“In onze praktijk begeleiden wij mensen liefdevol tot in het diepst van de ziel. Ons levenswerk is mensen ondersteunen om hun essentie te (her)vinden en in het leven te brengen.”

De Gewijde Reis Coaches

Wie kiest voor reizen met De Gewijde Reis, kiest een professionele organisatie die al 15 jaar ervaring heeft met het werken met en ondersteunen van innerlijk kind processen. We hebben bijna 15 jaar ervaring opgedaan met het werken met de medicijnplant Ayahuasca dat sinds 1 oktober 2019 officieel verboden is en waar we vanaf toen ook mee gestopt zijn.

Sinds de zomer 2019 werken we met Voyahuasca en geven we retraites en trainingen met en zonder medicijnplanten. Focus tijdens de retraites en trainingen is persoonlijk zelfonderzoek binnen een veilige setting.

Meer over Voyahuasca

Veilig & legaal reizen met Voyahuasca?

De vorm van begeleiding waar wij mee werken is het best te begrijpen vanuit ’heelwording’. De mens worden die je in potentie kunt zijn. Tijdens onze retreats en ceremonies staat het werken met de medicijnplant combinatie Voyahuasca centraal maar als voorbereiding en ter ondersteuning passen we meerdere werkvormen en methodieken toe.

  Wij weten hoe we mensen in hun diepste kwetsbaarheid bij moeten staan. En weten ook wanneer we je op jezelf kunnen laten. Wij doen dit al bijna 15 jaar met inmiddels 75 ceremonieleiders, trainers en begeleiders/assistenten. We weten waar je doorheen gaat, omdat we het zelf hebben meegemaakt. 
Wij zijn er trots op en dankbaar voor, jou in dit uitermate krachtige én kwetsbare proces met raad en daad te mogen ondersteunen. Vanuit liefde, vanuit vertrouwen en kameraadschap. Alles vanuit onze prachtige locaties, waarin je in veiligheid en liefde je innerlijke reis aan kunt.

Agenda 2022

Hoe gaan we te werk?

We werken met en zonder medicijnplanten waarin we diepe innerlijke processen aangaan met ons zelf. In deze korte documentaire kun je zien hoe we werken.

de-gewijde-reis-E-BOOK-recht_1

Gratis e-book De Gewijde Reis

Het boek De Gewijde Reis gaat over het terugvinden van je eigen essentie, maar ook over hoe je op een geïnspireerde en vruchtbare manier omgaat met entheogene middelen. Je kunt het boek De Gewijde Reis gratis downloaden. 

Download jouw gratis E-book