje van mij vertegenwoordigt. voel heel veel liefde en verbinding en ga dit nog meer uitdragen."
Thor

"De Reis heeft bij mij een immense ommekeer gecreëerd die nu, 3 weken later, nog steeds doorwerkt. Lichamelijk is mijn behoefte aan koffie, melkproducten, roken en alcohol tot een minimum c.q. nul gereduceerd, ongevraagd en niet bedoeld, wel als een geschenk. Als persoon heeft het mij een spirituele verrijking gegeven die niet met woorden is te beschrijven. Door deze verrijking is een stuk van mijn inwendige persoonlijke problematiek gewaar geworden en kan dit nu aanpakken. Zonder mijn Reis zouden mijn lichaam en (spirituele) geest nog een flink pad moeten bewandelen, waar ik nu door het verkregen inzicht zicht op verdere healing heb gekregen. Moeder Ayahuasca en haar begeleiders: Grote Dank!"
Rob

"Het weekend heeft mij, naast een grote emotionele opschoning, ook de ruimte gegeven om anders tegen mezelf en mijn leven aan te kijken. Mijn geboortetrauma is geheeld en dat is iets ongelooflijks" 
Ronald

"Ik voel sinds de reis meer rust, maar paradoxaal genoeg is er wel weer een fysieke 'tic' uit het verleden opgedoken, wat juist weer op meer onrust zou wijzen.
Ik denk nog veel aan dit bijzondere weekend, denk er zeker aan om nog eens een reis te maken. Het was fijn. Nogmaals dank! "
Robert-Jan

"Ik heb het weekend als heel fijn en magisch ervaren. Een heerlijke verbondenheid met mijn mede reizigers. Ik ben een heel stuk lichter terug gekomen van mijn reis. Een fysieke reset heb ik gekregen. Ik eet gezonder, geen vlees, drink bijna geen koffie meer en ben gestopt met roken (rookte minimaal een pakje per dag). Mijn longen voelen schoner en ik fiets weer lachend 15 km in 45 minuten. En zelfs een paar groeven op mijn gezicht zijn zichtbaar minder geworden."
Sarah

"Op de eerste plaats ging het al mijn verwachtingen te boven. De begeleiders, de groep en alles er omheen was perfect. Erg leuke groep mensen. De oefeningen op zaterdag gaven mij al het eerste gevoel dat ik weer in contact kwam met mijn ware ik. De Ayahuasca ceremonie op zondag was gewoonweg bizar, het geeft mij het gevoel dat enkele oude trauma's herleeft en verwijderd werden. Daarnaast gaf het mij een gevoel van verlichting en dat er echt meer is tussen hemel en aarde. Ik heb geprobeerd om meerdere dingen die ik tijdens de ceremonie heb ervaren te verklaren, maar kom tot de conclusie dat sommige dingen gewoon niet verklaard kunnen worden. Achteraf, toen ik eenmaal thuis was, duurde het nog enkele dagen voordat ik het gevoel had volledig geland te zijn. Ik voel mij momenteel bewuster van het leven, veel meer uitgerust en in harmonie."
Tristan

"Ik vond het heel professioneel aangepakt, met een fijne, sfeervolle aankleding waarin ik me meteen welkom voelde. De soepen (en ook het fruit na de reis!) waren heerlijk. Het weekend heeft me erg veel opgeleverd, met name na de reis, dus toen ik weer 'thuis' kwam bij mezelf. Ik heb ontdekt dat ik niet zo veel hoef te weten in het leven omdat de antwoorden wel naar me toe komen wanneer dat nodig is, ik heb mijn bevroren kinderen (in de verschillende leeftijdsfasen) in mijn warme buik kunnen opnemen waar ze nog steeds kalm en veilig kunnen rusten, ik let meer op mijn ademhaling en ik voel me stukken beter geaard."
Han

"Ik heb het weekend als heel mooi ervaren, met diepe tot zeer diepe inzichten en ervaringen.
Het heeft me een nieuwe verbinding opgeleverd met mezelf en het goddelijke in mezelf.
Ik heb een soort geboorte beleefd van wie ik in wezen ben en de komende tijd ga ik dit vormgeven in mijn dagelijks leven.
Ook de "krijger" in mij is ontwaakt, die me zal helpen mezelf neer te zetten.
Kortom: ik heb een vorm van genezing ervaren, diep van binnen, waar ik heel blij mee ben!"
Jan

"Liefdevol, warm, knus, vertrouwd, veilig. Het heeft me een intens helend diep gevoel van dankbaarheid en gelukzaligheid opgeleverd. Ik ben gedragen en ondersteund en op heel diep niveau getroost. Ik heb me gewaardeerd, gezien, geaccepteerd en geliefd gevoeld."
Catharina

"Ik heb het weekend als heel veilig en geborgen ervaren. Denk nog nooit eerder in mijn leven zoveel veiligheid en geborgenheid te hebben gevoeld. Er was veel zorg voor ons als reizigers. Dat was heel fijn. De dagen erna voelde ik heimwee. Er was ruimte om ons eigen tempo te volgen. Dat vind ik belangrijk. Het reizen zelf heb ik als een prachtige reis ervaren. Hoewel de eerste keer toch beetje angstig was voor wat komen zou, stelde de begeleiding me zeker gerust. Ook gaf de begeleiding op voorhand aan wat we konden verwachten (bv. de misselijkheid) en hoe hiermee om te gaan, dat heb ik als waardevol ervaren tijdens het reizen. De reis heeft me heel wat opgeleverd! Ik voel me veel 'rijker' dan voorheen. Er is een stukje verwerkt en er is veel wijsheid gekomen. Ik kan weer verder op mijn levenspad."
Eveline

"Het voelde als thuis komen. Wat was het fijn, bijzonder, beetje spannend, veilig, bevrijdend, transformerend, juist. Het was zoals het moest zijn ;-).
Oh wat heeft het mij opgeleverd? Ik schiet weer in de tranen als ik deze vraag door mij laat gaan van geluk en liefde. IK kwam naar jullie met als achtergrond dat ik vaak aan zelfmoord dacht, maar het niet deed, en niet zo goed wist wat mij nou tegenhoudt, wat mij ervoor laat kiezen om toch het leven aan te gaan.
Mijn intentie was om dichter bij mijzelf te komen, te weten wie ik ben, wat mij bezielt. Vlak voor de reis heb ik mijn intentie losgelaten. En het heeft mijn hart geopend. Het heeft mij laten zien hoeveel liefde in al het verdriet zit. Het heeft mij laten voelen dat ik eens met alles, en alles met mij is. Ik voel mij nu zo zacht en ook zo sterk. Ik geniet ervan om te zijn, om tranen te laten stromen, om te lachen, om mijn emotie te leven, om contact te maken, om al die mooie zielen te voelen. Om mijn hart te voelen, om geluiden te maken.
EN wat het mij heeft opgeleverd is, IK HOU VAN MIJ, IK BEN HET WAARD."
Torsten

"De meest bijzondere dag van mijn leven. Ik vond het fantastisch en ik moet nog bijkomen van wat het me heeft opgeleverd. In ieder geval een grote glimlach op mijn gezicht en heel veel meer zelfvertrouwen. Ook ben ik lekker aan het ademen, aan het mediteren en heb ik totaal geen last van stress. Ben op zoek gegaan naar mijn innerlijke kind en ik vond hem aan het begin van mijn reis. Dat maakte me zielsgelukkig. Daarna kon ik mijn hele leven vanaf nul doorlopen en vragen laten beantwoorden door de Moeder. Ik heb inzichten gekregen in spirituele broers en zussen, mijn spirituele moeder gezien en de mooiste kleuren en vormen gezien die ik maar kon bedenken. Ik ben een gelukkiger mens na dit weekend."
Emile

"Bij het proeven van de Ayahuasca viel het me op dat de smaak me bekend voor kwam. Als vrij snel voelde ik dat de Ayahuasca zijn werk ging doen. Met mijn ogen geopend zag ik alles als normaal, sloot ik ze dan was ik in een magische wereld, een wereld waar alles is tegelijk is e ook weer niet, en het voelde zooo echt en dichtbij. Onbeschrijfelijk. Hierna kwam een wat zwaarder stuk. Ik had het gevoel dit niet alleen te willen en vroeg Veerle om mijn hand vast te houden. Het leek op de dood en wedergeboorte en voelde me als een organisme diep in de aarde. Hierna volgde een soort weeën die ik als kind kon voelen(zo kreeg ik het idee) Mijn lichaam kreeg zware schokken vanuit mijn middenrif. Ik moest er van lachen maar vond het ook weer spannend.
Later kwamen ook beelden uit mijn verleden hoe ik mijn lichaam misbruikt had met drugs en alcohol. Ook liet het zien hoe groot de pijn en gemis in mijn hart is tussen mij en mijn moeder is. Ik voelde ook haar pijn en gemis. Zo helder was me dit nog nooit getoond."
Alex

"Ik vond een onbeschrijfelijke ervaring. Het lijkt of je alle geheimen van het universum verteld wordt. Het heeft mij vrolijker gemaakt en het lijkt alsof oude trauma's en oud verdriet helemaal weg zijn."
Sara

"Het was een ongelooflijk bijzonder weekend; een radicale ervaring en voor mijn gevoel een initiatie in een dimensie waarvan ik wist dat het bestaat, maar voor het eerst zo echt en zo werkelijk ervaren heb. Ik voel me energetisch geheeld en mijn hart is geopend - precies datgene wat aandacht nodig heeft op dit moment. Ik begrijp nog maar voor een klein deel wat het me heeft opgeleverd; het werkt nu al door in alles wat ik doe (voor mijzelf vaak op verbazingwekkende wijze), en ik zie dat de dagelijkse realiteit een spiegel is van de dimensie die ik betreden heb. Ik voel me gedragen door Liefde, en heb een sterk vertrouwen meegekregen, in mijzelf, en op de mysterieuze wijze waarop ik contact heb gekregen met Ayahuasca.  De sharing was meteen heel bijzonder en open. De ceremonie's zeer goed begeleid en een mooie en voor mij misschien wel onmisbare voorbereiding op de reis (ik was toch wat nerveus!)."
Pieter

"Ik heb ervaren hoe vreugdevol en liefdevol het leven is en hoe ongelofelijk dankbaar ik ben dat ik leef. Ik loop nu nog steeds met een grote grijns rond. Ik heb het weekend ervaren als een warm bad waarin ik me totaal veilig voelde om me over te kunnen geven aan de reis.
Ik heb ontvangen wat ik gevraagd heb. Ik heb de eenheid ervaren en tot nu toe brengt dat mij meer vertrouwen, meer rust en meer vreugde."
Ton

"Om in mn eigen energie te blijven moet ik trouw zijn aan mn eigen energie. Oog in oog heb ik gestaan met wat me op mn ziel kwetst, ook dat deze kwetsing veel schadelijker is dan alleen zijn. Het voelt echt als huiswerk wat ik hem meegekregen.

Al met al voelde het reizen bij de gewijde reis als heilig. Onwijs liefdevolle begeleiding en een heerlijke setting."
Anna

"Het was werkelijk een prachtig weekend. Ik heb me in jaren niet zo krachtig gevoeld als nu. Ik kan de hele wereld aan en heb exact gekregen waar ik naar opzoek was. Al lange tijd was het onbevangen kind in mij zoek. Ik wist dat hij in me zat maar ik had hem al jaren niet meer gezien. Mijn intentie was om hem te hervinden en in mijn hart te sluiten. Dankzij de geweldig begeleiding heeft hij zich in al zijn glorie en kracht laten zien en dat was een ervaring die ik nooit meer vergeet. Wat een prachtig moment toen ik met alle kracht die ik in mij heb het uitschreeuwde en onbevangen joelde van geluk. Ik riep: “jongens zien jullie mij gaan? Dit is zo geweldig!” Ik was letterlijk weer even het verwonderde kind dat ik zo gemist heb. Ik kon het niet tegenhouden met mijn ratio, mijn kind nam het van me over en ratio en beheersing konden alleen maar toekijken. Werkelijk een prachtig cadeau aan mezelf. Lieve mensen van DGR, bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Tot de volgende keer."
Jeroen

"Ik merk in het dagelijkse leven dat ik meer in mijn kracht sta. Voor mezelf kan gaan staan. En dat het mij, anders dan voorheen, niet zoveel uitmaakt wat een ander daarvan vindt. Ook kan ik me beter verbinden met mijn partner. Ook mijn zielenpad is me duidelijk geworden. Hoe verschrikkelijk ik de reis en het verdriet wat daarna kwam ook vond, het heeft me heel erg veel gebracht!"
Anita

"Het heeft me compleet weggeblazen. Ik kan meer liefde geven aan mijn vrouw en kinderen. Ik kan de schoonheid in bv. de natuur terug zien. Datgene wat me voor het weekend om me heen irriteerde omarm ik nu met liefde. Ik heb enorm veel inzichten gekregen, en op zo'n korte tijd, het is ongelofelijk."
Koen

"Ik heb het weekend als heel fijn ervaren. Voor alles werd heel goed gezorgd. Er was een vertrouwde, fijne sfeer. Het hele weekend heeft veel voor mij betekend. Het samen zijn en samen deelnemen aan de twee dagen was voor mij heel waardevol. Voor het eerst voelde ik mij niet alleen in mijn proces. Ik voelde me erg gesteund door de groep. Sinds het weekend ben ik vrolijker, spontaner en ik merk dat ik meer openheid uitstraal naar mijn omgeving. Ik heb meer vertrouwen in het leven en ervaar het leven echt als leuker. Lichamelijk voel ik ook een groot verschil. Ik heb minder pijnklachten, minder last van stijfheid in mijn rug en mentaal voel ik me veel helderder. In de week na het weekend is er ook veel pijn en verdriet losgekomen. Door het hele weekend heb ik ook weer veel geleerd over mezelf en nieuwe inzichten gekregen over mijn proces."
Michelle

"Ik wist bij alles in mij dat ik deze reis wilde maken! In januari vertelde hierover iemand tegen mij dat hij dit ging doen, ik was onder de indruk van wat hij ging doen maar wat hij ervoor moest laten daar bedankte ik voor! Aantal wkn later zag ik hem weer en zijn ontzettende tevreden glimlach maakte een indruk in mij... Ik raakte geprikkeld en ging me verdiepen in de reis van Ayahuasca... Ik kreeg het advies van iemand om voor De Gewijde reis te gaan. Dat juist bij De Gewijde reis ivm de 2 dgn, de eerste dag al zo mooi intens is dat je de vlgnde dag je volledig kunt overgeven met volle overgave voor de reis! Ik heb dit advies meteen aangenomen en ben die dag nog me gaan opgeven. Ik wilde kwaliteit! Ben het boek gaan lezen en heb alle adviezen van de Gewijde reis opgevolgd. Dit weekend was voor mij de beste keuze ever die ik gemaakt heb! Het heeft ervoor gezorgd dat ik volledig mezelf heb teruggevonden, voel me sterker als ooit ervoor! Zelfs nu nog ik dit opschrijf blijf ik het wonderbaarlijk vinden, de manier hoe het is gegaan, de fluweelzachte heel duidelijke manier van inzicht krijgen door Ayahuasca."
Christa

"Eigenlijk is het een onbeschrijfelijke reis geweest! Hoewel je enigzinds een idee hebt wat je mag verwachten is de belevenis op zich zo persoonlijk dat je dus géén idee hebt!! Voor mij was het moeilijk in het begin omdat ik me met man en macht verzette tegen alles wat er gebeurde! Ik kan me herinneren dat ik het hélemaal niks vond! En toen kwamen er tóch die inzichten en gewaarwordingen die ik nodig had.. Eigenlijk heb ik niet de juiste woorden die de ervaring kan beschrijven maar kort gezegd was het iets om nooit te vergeten en de lessen die ik ervan geleerd heb zijn zo krachtig en hebben me zo getransformeerd dat ik me sindsdien laat leiden door mijn intuitie zonder me druk te maken of bang te zijn! Ik heb volledig vertrouwen zoals het is en komt. Alles gaat vanzelf..het leven vloeidt door me heen..Peace of Mind, Heart & Soul!!"
Lida

"De begeleiding begon mij al lang voor de ceremonie voor te bereiden met veel tips en middelen (recepten, muziek, boek enz...). Toen ik aankwam voelde ik mij gelijk thuis. Ik ervaarde de reis als een soort mooie droom die mii een kijk gaf van mijn bewustzijn naar mij onbewustzijn en een palet van onbegrensde mogelijkheden liet zien. Ik kreeg ook alle antwoorden die ik op die moment nodig had.... onbeschijflijk hemels! Ik ging naar de reis met de intentie mijn Fibromyalgie en ventriculose te verbeteren zodat ik zonder medicijnen verder kom en.... gelijk na de reis voelde ik mij gezond!! Vandaag een week geleden denk ik dat ik genezen ben. Ik heb echt geen pijn of last meer."
Piedad

"Ik was heel bang voor wat er komen zijn Door de liefdevolle begeleiding kon ik me overgeven aan dat wat komen ging. Door die overgave ben ik door een diepe laag angst gegaan die ik niet alleen aankon. Er was angst ik voelde me overgeleverd aan iets wat ik niet aankon. Ik kon Anita symbolisch als moeder bij me hebben. Ik kon me aan haar vastklampen als een kind. Ik was een kins. Zij heeft ontzettend veel voor me betekend in dat stadium. Zij geloofde in mij en door haar geloof kon ik de diepte ingaan en de Slechtheid, demonen , onderwereld of hoe je het maar wilt noemen Ik kon het aan en de zachte vrouwelijke kracht in me ontvangen. Ik heb nog tijd nodig om dit te kunnen bevatten. Maar ik heb gekregen en gezien wat ik wilde waar ik naar toe wou en dat zal een grote invloed hebben op mijn leven."
Liza

"Ik vond het een heel mooi, bijzonder en liefdevol weekend, ik had vooraf hier een beetje op gehoopt, maar het is nog mooier en fijner geworden. Het heeft mij absoluut veel gegeven, nieuwe contacten, maar vooral nieuwe inzichten en gevoelens bij mijzelf en contact met mijn gevoel, wat een groot verlangen van mij is..."
Karen

"Ik heb tijdens de reizen vooral heel veel emotionele, fysieke en spirituele
releases gehad! Ik heb zoveel WAANZIN uitgekotst en uitgeschreeuwd! Zoveel
boosheid ook geuit. Ik heb mijn lijf kunnen volgen, zij weet wat er moet
gebeuren, samen met moeder Aya. Ik heb weerstand gevoeld (niet weer) maar
ben het proces toch altijd weer aangegaan. Vertrouwen in mijn lijf, het proces, in
mijzelf. En zoveel zorg en hulp van de begeleiders ervaren, het ontroert mij
terwijl ik dit opschrijf. Onvoorwaardelijke liefde en zorg van jullie."
Diana

"Ik heb heel veel liefde ervaren. Ik was erg gespannen en kwetsbaar toen ik binnenkwam, de begeleiding heeft me direct enorm op mijn gemak gesteld. En moeder Ayahuasca.. heeft precies gedaan wat ik nodig had. Dit is nergens mee te vergelijken en de meest bijzondere ervaring die ik ooit heb gehad."
Barbara

"Voor mij was deze twee daagse een buitengewone ervaring, vooral de avondceremonie. Ik heb veel ervaring met ademwerk en was erg dankbaar dat de voorbereidende en integrerende sessies ademsessies waren. Dat is voor mij precies de goede mix geweest. De reis maakte ik voor het eerst en ik heb nog nooit zo'n explosie van creativiteit, speelsheid, plezier en liefde in mijzelf mee gemaakt. Mijn adem en mijn stem droegen mij door alle fases heen. Ik werd alle dieren van het oerwoud, een baby, de godin zelf. Mijn intentie was overgave aan hogere leiding en ik heb me zelden meer kunnen overgeven aan een proces als hier. Het bleef maar door me heen stromen. Ik voel diepe dankbaarheid aan de ayahuasca, aan mijn hoger zelf en aan de bron. En natuurlijk aan Judith en haar team voor het creëren van een veilige container. Ik heb tijdens deze reis mijn potentie in volle omvang ervaren en alle vragen die ik had kunnen stellen en beantwoord gekregen. Nu, twee dagen later, ben ik nog steeds aan het integreren. Ik voel hoe mijn liefde, kracht en zachtheid ook mijn omgeving beïnvloed."
Annette

"Eén van de meest bijzondere dagen van mijn leven. Ik heb in mijn reis mijn hele leven in volle gevoel nagelopen en tot de conclusie gekomen dat ik een geweldig leven heb. De begeleiding was fenomenaal en heeft geresulteerd dat ik mezelf heb gevonden... ik ben heel dankbaar."
Stan

"Het mooiste toch wel waar ik achter ben gekomen tijdens deze reis is dat er niets in mij is om niet van te houden. Alles is omring door liefde. Ik ben erachter gekomen dat ik van mijzelf hou. Wouw! Ik hou van mezelf! Hallelujah J Ik voel een overvloedige oneindige dankbaarheid vanuit de kern van mijn ziel. Dank voor deze helende ervaring op zielsniveau die in woorden niet uit te drukken is.Eeuwige dankbaarheid voor de begeleiding. Zo veel veiligheid en liefde en geduld en ondersteuning en begrip."
Stefanie

"Het was amazing! Heb veel verbondenheid mogen ervaren en heb ongeloofelijke Ayahuaska cremonies gehad. Ben heel diep gegaan, totdat ik eigenlijk niet dieper kon :-) Veel pijn rond trauma aangeraakt, en diep gerouwd om mijn overleden nichtje. Ik heb ervaren wat het betekend om echt te rouwen, zoals olifanten dat doen, of apen. Vond de begeleiding waanzinnig. Zoveel verbondenheid, aandacht, echt kunnen delen, heb me heel veilig en vrij gevoeld.
Chandra

"Groots, intens, diepgaand! Intens waarde-vol!!!! Wat het me opgeleverd heeft: open staan voor het LEVEN! Groot compliment voor het hele team!! De onvoorwaardelijke steun en liefde voelen ervaar(de) ik als zo waarde-vol! En respect hoe jullie ook alles in "goede banen"geleid hebben.
Mischa

"Heel verrijkend, alle "structuren" waren echt diepgaand wat ik alleen maar van de Ajahuasca ceremonie verwachtte. De opbouw was doeltreffend, de ondersteuning - sharinggroep vond ik zeer belangrijk, zeer liefde- en respectvol. Tijdens de voorbije week had ik mijn humor teruggevonden, was dit even weer kwijt door mij teveel te fixeren op mijn voorbije dromen - plannen. Nu besef ik dat ik alleen lichtheid in mijn leven kan brengen door mijzelf niet zo aux serieux te nemen en te leven in het NU moment."
Marleen

"Inderdaad is het life-changing. Ik leef weer met liefde en magie want het is er allemaal. Niks fantasie…het is er, inclusief toverdrankjes haha. Ben jullie zo dankbaar en kom volgend jaar (of eerder) weer."
Inge

"De zesdaagse was een week waarop ik me al had verheugd vanwege de heerlijke ervaringen van vorig jaar. Maar ook was het spannend, omdat ik veel had uit te werken, maar geen idee waartoe dat zou leiden. De zesdaagse heeft me opgeleverd dat ik meer vertrouwen heb gekregen dat er een leven mogelijk is ondanks/dankzij? traumatische gebeurtenissen."
Cees

"Vond alles perfect geregeld van begin tot einde. Dat is ook de reden dat je me voor volgend jaar voor de derde zesdaagse alvast weer kan inschrijven. Het voelt als vakantie, als thuis komen en een energetnische reiniging in een. Was toppie. Aho"
Frans

"Ik ben zo blij dat ik om hulp heb gevraagd dit keer, een ander maakt echt het verschil, er gebeurt steeds weer van alles na contact met een begeleider (understatement voor engel op aarde ;-))), daar waar ik zonder dat zou zijn vastgelopen in 'numbness' of 'alleen maar' dansende kleuren. Ik heb weer zoveel liefde, toewijding, geduld, humor, wijsheid, gevoel en zoveel meer gezien gevoeld gehoord beleefd! Mijn thema's (innerlijke rust, perfect moeten zijn, controle loslaten en nabijheid) zijn allemaal samen gekomen in de liefde voor mezelf. Ik leerde niet van mezelf te houden en heb ook niet geleerd me liefdevol met anderen te verbinden. Ik was mezelf steeds maar aan het veroordelen, en oordeelde ook nog over de oordelen! Onrust.... Ik ben moeder Ayahuasca zo dankbaar. Zonder haar was ik hier nooit bij gekomen."
Christiane

"De 6 daagse was voor mij een fantastische ervaring waarin ik veel facetten van mezelf ben tegengekomen en wat heel veel vrijheid en ruimte heeft gecreëerd. Nog dagelijks ervaar ik veel rust en dankbaarheid. Wat ik vooral heb mogen inzien is dat als ik goed voor mezelf zorg, niet teveel verwachtingen en oordelen heb, dat er zoveel mogelijk is."
Renske

"Het was geweldig. Vooral het maken van een aantal reizen achter elkaar geeft zeer veel verdieping. Ook is de sfeer/setting uitermate faciliterend - zeer veilig en liefdevol in het algemeen."
Hans

"Tijdens de laatste reis kwam de kundalini-energie vrij, ik wist niet dat dit in een lichaam mogelijk is, ik ervaarde met verbazing mijn lijf.Kort daarna voelde ik dat ik aan het sterven was, alles om me heen ebde weg en ik was een en al vrede. Vanuit die vrede kwam er een gevoel dat ik moest overgeven en ik pakte de spuugbak, het begon zachtjes te huilen in mij en dat werd steeds intenser. Ineens was Lars er en begon mijn rug te masseren, ik weet niet wat er loskwam maar dit ging zo diep. Het geluid kan ik niet nadoen, een kermend diertje. Tot ik weer rustig werd en aan Lars vroeg ’was dit nu sterven of geboren worden?’ en Lars antwoordde ‘wat dacht je van beide’. Ik ben nu heel benieuwd of dit door gaat werken in mijn leven, als dit trauma’s waren die nu opgeruimd zijn moet ik toch de effecten gaan merken. Wel krijg ik al de hele week van iedereen om me heen te horen dat ik er zo goed uitzie, gevolg????? Lars en Tanja, wat ben ik blij dat ik erbij mocht zijn en wat doen jullie prachtig werk. Dank jullie wel en dat veel mensen de weg naar jullie mogen vinden." 
Frans

"Zeer liefdevol, wat het mij heeft opgeleverd kan ik nog onmogelijk zeggen over deze keer. Wel kan ik zeggen dat de vuurloop en de laatste deelronde maar ook de geweldige meditatie Licht van compassie mij diep hebben erkent in wat daar leeft. Wat ik wel kan zeggen over de voorgaande jaren dat deze mij bewust gemaakt hebben van mijn leven en het vermogen tot dromen.’ Bert: ‘Was weer magisch, vertrouwd voor mij daar ik eerder ben geweest en enkele zeer gewaardeerde medereizigers tegenkwam. De week leverde me weer vertrouwen in de toekomst en wat ik zoek en wil op."
Kitty

"De afgelopen zesdaagse heb ik mogen ervaren als een warm en liefdevol thuiskomen. Een geweldig team, de energie, de toewijding, helemaal top. De sharinggroepen maken dat ik me ook dieper kon verbinden met mezelf en de anderen in de kleinere groep."
Yvonne

"Heb mijn intentie waar gemaakt en mijn demon aangekeken ! (Bedankt Tanja voor de opvang) Ik heb ook goed naar mezelf geluisterd, en de week goed opgebouwd , mee en ni meegedaan wat goed voelde. Sta nu naar mijn gevoel op point zero, leeg, alles IS. Niks meer of niks minder!♥"
Viviane

"In zijn algemeen is de 6 daagse voor mij een reis geweest die een vloeiende opgaande lijn had richting de vuurloop die me ‘opgeleverd’ heeft dat ik het bestaansrecht van en in mijzelf helemaal heb kunnen verankeren. Daarmee kan ik het leven aan en kan ik de (schijn)zekerheden, de materiële zekerheden loslaten en mee gaan op de stroom. 
Mariëtte

"De sfeer die jullie binnen en buiten weten te scheppen is geweldig. Ik heb een paar Een mooie en bijzondere en vooral heftige reis heftige gevechten met mezelf geleverd tijdens de 6daagse en daarbij gevoeld hoe ik al ruim 50jr mijn rug loop recht te houden en niet naar mijn gevoel leef. Ik heb gevoeld dat als ik echt ga ontspannen in het leven mijn zelfvertrouwen zal groeien en mijn leven veel meer zal gaan stromen, dat ik mijzelf dan kan manifesteren."
Monique

"Ik vond het een fantastische ervaring. De entourage de begeleiding, allemaal even verzorgd en liefdevol. Ik voel me geschoond, verruimd, bevestigd. Eindelijk weer eens een plek waar ik mijn proces kan doen."
Evelien

"Magisch / bijzonder --> meer focus en kracht - no more bullshit - dichter bij mijzelf. Er kwam een mega grote tijger bij mij liggen. Ik voelde zo'n intense kracht door mij heenstromen. En die focus bleef, nog nooit zo'n intense focus en aanwezigheid ervaren. Alle bestaande demonen, verleiders, mindfuckers kwamen voorbij om mij af te leiden. De tijger en ik staken onze middelvinger op en zagen de absurditeit van deze Maya bullshit hahahahaha. Er was een Zien. Ik zag een herkenning bij een aantal begeleiders die ook zagen. Dit Zien was genoeg. Een Weten waar geen woorden voor nodig zijn, een Weten die alle begrip te boven gaat, een Aanwezigheid die zo intens Stil was. Heel erg dankbaar voor deze waarheid die alsmaar blijft doorwerken in mijn leven. Diepe buiging voor The Spirit Ayahuasca."
Richard

"Ik heb het ervaren als thuiskomen, zowel bij anderen maar vooral bij mezelf. Ik heb onvoorwaardelijke liefde ervaren van mezelf voor mezelf, voor mijn lichaam en mijn geest, voor mezelf als totaalpakket".
Richard

"Ik heb het weekend als zeer prettig ervaren. Ik denk vooral dat het laten zien van de eigen kwetsbaarheid van de begeleiding zelf eraan bij heeft gedragen dat mij dit ook is gelukt. De sfeer liet het toe dat ik me kon laten gaan, ik kon dansen, lachen en huilen wat heel bevrijdend was. Ik had na vrijdag en zaterdag ook een volledig vertrouwen in de begeleiding waardoor ik met een gerust hart de ayahuasca ceremonie aan durfde te gaan."
Marieke

"Wow, Amazing. Wat heb ik veel gehad aan de 6 daagse: Vermoeidheid; weg, Driftbuien; weg, ik kan nog wel een hele lijst opnoemen;) Ik heb enorm kunnen genieten bij de 6-daagse. ruim 100 mensen, geen ruzie en alleen maar liefde, liefde & liefde, fijn om dit te hebben mogen ervaren (dus om dan te komen op de groep grootte: hoe meer zielen, hoe meer vreugd). 6 dagen gewoon jezelf mogen zijn zonder dat iemand hierover oordeelt, eindelijk heb ik het gevoel dat ik weer dingen kan bereiken in mijn leven. Ik ben inmiddels gestart met het opzetten van mijn eigen bedrijf ''feel seen & heard'' hierbij ga ik mensen die leven met kanker begeleiden en hun (laatste) dromen uit laten komen. Ik zal tijdens hun proces naast hun staan, naast hun lopen en hun dragen wanneer dat nodig zal zijn. De liefde en zachtheid die ik heb ervaren bij iedereen bij De Gewijde Reis wil ik gaan overbrengen in het leven met kanker."
Elise

"Een zee van liefde en geborgenheid, meer zelfkennis en zelfliefde. Ik ben heel dankbaar dat het universum de gewijde reis en mij hebben samengebracht. heb ik voor de gewijde reis gekozen of heeft de gewijde reis mij gekozen? in 2007 las ik een stuk uit lars eerste boek en mijn ego stijgerde, omdat mijn toenmalige vriendin een reis ging maken. ik was jaloers. nu ben ik zefl een reiziger op deze planeet en het helpt me met het verwerken van mij diepste pijnen en brengt mij meer in contact met mijn essentie en levensopdracht. ik zal blijven reizen tot in de eeuwigheid, waar en hoe dan ook. Ik hou van jullie."
Raymond

"Het was de mooiste week van mijn leven. Het heeft me zeer veel inzichten opgeleverd, ik heb contact gehad met hem/haar die ik 'De Bron' noem en vele vele antwoorden gekregen. Het heeft me vervuld van liefde en dankbaarheid. terug in contact met mijn gevoel en lichamelijk veel meer ontspannen en lichter. Iedereen ziet het ook aan mijn uiterlijk, krijg voortdurend complimenten."
Bianca

"Ik heb er zoveel aan gehad! Ik voel me de vreugde zelf. Ik voel me enorm diep verankerd in de liefdesveld van het Universum. Ik heb mijn kracht en blijheid teruggevonden om in de volgende levensfase verder te leven, na het verlies van mijn partner- mijn spirituele konsort en kameraad. Ik heb een stukje van mijn vader mogen helen, de vader die ik nooit gekend heb. Ik heb een enorme stuk van levensverdriet terug aan het Licht gegeven. Ik zie mijn zielenpad heel duidelijk."
Tanya

"Heel rustgevend, verhelderend, transformerend. Ik sta veel meer in mijn intuitie. Ayahuasca heeft zoveel schoongemaakt in mijn onbewuste (mijn trots, mijn opstandigheid) waardoor ik als vanzelf dingen veel beter aanvoel. Ook het contact met authentieke mensen was heerlijk."
Thijs

"1 groot feest met alleen maar prachtige mensen in een fantastische setting: het mooiste kado wat ik mijzelf tot nu toe gegeven heb. Het heeft mij bevrijding opgeleverd: ik voel mij alsof ik in de 6e versnelling ben geschoten en er een heleboel in gang is gezet en dat was precies mijn intentie…"
Marieke

"Warm, zacht en liefdevol. Naast mooie ontmoetingen heeft het me bevrijd van emotionele ballast en ik voel het stromen in me."
Bart

"Wat het me heeft opgeleverd kan ik pas in later stadium overzien. Er wordt door mijn mede-woongroep-bewoners wel geroepen dat er iets in me veranderd is... Ik heb het ervaren als afwisselend thuiskomen, heerlijke warme openhartige mensen, volgende moment intense verschrikkelijke eenzaamheid."
Lenny

"Het is thuiskomen bij je zelf, je eenheid, je verbondenheid. Het geeft me (Mijn Mannelijke) kracht opgeleverd, een deal met de moeder van deze medicijnplant, een krachtdier als toemaatje. En een stam waar ik bij hoor."
Dirk

"Lars, ik heb je boeken gelezen, en snap nu wat je bedoelde met de poortwachters, het magische kind.... Weet je, ik ben al 20 jaar, ja 20 jaar !!! op zoek daarnaar en botste telkens op een muur. Ik heb alle vormen van therapie geprobeerd, echt waar en kwam steeds van een kale reis terug. Het ontmoedigde me vaak. Ik was op zoek.......ik wilde naar mijn buik, naar mijn gevoel, ik zat in mijn hoofd, heb ademhalingsoefeningen gedaan, tantrayoga, positief denken en een lange waslijst aan pogingen om UIT mijn hoofd en IN mijn buik te komen, TEVERGEEFS ! Sommige therapeuten zeiden me dat ik té veel wou, dat ik me dingen voorstelde die er niet waren, dat ik mezelf maar wat wijs maakte enz..... maar IK WIST dat er méér was en kon er niet bij..... Tot .....20 jaar later, ik me bij jullie inschreef voor de 6-daagse. Wat tijdens de 6-daagse gebeurde, lieve Lars en Tania, werkt nog iedere nacht door. Er is iets geopend. Wat ik 's nachts doorkrijg schrijf ik op. Het is zo belangrijk dat er niets verloren mag gaan. Op een nacht, werd de energieën die me tijdens de misbruiken zijn afgepakt, weer in mijn buik geplaatst ! Ik was er blij mee, het is MIJN energie ! De 6-daagse zijn een KEERPUNT in mijn leven, niet alleen naar heling en inzicht toe, ook naar mijn missie hier op aarde!"
Lut

"I have felt alot of peace from the 6 days and also sleeping better, a sense of everything is fine just the way it is and enjoying each day;) I'm sure I will continue to feel the effects of such a wonderful experience on a deep level. A sense of peace and acceptance, so many insights and sharings and beautiful people. Love was in the air:) I so enjoyed the experience of being in a tribe, such a natural, loving, peaceful, harmonious, joyous REAL tribe. It all flowed so beautifully and there were so many great experiences, I will be soaking it up for awhile. I found it very rich on many levels. Just wonderful to know something like this exists, inspiration for more."
Josanne

"Toen ik zaterdag nacht over het terrein wandelde en kon aanschouwen wat jullie hier hadden neergezet werd ik heel erg gegrepen door het verhaal dat verteld werd "LEEF GROOTS LEEF NU " en na de eerste ontroering kwam er en heel vreugdevolle stemming in me op.Ooit ik heb zowat de volledige sprookjes van "duizend en één nacht "gelezen....NU stond ik er middenin. Ik ben gekomen om het thema intimiteit te ontginnen ....het thema veranderde tijdens het reizen naar het vrijmaken van DE KRACHT in mezelf wat voor mij een onverwachte ontdekking was. Dat heeft het me dus opgeleverd en in dat gevoel ben ik door het vuur gelopen. Mijn Kracht die ik een heel leven lang afgestaan had , telkens weer tot ik er uitgeput bij neerviel, echt niet begrijpend wat er aan de hand was. Welnu , kom op man zeg ik tegen mezelf . Het koningschap wenkt."
Dirk

"Was en ben nog steeds onder de indruk van hoe prachtig dit programma in elkaar zit. Het heeft mijn essentie op alle niveau’s aangeraakt en ervoor gezorgd dat ik daadkrachtig en concreet te werk kan gaan met mijn verdere leven. Ik heb me niet eerder sterker een daadkrachtiger gevoeld. Deze ‘methode’ is niet zomaar een trucje en de resultaten evenmin van tijdelijke aard. Ik ben opgeschoond diep van binnenuit en kan vredig, neutraal en vol (zelf)liefde mezelf herpakken. Bijzonder is vooral hoe zeer ik mijn eigen krachtige goddelijkheid voel. Ik merk de resultaten nu al in mijn dagelijkse werk en mijn verdere dagelijkse leven. Deze shift voelt permanent."
George

"Deze 6 dagen waren niet wat ik ervan had verwacht. Het heeft al mijn verwachtingen méér dan overtroffen. Niet alleen de Ayahuasca, die ik voor het eerst heb gedronken, maar het hele programma, tot in de kleinste details, hebben me geholpen weer iets dichter bij mezelf en vooral dichter bij anderen te komen. Ik had wel het idee aardig wakker te zijn, maar mijn hart was nog niet open. Ik heb lang verkrampt geleefd, maar deze week heeft me losser gemaakt en ik heb weer wat levenslust terug gekregen. Ik weet nu dat de deur op een kier staat en dat mijn leven op me ligt te wachten. Ik hoef alleen maar los te laten en alles te laten stromen. De patronen zijn echter vrij diep ingesleten geloof ik en er zullen dus nog meerdere reizen en weekenden/6-daagse gaan volgen :) Ik heb veel liefde gevoeld de afgelopen week, voor anderen vooral. Nu moet ik het voor mezelf gaan voelen. Ik weet dat ik het meer dan waard ben..."
Emiel

"Ik heb deze 6daagse zo veel kunnen loslaten, zo veel inzichten gekregen, die nu nog steeds een plaats trachten te vinden. Ik voel me zoveel lichter ( en niet alleen in kg's ;)), vrijer en zelfverzekerder. Ik heb gevoeld dat ik er ook mag zijn, met mijn mooie en minder mooie kanten, dat het allemaal goed is en dat geeft zo'n heerlijk gevoel. Ik heb bepaalde gedragingen kunnen plaatsen en nu ik weet waar ze vandaan komen, kan ik zo loslaten. Priceless! Ik ben ook veel opener geworden, alles kan weer zoveel beter stromen."
Hilde

"Ik heb het weekend heel warm, prettig en leerzaam ervaren. Ik ben wel tot nieuwe inzichten gekomen, maar ik ben ook teleurgesteld dat ik zo moeite heb om de controle los te laten. Zelfs tijdens en na deze ongelooflijk indrukwekkende reis. misschien dat ik over een tijdje hier meer inzicht in heb en mij ook helderder kan herinneren wat er allemaal is gebeurt. Ik heb wel een grote dankbaarheid dat ik dit heb mogen ervaren, dus bij deze heel erg bedankt."
Ella

"Ik heb het weekend ervaren als heel liefdevol, begripvol, zeer warm en emotioneel. Het heeft mij een emotioneel weerzien met mijzelf gebracht. Ik was mezelf al geruime tijd kwijt en had veel blokkades, maar dankzij het weekend heb mezelf weergevonden."
Petra

"Achteraf voelt het alsof deze reis een grotere impact heeft gehad op meer alledaagse patronen waarmee ik iedere dag wel even te maken krijg. Het heeft (anders dan de eerste reis) geen diepliggende blokkades losgeweekt, en leek zich daarom minder op zielsniveau af te spelen. Maar wat het me nu brengt is van uitgestrekte betekenis. Een horizontale in plaats van verticale reis. Haha, heerlijk is dat. Om te zien hoe Ayahuasca je precies datgene brengt wat je écht nodig hebt. En als je je oogkleppen afzet dan zie je overal de tekens, de kleine invallen, dingen die 'opeens' op je pad komen. Ik voel me diep dankbaar en nederig naar de Ayahuaca, vol van ontzag en vol van het leven. Ook naar jullie begeleiders, die zo goed kunnen aanvoelen wat iedereen nodig heeft en dat jullie voor het pad hebben gekozen om anderen te helpen in het vinden van hun ziel. Heel veel dank en liefde."
Petra

"Geweldige achtbaan-ervaring, hoge pieken en die dalen zoals het denk ik hoort. De diepe dalen werden dan vaak weer vezacht door een warm stel begeleiders :-)Tijdens de misselijkheid dacht ik dat het niet weer zou doen, maar ik wist toen al dat die mening waarschijnlijk zou veranderen als de misselijkheid weg zou zijn. En inderdaad. Nu twee dagen na het weekend voel ik me super! Gereinigd, ook lichamelijk. Ook voel ik me meer in het 'hier en nu' leven !"
Marcel

"Ik heb het ervaren als zeer intens, mooi, puur, veilig. Het heeft me ongelooflijk veel inzichten gegeven op alle lagen van bewustzijn, zoveel bevestiging van de dingen die mijn mind heeft bedacht in de maanden voorafgaand aan dit weekend, het proces was al lang in gang gebracht en ik hoop dat het proces nog lang door mag gaan."
Kim

"Geweldig. Ik hoop dat dit nooit meer weggaat, en dat deze deur geopend mag blijven. Ik was bang, heel bang, dat werd tijdens de uitleg/introductie steeds erger. Vlak voor het inschenken begon ik mijn angst te accepteren, en dat gebeurde van binnenuit. Daarna heb ik me kunnen overgeven aan alles wat er gebeurde, en wat een reis ! Wat een gevoel en wat een inzichten heb ik gekregen. Ik heb zo van binnen gevoeld, om van mezelf te houden en te genieten."
Rolf

"Het weekend was voor mij geweldig. Ontzagwekkend, verbijsterend, life changing. Dit was mijn eerste reis en hoewel ik goed ingelezen was op Ayahuaska en ervaring heb met innerlijk kind-werk en lichaamswerk, was dit veel en veel helender en krachtiger dan ik had verwacht of ooit had meegemaakt."
Geertje

"Het was fantastisch! Het heeft werkelijk al mijn verwachtingen overtroffen. Alle rituelen en programma onderdelen waren bijzonder, effectief en met veel warmte en liefde begeleid door Bert en zijn team. Het weekend heeft mij nieuwe inzichten gegeven en verschillende al bestaande inzichten bevestigd. Daarnaast zijn er diepgewortelde emoties aangeraakt, waardoor ik ze heb kunnen doorleven en los kon laten. En dit voelt als een opluchting!"
Don

"Het was niet zwaar en pijnlijk, zoals ik verwacht had, ik had vooral inzichten; Erg mooi om te ervaren wat ik al wist; dat we God ZIJN, dat iedereen een aspect van mij is, dat mijn ouders me nodig hadden om van zichzelf te kunnen houden, dat alles illusie en echt tegelijk is, dat alles klopt zoals het is, om liefde als een netwerk te zien over de aarde over alle mensen, dat mijn pijn oké is, dat alle 'slechte' mensen, zoals Hitler, Assad e.d. ook mensen zijn die gekwetst zijn, en nog meer van dat soort inzichten. Fijn dat zware energie uit mijn lichaam is gegaan door over te geven, en te beseffen dat mijn lichaam het beter weet dan ik, dat ik daar meer op mag vertrouwen."
Marjolein

"Het heeft me getoond de liefde in mij eindelijk op mezelf te mogen richten en pas dan naar buiten te brengen."
Alina

"Ik heb het weekend ervaren als ongelooflijk leerzaam. En het heeft me vertrouwen en inzicht gebracht. Perfect! Van de grote lijnen tot de kleine details was alles een ondersteuning van het proces, ook waardeerde ik de persoonlijke toevoegingen van de begeleiders. Daardoor voelde ik duidelijk hun verbondenheid en betrokkenheid."
Coen